Hacked By Blackwolf

blackwolf

uid=0(root)
Reaction score
0
nie hackledin bunnarı ?

HACKED BY BLACKWOLF BU SÝTEDEN BLACKWOLF GEÇTÝ yazi guzel olmus:):)

:D gösterişte işişm yoq artık imzamı bırakır geçerim :d yabancı sitelere gene eski türlkl bayraklı indeximi atarım

helal hadi bakalım kardesım :) gosterıs ısın bıttı senın bende gelıyorum arkandan senın hadi gordun son marıfetlerı degıl mı?

VaLLa DoMaiN iSMi GüzeL Mi$h :D

eLine SaĞLiK :)

Seßeß CaNiNiN SIKILMASı İsE..ßİlEmİYOm :d

can sıkıntısıda deil ya benim felsefem vardır açığı olan her site hacklenmek zorundaddır çünkü ben hacklemessem baskası hacklicek:D:D:D

yahu ne istedin ki bu insanlardan...! özetle sen ırkçılık yapmışsın....! bu arada site yayınına devam ediyor. neyse umarım bir daha bu tip sitelere eliniz değmez...!!! varsa açıkları mail atın.... iyi forumlar...

ne demek istion sen ben ırcılıklka ne alakası vardır lafını bilde konus

Zone yoksa SS Koy d0stum..

eLine sagLik.. poLemik yaratmayaLim arkadashLar...

evet bi screen koyda görelim.

şuan bakdım site normal. uyarı niyetinde index ise emeğe saygı,ancak o canım sıkıldılar canım istediler her site hacklenmesi lazım'lar hikaye microsoft.com da bi site canın sıkıldında bi gir oraya :)

arkadaş ben lafımı biliyorumda sen bence şu acaip felsefini değiştir de yap işini. merak etme senden daha iyi laf biliyorum...! :p

çok polemık yaratılmıs yaaa bu ne adam hacklemıs ıste daha ne elıne emegıne saglık kardesım hadi sımdı dark_angel gelse bu sıteyı ayakta tutmak ıcın neler yaptıgını solesın bakalım o ugrasıyor acıkları felan kapatıyor hackerlardan bu sıteyı koruyorsa dıger sıte yonetıcılerıde yapması lazım bence hele yabancı sıteler nıye hacklendı sorusu warya o da benı cıldırtıyor kardesım elin gavurundan sanane sen hackleyıp oraya türkbayragı koyabılkıyorsan ben sana sormuyacagım o zaman nıye hackledın dıye soz ... :)

Geri