Hacettepe 2-1 Fenerbahçe (TSL 3.Hafta Maçı) (TEK BAŞLIK)

walla diyecek bişey yok nasıl bi takımsa artık herkes sakat parayı alan yan gelip yatıyo... tek yaptıkları seni beni deli etmek yazıklar olsun böyle takıma 3 maç 2 si mağlup

efsane adam Can =)
asıl stoperleri(Edu ve Lugano) olmazsa Fener daha çok kötü maçlar geçirir

herkez kendi takımına baksın yenilen biziz sizimi geriyo bu...

Öylesine yazdım yorumu.. Sadece içimdekileri döktüm inan ki...

Volkan'da atıldı.. Bakalım haftaya neler olacak.. Başarılarınızın devamını dilerim.. :melek

Kazansaydınız futbolu sizden iyi bilen olmazdı.. Ama kaybettiniz ya futboldan bahseden yok...

Diğer takım taraftarı arkadaşlar lütfen insanları tahrik edecek msjlar yazmayın.Biz sizin bölüme iki satır yazı yazınca cıngar çıkarıyorsunuz.Herkes kendi bölümüne yazsın msjlarını.Bir atasözü vardır size onu hatırlatayım.
Elalemin derdi sizimi gerdi...

bu takımın acilen toparlanması lazım hemde acilennnn:angry:angry:angry:angry

Öylesine yazdım yorumu.. Sadece içimdekileri döktüm inan ki...

Volkan'da atıldı.. Bakalım haftaya neler olacak.. Başarılarınızın devamını dilerim.. :melek

Kazansaydınız futbolu sizden iyi bilen olmazdı.. Ama kaybettiniz ya futboldan bahseden yok...

olabilir kaybettik. vokanda atıldı. ama takım yine bizim takım yenilsede yensede... yenildi diye takımmı değiştireceğiz... futboldan yenince biz anlıyoz biz yenilincede siz anlıyonuz zaten....:melek

Fener bu sene tat vermıcek demıstım...bır fenerlı olarak toparlanmaları gerek bence ..ıs ısten gecmeden

sonuçta bir maç yenersin yenilirisin..

ama o formayı sırtında taşıyorsansa hakkını vereceksin...

maçın 60. dakikası Fenerbahçemiz yenik duruma düşüyor..

peki 60. dakikadan sona Fenerbahçe ne yaptı...

30 dakika boyunca taraftarı çıldırtmaktan başka ne yaptı...

son 30 dakika boyunca yenik durumdasın ve kendi yarısında 6 futbolcun ileriye çıkmıyor...

Hücum yapamazsan nasıl gol atacaksın...

Biri Aragonesein İspanyada değilde Türkiyede olduğunu hatırlatsın lütfen...

Yoksa böyle çıldımaya daha çok devma edeceğiz...

ahah heLaL oLsun hacettepeye xD

Abooo alışılagelmedik ßi Fenarbahçe izliyoruz ßu sene :eek:ha
Alt sıralar seziyorum:saskin

ben maçtaydım beşiktaşlıyım ama gittim maça içimden geldi maksat carlosu filan görmek yani :D hacettepeden böyle bi oyun beklemiyodum feneri bildiğiniz ezdi

Maçın tamamını izledim.. Aslında Hacettepe yumuşak bi takım..ancak şu bi gerçekki aurelio'nun gidişi fenerbahçe'yi ciddi sıkıntıya sürüklemiş.. Aurelio'nun olmayışı Alex'inde performansını azaltmış.. burak denen futbol fakirini Beşiktaş'tada beğenmiyodum, Çok savruk bi adam bence transfer değil.. Geçmiş olsun.. Çarşamba günü başarılar dilerim..

Geri