HaCked By Fearless0zan

Şimdi ben seninde senin hackleyeceğin siteyide kılıksız insan gitmiş birtane ücretsiz site alım adınıda pkk bilmem ne koymuş adıadıda HaCked By Fearless0zan insanlar yalandan ne anlıyorlar bu kadar karatersiz şerefsiz olabiliyorlar anlayamıyorum Asılda ibret alınacak bi salak kendisi örnektir iyi bakın
hk_yamureis
sistem32dllhotmail.com

http://pkklilar.tr.gg

adlı site HACKED !!!

NOT:Bu site tamamen admin in salaklığıyla hacklendi !!!

BİLGİNİZE !!!
Şimdi ben seninde senin hackleyeceğin siteyide kılıksız insan gitmiş birtane ücretsiz site almışsın adınıda pkk bilmem ne koymuş adıadıda HaCked By Fearless0zan insanlar yalandan ne anlıyorlar bu kadar karatersiz şerefsiz olabiliyorlar anlayamıyorum Asılda ibret alınacak bi salak kendisi örnektir iyi bakın
hk_yamureis
sistem32dllhotmail.com

korkusuz kardeş, siz kaç kişisiniz ? daha var mı yani sizin gibilerden ? uzun lafın kısası; sizi buraya sayıyla mı verdiler :D

korkusuz kardeş, siz kaç kişisiniz ? daha var mı yani sizin gibilerden ? uzun lafın kısası; sizi buraya sayıyla mı verdiler :D
Sen ne diyorsun ya ne kadar boş adamlarsınız mod yokmu konuyla ilgilenecek bu konuyu buradan silecek Şu yazıyı yazan dostum yazdığını bi anlamıyok yazmak için yazmış olma

Geri