Hacked By Deltanyum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
artık her neyse

sılamı gurbetmi adını sen koyyy :)

kaptırdın gidiyorsun bakalım ;)

yinemi yorum senden kurtulamıyacakmıyım ?

Yorumsuzdu ama yine yorum olmuş ne cok sevşyorsun yahu :)

sql injection diyip gecmeyin, ilovemsn.messenger.com muydu o :)

deltanyum' Alıntı:
Tarafımdan hacklenmişstir.
Sebep: Dayanamadım.
Yöntem : Cpanle acıgı

CpaNeL way be :) Neresindeydi bu cpaneL ? d0stum kimi kandiriyoruz ki :confused:

kendini kandırıyor.

:)

Edit: Daha Duzgun k0nusursan iyi oLur

Partizan

ya birakin adam hacklemiş işte kendini veya bizi kandiriyor ne fark eder ellerine saglik :D

bana uyarı yapacaksan haklı ol

( partizan pm den attıklar ) Bu uyaridir d0stum.. Web Hack boLumundeki Tutumlarin h0suma gitmiyor. bu uyari kendi boLumum icindir.. bisey yaziy0rsan yapiyorsan adam gibi yap.. Yasina veriyorum.. bir daha oLmamasi dilegiyLe iyi forumLamalar.. Oyun Oynamiyoruz burda k0Lay gelsin...

Benim tutumum kullanıcıları rahatsız etmiyorda neden seni rahatsız ediyor? hack hacktir.iyi yada kötü bunu kullanıcılara bırakalım da sen kendine binanın üst kısmında görmeye başladın sanırım benle alıp veremedigin başka birşeyler var neyse bunlar siyasi polemige yol acar.Bir daha benim yazdıklarıma yorum yapma arkadasım herkes yapsın sen yapma.

k0nuLarin BirlestiriLmistir.. bundan s0nra Ayri bir basLik acmaman dilegiyLe.. caLismalarinda basariLar...

Gereksiz Tartisma yapmayLim...

Partizan

Konu kapanmıstır

Konu kapanmıstır bir daha tarısmaya meyil vermeyelim konularada. Hack Hakkında yorum yapılırsa sevınırım.. ;)

abi dediğiniz gibi öleyse kendini kandırır bizi değil ama yaptıysa eline sağlık yapamayanlarda var

Fso ayrı hack olayı ayrı :)

File system object yani fso hack davs ile yapılan bldigim kadaıyla sadece yan bir dosya htm dosyası

www.01446.com tamamen hacklenmiş ve dosyaları silinmiştir. arkadasım kendini kandırma diye bir olay yok bunlar haflara önceki konular yaptıklarım sabit baslık altından devam ettigi icin son kaldıgı yerden devam edip böyle yanlıs anlasılmalara sebep olabiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri