Habertürk Türk gazetesi mi?

Tox!c

Banned
Reaction score
0
Ağladığımı Kimseye Söyleme Anne onLar ßeni KraL ßi
Habertürk" değil "Haberyahudi" dedirten bir haber yaptı!
3 Haziran 2010 09:53

2 Haziran Çarşamba günü yayınlanan Habertürk Gazetesinde "DAKİKA DAKİKA BASKIN ANI" başlığı atılan sayfada gemideki şanlı direnişçi kardeşlerimize "EYLEMCİ ÇETESİ" denildi ve İsrail askerleri övüldü. Gemidekileri suçlu, saldırgan gibi gösteren gazete İsrailli komandoların tüm özelliklerini öve öve bitiremeyen bir havada verdi

Özellikle sayfadaki 5. karedeki ifadelere dikkat edildiğinde, İnsani Yardım Gönüllüleri, "Eylemci Çetesi" olarak nitenlendirildiği görülüyor.

Bundan birkaç gün önce de Habertürk Gazetesi Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı'nın Hamas ile PKK'yı kıyaslaması tepkilere yok açmış ve Altaylı açıklama yapmak zorunda kalmıştı.

Tüm bunların üstüne bugün, halkın böyle gergin olduğu bir zamanda, tahrikci bir üslupla baskın anının anlatılması dikkatlerden kaçmadı. Verilen karelere eklenen anekdotlarda, gemideki gönüllülerin "eylemci çete" olduğu ve bu sözde eylemci çetenin askerlere saldırdığı ve onları yaraladığı anlatılıyor adeta.

Bu karelerin tam ortasına afili bir İsrail komandosunun resminin konulması, ve o askeri övecek birçok şeyin yazılması sayfanın farklı birtakım amaçlara hizmet ettiği tezlerini güçlendiriyor.

İsrail gazeteleri bile bu kadar şakşakçı değil!

Tamam, anlıyoruz, İsrail gazetelerinden tercüme yaptınız belki ama sizin hiç mi ruhunuz yok? Ki İsrail gazetelerinin bile bir çoğu bu korsan saldırısına karşı çıkma erkekliğini gösterebildiler. Habertürk'e ne oluyor?

Sanal alemde gemilere ve gönüllülere ellerinden geldiğince destek olmaya çalışan gençlerin duruma tepkisi gecikmedi.
"İsrail Yanlısı Habertürk'ü Kınıyoruz!" isimli kurdukları facebook grubundan tepkilerini dile getiren gençler, sessiz kalmayacaklarını üstüne basarak vurguluyorlar.

Kaynak

FAtih Altaylı nın İsrail taraftarı olduğunu sanmıyorum ama ona göre Filistinli ile İsrailli arasında hiçbir fark yok 2 side bize eşit uzaklıkta ona göre...

yalan mı yazmışlar ...
ihh başkanı bile ilk gelen askerlere saldıklarını söylemedi mi
silahlarını aldıklarını odaya koyduklarını onlara su verdiklerini .....

sonuç olarak bir gazete doğruları yazmak zorundadır

YANDAŞ Gazete değil denmesi gerekir aslında
biz severek okuyoruz.

habere tepkilere bakınca daha doğrusu bizim içimizdeki bize karşı olanların bu kini nerden kaptıgını şimdi daha iyi anlıyorum demekki israiliyat ruhu varda o yüzden anlaşamıyoruz intibası doğuyor...

özellikle siyonistlerin bir köpekten bile aşağı olduğunu düşünürsek bunları muşahede edilecek yerlerin neresi olması gerektiğini söylersek :) başka söze hacet kalmıyor

bunu mu tavsiye edelim

başka türlü tedavi edilemezler

Unutmadan şunuda söyleyeyim uluslar arası sularda milleti ne olursa olsun ancak korsanların yapacagı bir operasyon için gemide bulunanların nasıl tepki vermesi gerekirdi açıktık .. bu tamamen nefsi mudafadır.

aksini düşüneni şiddetle kınıyorum.

Ellerinde silah olsa o helikopteri orda düşürme hakları bile vardı

Bizimkiler bi kaç israil askerinin silahını alıp denize attıklarını söylüyorlar ....
Fevkalade kendilerini o silahlarla savunabilirlerdi o silahlarla ... Ama yapmadılar ...
Siz ne anlarsınız be insanlıktan Allah korkusundan ...
Rabbim israilden önce içimizdeki lerden bizi korusun ...

habere tepkilere bakınca daha doğrusu bizim içimizdeki bize karşı olanların bu kini nerden kaptıgını şimdi daha iyi anlıyorum demekki israiliyat ruhu varda o yüzden anlaşamıyoruz intibası doğuyor...

