Hacked Sa-ko Geçmiş Olsun.

TEKNİSYEN4

New member
Reaction score
0
zo8iz8.jpg

Arkadaşlar bilgisayar her açıldığında sırayla resimdeki hataları veriyor bunlar nedemek anlamış değilim virüs olabilirmi bilmiyorum awast'a tarattım birşey bulamadı bu durum çok can sıkıcı lütfen yardım 1 nolu resim biraz küçük içinde ne yazdığını kenarına yazdım.

lütfen yardım arkadaşlar.

Hack yemişsin dostum ne virüsü :D bi exe li programı tıklamışsın buyuk ıhtımal

bilgisayarın hacklenmiş...önemli kişisel bilgilerin varsa pc de dikkat et...ayrıca temiz bir format atıp adsl şifreni değiştir yada şifren yoksa şifre oluştur...ve güvenlik programın pc ni yeterince korumuyor bence...kaspersky kullanmanı tavsiye ederim...windows güvenlik duvarını da aç eğer kapalıysa...

geçmiş olsun ve daha dikkatli ol...

Kafa yaptığım yok arkadaşım pc açıldığında arka arkaya bu pencereler çıkıyor hepsine tamam deyip kapatınca sistem normal çalışmasına devam ediyor.

peki sistemin çalıştığında sence güvenlimidir hack yediğine göre...biraz mantıklı ol

peki sistemin çalıştığında sence güvenlimidir hack yediğine göre...biraz mantıklı ol

Doğru söylüyorsunuz en mantıklısı format galiba

Peki acronisten veya norton ghost 2003'ten yedeğim var yedekten geri yüklesemdemi sistem güvenilir olmaz?kusura bakmayın gece gece biraz uzatıyorum bu son sorumdu

Doğru söylüyorsunuz en mantıklısı format galiba

Peki acronisten veya norton ghost 2003'ten yedeğim var yedekten geri yüklesemdemi sistem güvenilir olmaz?kusura bakmayın gece gece biraz uzatıyorum bu son sorumdu

Dene sonucu kendın de goruceksın pek sanmıorum faydası olacagını gunumuzun keyloggerlerı pekde senın sıstemıne acınacak degıller...

Geri