Hack sitesi için Sponsor arıyorumm :SS

baits

New member
Reaction score
0
ben yeni açacağım hack sitesi için bir sponsor arıyorm..
içerikde vb olacak.

banner karşılıgında. ( anasayfada ve forumda) reklamınız en başta görünecektir..

istenilen şeyler ;
alan : 250 mb alan
band : 5 gb
email : 20
istenilen scriptler : asp /.net/ php
sub domain : 5
iletişim : p.m

İlk olarak bu sekilde reklam alman zor.İlk önce siteni tanıtıp;herkeze kanıtlaman lazım.Bundan sonra sponsor bulabilrsin bana göre.

biz siteyi kurmadan önce çok irc hackledik , çok site hackledik..
bence iyi bir hit'imizin olacagini düşünüyorum. + benim günlük 50 hit alan [en az] sitemide bu siteye yönlendireceğim.

inanmayanlar olursa :D yapıorumn onlara ;)

eheueueheuh Gel Vericem Sınırsız :))) 4 Üyenle Beni Feraha Kovustur ehjehehe koptuum Ben Sana Sınırsız Host Vereyim Sen Hergün Pesimde Dolas :))

baits' Alıntı:
bence iyi bir hit'imizin olacagini düşünüyorum. + benim günlük 50 hit alan [en az] sitemide bu siteye yönlendireceğim.

Günlük 50 hit alacaksın demek.. alamazsan ben hostunu kapatacam benim ne çıkarım olacak bu işten ? Dediklerin hiç inandırıcı gelmiyor.. zone-h kayıtlarını gösterir misin ?

hahaha baits gel sana sponsor olum:D

Hehe AMa EN SON ENGELLİYDİN BENDE :D:DD:D

Dostum Hiç mi Akıl Yok Sende.

1.Samanlıkta İğne Arıyorsun Sen.Bu Devirde Para İle Zor Bulunur.

Hadi Diyelim Buldun.Sunucu Sahibi Gelir Canı İsterse Bir İndex Atar (Belki)Senin Karizma Yerlerde.

Ya Host Kaç Kuruşki Para Vermiyorsunuz.Adam Gibi Site Yap,Sponsorlar Senin Peşinden Koşsun.Bırak O İşleri Sana mı Kaldı.Türki'de Yeteri Kadar Hacker ve Lamer Var Zaten

baits' Alıntı:

Bide;

Demek Çok İRC Hacklediniz,Çok Site Hacklediniz.

Bizde Bir Gün yMyneti,Bir gün Yahoo yu,Birgün Hotmail i,Bir Gün Gmail i Hackliyoruz.Canımız Sıkıldıkça Ünlü Yerleri Hackliyoz.

Şimdi Bu Yazdığıma Sen İnanmazsın Niye mi?Çünkü elimde Kanıt Yok Bişi Yok.

Bana Özel Mesaj İle Ulaş Sana Bir Adres Verim Orayı Hackle Sana Söz Veriyom 2 Yıllık İstediğin Özellikte Sunucu Vereyim.Bunu niye mi söyledim?Senin Kpasiteni Ölçüp Gerçekten İyi Bir Hacker misin Yoksa Lamerin Tekimisin Öğrenmek İçin.:)

Geri