özellikle siyonistlerin bir köpekten bile aşağı olduğunu düşünürsek bunları muşahede edilecek yerlerin neresi olması gerektiğini söylersek :) başka söze hacet kalmıyor

bunu mu tavsiye edelim

başka türlü tedavi edilemezler

Unutmadan şunuda söyleyeyim uluslar arası sularda milleti ne olursa olsun ancak korsanların yapacagı bir operasyon için gemide bulunanların nasıl tepki vermesi gerekirdi açıktık .. bu tamamen nefsi mudafadır.

aksini düşüneni şiddetle kınıyorum.

Ellerinde silah olsa o helikopteri orda düşürme hakları bile vardı

dediklerinin biri haricine katılıyorum...Siyonistler pisliktirler doğru , sahipleri en şerefsiz adirdirler doğru ama onların kardeşleride araplardır....Tarih boyunca bizi kazıklayanlar yani ... Nasıl mı örnek : Biz T.C. olarak filistini ilk tanıyan devletiz ama o devlet KKTC. yi tanımadı ve tanımayacağını ozamanki devlet başkanı ile açıkladı ( yaser arafat) Eğer dersen ki uluslararası politika öyle gerektirdiği içindir iki sözüm olacak
1-O zaman filistin amerika yalakasıdır yani israilin dümensuyundadır.
2-Şimdide politika böyle gerektiriyor deyip yardım elimizi çekmeliyiz...

Bizimkiler bi kaç israil askerinin silahını alıp denize attıklarını söylüyorlar ....
Fevkalade kendilerini o silahlarla savunabilirlerdi o silahlarla ... Ama yapmadılar ...
Siz ne anlarsınız be insanlıktan Allah korkusundan ...
Rabbim israilden önce içimizdeki lerden bizi korusun ...

Biz anlarızda karşıdakiler kendilerinin üstün olup diğerlerinin onlara hizmet için yaratıldığını düşünen ve uygulamaya uğraşan insanlar topluluğu ...Dediklerini bir de onlara anlat anlatabilirsen ...Arkalarında abileride var.... Ha bir de recep amcam çok acayip durumdadır...Karısı yahudi kendi müslüman .....( Not : Yahudilerde dinden dönmek yoktur...)

Ülkenin menfaatleri düşünüldüğünde; Filistin ile İsrail arasında bizim için fark yoktur...(Ki uluslararası ilişkilerde de her zaman ülke menfaatleri ön planda tutulur.)

Ama derseniz ki; iç politikaya malzeme lazım, o zaman işler bu boyuta gelir....yazık...

Şunu da unutmamak gerekir;

Uluslararası ilişkilerin değişmez üç temel unsuru vardır....

1. Uluslararası ilişkilerde DUYGUSAL davranılmaz.
2. Uluslararası ilişkilerde BLÖF yapılmaz.
3. Uluslararası ilişkilerde İÇ POLİTİKA DIŞ POLİTİKAYA, DIŞ POLİTİKA İÇ POLİTİKAYA malzeme edilmez...

AMA NE YAZIK Kİ; ÖRNEK OLAYDA 3 HATANIN 3 ÜNÜN DE YAPILDIĞINI GÖRÜYORUZ....

Ülkenin menfaatleri düşünüldüğünde; Filistin ile İsrail arasında bizim için fark yoktur...(Ki uluslararası ilişkilerde de her zaman ülke menfaatleri ön planda tutulur.)

Ama derseniz ki; iç politikaya malzeme lazım, o zaman işler bu boyuta gelir....yazık...

Şunu da unutmamak gerekir;

Uluslararası ilişkilerin değişmez üç temel unsuru vardır....

1. Uluslararası ilişkilerde DUYGUSAL davranılmaz.
2. Uluslararası ilişkilerde BLÖF yapılmaz.
3. Uluslararası ilişkilerde İÇ POLİTİKA DIŞ POLİTİKAYA, DIŞ POLİTİKA İÇ POLİTİKAYA malzeme edilmez...

AMA NE YAZIK Kİ; ÖRNEK OLAYDA 3 HATANIN 3 ÜNÜN DE YAPILDIĞINI GÖRÜYORUZ....
Şimdi bu olay iç politikaya alet edildiyse bu Gandi ve Bahçelinin işidir kesinlikle.Çünkü ülkenin başbakanı her halükarda duruma müdahale etmek durumunda ,farkında mısınız bilmem ama orda ölenlerin hepsi türk vatandaşı..

