v_k
New member
Arkadaşlar hepsini okuyun özellikle farklı kaynakları bi tarafa bağımlı kalmayın...
Biz anlarızda karşıdakiler kendilerinin üstün olup diğerlerinin onlara hizmet için yaratıldığını düşünen ve uygulamaya uğraşan insanlar topluluğu ...Dediklerini bir de onlara anlat anlatabilirsen ...Arkalarında abileride var.... Ha bir de recep amcam çok acayip durumdadır...Karısı yahudi kendi müslüman .....( Not : Yahudilerde dinden dönmek yoktur...)
Ülkenin başbakanı halkını korumak zorundadır..öldükten sonra bir anlamı yok!Adım gibi eminim bunların olacağını biliyordu!bunu da iç siyasette prim yaptı..ne zman dara düşse,adı medyada geçmese israillden,ermenistandan,yunanistandan prim toplamakta!ciddiyse deklerasyonda imzasını herkesten önce atardı!bir bakanı açıklama yapıyor, ''tüm ekonomik ilişkileri tek kalemde düşünmeden sileriz''.bir kaç gün sonra başka bir bakan ''insansız uçak heronları almaya devam edeceğiz'' diyor.halk artık sandıkları kadar uyumuş değil!delikanlı olun delikanlı!
zaten acikladilar basbakan biliyormus gemilerin vurulacagini.. amerika da israilde defalarca uyarmis basbakanligi... bizim limanimiza cekin kontrol edicez.. silah vs varmi die... eger aksi olursa vurucaz diye daha onceden soylemisler... basbakanda tinlamamis... yani o olen 9 kisinin tek sorumlusu basbakan tayyip erdogandir....
Arkadaş anlama özürlü müsünüz?
Adamlar açık sularda Mısır rotasında gidiyorlar İsrail ne karışıyor.Sizde İsrail kankanızı nasıl savunacağınızı bilemediniz.Bi avuç cesur insana bu yapılanlar reva mıdır .Klavye başında esip gürlemek ne kadar kolay arkadaş.Bide olaylara bakış açısını hep okuduğu yazarların çerçevesinden görmek çok bayağı oldu artık.Sizi dinlemeye gerek yok boşuna kafa ütülüyorsunuz ,Yılmaz Özdil, Sebahattin Önkibar ,Oral Eğil bu yazarların kimyasını çözen sizide rahatlıkla çözer.
valla burda kimin anlama ozurlu oldugu ortaya cikiyor... ben israilin ve abd nin acikca soyledigi acikladigi bilgileri soyluyorum... uluslar arasi sularda olmasi o gemilerin aranamayacagi anlamina gelmiyor ki gazze israilin isgali altindadir ve isgal etme sebebi hamas teror orgutudur ( bunu ben deil dunya devletleri soyluyor ) yani kisaca anlama ozurlu arkadasim israilin o gemileri durdurma yetkisi vardir... gemilerde silah vb olmayacagini bilmedigi icin ve isgali altindaki bir devlete yardim gittigi icin uluslar arasi anlasmalar ve bm kararlarina gore arama yetkisi var... biraz hukuk ogren... ole sazan gibi atlama
Hacım senin öğrendim dediğin hukuk İsrail hukukudur..Tabi sen bunu araştırmış olmadığın için sadece olayları kendi İsrail medyanızdan takip ettiğiniz için bu tür bir GAFLET ve DALALET ve hatta HIYANET içinde bulunabiliyorsunuz.Ayrıca HAMAS ı terör örgütü yapman tam bir FİYASKO.Senin zihniyetin zaten bitik senle tartışmam bile bunu ,es geçerim muhattab almam benim gözümde bir Naziden yada bir Faşist İsrail yahudisinden zerre farkın yoktur..
HAMAS terör örgütü diye ahmakça bir yanılgıya kapılman sadece ve sadece bilgisiz cahil yobaz medyanın tabiridir ve sizin!!Çünkü BM Haması tanımıştır ve uzlaşma masasında mutlaka yeri olduğunu vurgulamıştır.Şimdi yürü git bidaha müslümanlara bu tür yakıştırmalar yapma densizz..Rahat battı size tabi bir kurşun görseniz arkanızı dönüp satacaklar ilk sizlersiniz her iddiasına girerim artık.Bu ülkede bir mazlumu savunan insanı eleştiren kim varsa o biline ki vatana ihanet içindedir menfii ilişkiler uğruna benliğinden vazgeçmiş taklidi İsrailiyata yönelmiştir..Sana yorum yok İsrail Kardeşlerinle haşrolunacaksın!!
valla burda kimin anlama ozurlu oldugu ortaya cikiyor... ben israilin ve abd nin acikca soyledigi acikladigi bilgileri soyluyorum... uluslar arasi sularda olmasi o gemilerin aranamayacagi anlamina gelmiyor ki gazze israilin isgali altindadir ve isgal etme sebebi hamas teror orgutudur ( bunu ben deil dunya devletleri soyluyor ) yani kisaca anlama ozurlu arkadasim israilin o gemileri durdurma yetkisi vardir... gemilerde silah vb olmayacagini bilmedigi icin ve isgali altindaki bir devlete yardim gittigi icin uluslar arasi anlasmalar ve bm kararlarina gore arama yetkisi var... biraz hukuk ogren... ole sazan gibi atlama..
ikincisi israil benim degil basbakanin kankasidir... ne oldu esti gurledi ve sustu.. icraat nerde? bir ara tv de konusmasini izledim.. israille olan dostlugumuzu kurtarma pesindeyiz dedi... hic bir yaptirim olmayacak dedi... ve bile bile o insanlari olume gonderdi... kimin kimin kankasi oldugu belli....