Seninde dediğin gibi uluslararası sularda uluslararası ilişkiler devreye girer ve İsrail in despot rejimine bakılmaz bile.
Duygusal davranılmaz zaten kimse gidip İsraile savaş açmadı hukuki süreç başlatıldı,

Blöf yapılmaz peki onuda anladık blöf yapmıyorlarmış ama bizimkilerde blöf
yapmadıklarını bildikleri için uluslararası sularda yol alıyorlarmış ne yanlış var burda sence,

İç Politika ve Dış politika birbirinin bütünleyenidir.Eğerki ben dışarıda başka içeride bambaşka olacaksam bu siyaset değil iki yüzlülük olmaz mı?Devir teknoloji devri herşey anında sunuluyor böyle bir ortamda herşey açık seçik sunulmalıdır kamuoyuna.

Bu olayan önce recep beyin oy oranı %25 kadar düşmüştü.bu hafta %40a dayandı.neden?recep bey israil fatihi diye anlatılıyor da ondan.oraya gidenler kandırılmış ve satılmış insanlardır.kimi kandırıldı bilmmeden gitti.ama öncüler, tertipciler kesinlikle satılmış provokatörlerdir.recep beryin oyunu artırmak için cıa ve mossad operasyonuna katıldılar.bunlara şehit denmez.vatan haini denir.2-3 aylık telefon trafiklerini ve özellikle sag kalanların parasal ilişkilerini, ticari durumlarını araştırmak lazım.kaça satıldıkları ortaya çıkabilir.filistinli kardeşlerine torbalar dolusu cam bilyeyi ve sapanı yardım olsun diye götüren satılmışlar.keleş götürselermiş ya.düşünün iskenderun limanına 2 gemi yanaşacak ve ''biz kürdistana yardım götüreceğiz diyecekler.''bu ne demek yaa.buna izin verirmiyiz?hayır.öyleyse boşa filistin edebiyatı yapmasın kimse.recep beyi başbakan yapanlar, şimdi de onun pirimini artırma oyunu oynuyorlar.ben açarım buz gibi coca colamı içerim.şehit asker polis cenazelerinde görmediğimiz birçok sakallı sarıklı tip israil mitingine gidiyor.öyle yağma yooook.önce vatan, bayrak, ezan, devlet.
şimdi bu olay iç politikaya alet edildiyse bu gandi ve bahçelinin işidir kesinlikle.çünkü ülkenin başbakanı her halükarda duruma müdahale etmek durumunda ,farkında mısınız bilmem ama orda ölenlerin hepsi türk vatandaşı..

Seninde dediğin gibi uluslararası sularda uluslararası ilişkiler devreye girer ve israil in despot rejimine bakılmaz bile.
Duygusal davranılmaz zaten kimse gidip israile savaş açmadı hukuki süreç başlatıldı,

blöf yapılmaz peki onuda anladık blöf yapmıyorlarmış ama bizimkilerde blöf
yapmadıklarını bildikleri için uluslararası sularda yol alıyorlarmış ne yanlış var burda sence,

iç politika ve dış politika birbirinin bütünleyenidir.eğerki ben dışarıda başka içeride bambaşka olacaksam bu siyaset değil iki yüzlülük olmaz mı?devir teknoloji devri herşey anında sunuluyor böyle bir ortamda herşey açık seçik sunulmalıdır kamuoyuna.

mossad ve israil ordusu basına reklam vereceğim dese üstüne para verse kendi ülkesinde bu kadar afilli resimli anlatımlı, şişirme bir reklam yaptıramazdı eminim...

içimizdeki şişirgenler yüzünden baya yakışıklı çıkmış resimlerde haa...)) ayrıca korkak askerlerin silahsıza sıkma gücünü şimdi bizim yerli pravdalar ve şalomcular överek ağzı açık çekmişler galiba...

yavvv adamlar korkak olmasa ,sapandan, sopadan ödü b.kuna karışıp bir çocuğa 4 el kafasına silah sıkmazdı... ödlek maymunlar...

Habertürkü severim bence şu anda en tarafsız gazete. Bizi haksız gösterip israili öven bi tavrınıda hiç görmedim. Esas vakit gazetesinin kimleri nasıl övdüğünü tartışmak lazım..

bu fatih altaylı zaten epey dengesiz bi adam.
bi bakarsınız vatanperver kesilir, bi bakarsınız vatan haini olur.
nasıl bi karakteri var anlamadım gitti.

Düzenli olarak takip ettiğim Habertürk gazetesini takip etmeyi bıraktım

Fatih Altay'lının tepkisi ne olursa olsun gazete ve kanal tarafsız haber yapıyorlar. Ben baskın anında saat 4-5 gibi hep ordan takip ettim. Kaç tane kanal canlı veriyordu o zaman?

Aktivist demek zaten eylemci demek. Çete de "Ordu birliklerinden olmayan silahlı küçük birlik" demek. Evet çete demeleri yanlış kaçmış sadece ama tutupta yok işte türk gazetesi mi felan demeyin. Şu anda türkiye nin en tarafsız kanal ve gazetesi bence.

Kimin gazetesi olmuş demenin bir anlamı yok. Kim haklı kim haksız, kim hırlı kim hırsız belli değil. Önemli olan kalbinle-aklın arasındaki köprünün yıkılmamış olması.
Aydın Doğan bile bir öyle bir böyle. Cumhuriyet mitinglerinde milyonlar meydanları doldururken (MHP li - CHP li vatandaşlar) hiç bir televizyonu ne haber olarak verdi, ne de gazetelerinde yer aldı. Aklı sıra iktidara yaranmaya çalıştı. İlk yıllar al gülüm-ver gülüm şeklinde çok güzel geçti. Sonra ne olduysa araları bozuldu, neredeyse birbirini boğazlayacak duruma geldiler. Sonra da taraf değiştirmeye kalktı. Ahını aldığı vatandaşlara yaranmaya çalıştı. Bu sefer vergi sopası geldi. Gak dedi Guk dedi. Baktı papuç pahalı. Tekrar eski yaranmaya çalıştığı yere gelmenin yollarını aradı. İlk olarak televizyonlarında iktidara yönelik eleştirilerden uzak politika izledi. Hatta eleştiri proğramlarını yayından kaldırmaya başladı. Eh artık değişen gündeme ayak uyduramayacak kadar şaşkına döndü. Başını nereye döndürse duvara çarptı. Kısaca habertürk kimin olursa olsun benim için anlamı yoktur. Yalakalığında kimseye fazdası yoktur. Aha ben de bunu bu foruma kazıyorum işte :))

mossad ve israil ordusu basına reklam vereceğim dese üstüne para verse kendi ülkesinde bu kadar afilli resimli anlatımlı, şişirme bir reklam yaptıramazdı eminim...

içimizdeki şişirgenler yüzünden baya yakışıklı çıkmış resimlerde haa...)) ayrıca korkak askerlerin silahsıza sıkma gücünü şimdi bizim yerli pravdalar ve şalomcular överek ağzı açık çekmişler galiba...

yavvv adamlar korkak olmasa ,sapandan, sopadan ödü b.kuna karışıp bir çocuğa 4 el kafasına silah sıkmazdı... ödlek maymunlar...

Bugün Bülent Yıldırım İHH başkanı bir programda ;Mossad filan hepsi hikayeymiş gördük adamları dediler.O kadar dünyanın en gelişmiş teknolojisi diye anlattıkları şey bizim canlı uydu yayınımızı kesmeye yetmedi diye açıklama yaptı.Sadece Mossadın gücü medyayı elinde tutmasıymış anlıcanız arkadaşlar .Adamlar bütün dünyada çok iyi propaganda yapmayı başarabiliyorlar elbette bizim ülkemizde de onların köleleri var ve olacakta .

Şimdi bu olay iç politikaya alet edildiyse bu Gandi ve Bahçelinin işidir kesinlikle.Çünkü ülkenin başbakanı her halükarda duruma müdahale etmek durumunda ,farkında mısınız bilmem ama orda ölenlerin hepsi türk vatandaşı..

Seninde dediğin gibi uluslararası sularda uluslararası ilişkiler devreye girer ve İsrail in despot rejimine bakılmaz bile.
Duygusal davranılmaz zaten kimse gidip İsraile savaş açmadı hukuki süreç başlatıldı,

Blöf yapılmaz peki onuda anladık blöf yapmıyorlarmış ama bizimkilerde blöf

İç Politika ve Dış politika birbirinin bütünleyenidir.Eğerki ben dışarıda başka içeride bambaşka olacaksam bu siyaset değil iki yüzlülük olmaz mı?Devir teknoloji devri herşey anında sunuluyor böyle bir ortamda herşey açık seçik sunulmalıdır kamuoyuna.
Ülkenin başbakanı halkını korumak zorundadır..öldükten sonra bir anlamı yok!Adım gibi eminim bunların olacağını biliyordu!bunu da iç siyasette prim yaptı..ne zman dara düşse,adı medyada geçmese israillden,ermenistandan,yunanistandan prim toplamakta!ciddiyse deklerasyonda imzasını herkesten önce atardı!bir bakanı açıklama yapıyor, ''tüm ekonomik ilişkileri tek kalemde düşünmeden sileriz''.bir kaç gün sonra başka bir bakan ''insansız uçak heronları almaya devam edeceğiz'' diyor.halk artık sandıkları kadar uyumuş değil!delikanlı olun delikanlı!

Habertürk amerikan yanlısı liboş kanalıdır. Türk Kanalı izlemek isteyenlere ART yi öneririm.

Cemαlist;5034051' Alıntı:
hemen ismi değiştirp Haber İsrail yapsın bu utanmazlar.

yok bence sen taraf oku vakit oku daha aydınlatıcı olur senin için

Geri