Habere GeL!!!

1.

konunun geldiği yer gayet seviyeli, bir çok konu başlığı gördüm 2. msjdan sonra hakarete dönen

2.

ilk msjım ve son msjıma bakabilirsin ilkinde ne diyorsam sonuncusunda da aynısını diyorum

tek fark söylediklerimi biraz daha açmak zorunda kalmam, bunun haricinde tavrımda bir değişiklik yok

3.

burada zaten bana yapılan bir saygısızlık söz konusu değil, kurumsallaşmış beşiktaş kulübü başkanına yapılan bir hakaret söz konusudur (bknz: TÜPÇÜ)

4.

insanlara küfür etmemelerini hakaret etmemelerini bunların kötü birşey olduğunu söyleyebilirim ve bunları yapmamaları için baskı uygulayabilirim bu benim en doğal hakkım, kimsenin hakaretini küfürünü çekecek değilim, değiliz...

5.

olaylara verilen tepki sakin bir şekilde olursa bu gelişmiş bir insan örneğidir, ha tabi bazılarımız sıcak kanlıdır hemen alevlenir ama hakaret etmek küfür etmek de ne ola ki ? ...

küfür hakaret insanı bayağılaştırır, 'kızdım abi ' mazeret kabul edilemez...

6.

şimdi geniş pencereden bakalım

yeni yeni futbola ilgi duymaya, takım tutmaya başlayan bir gencimiz sorar;

- abi beşiktaşın başkanı kim... - 'TÜPÇÜ' (hem de bu sıfatı bjkliler uygun görmüş)

- ama abi ne alakası var yaptığı işin futbolla ?

- ya ne bileyim biyerden saldıralım dedik bunu bulduk :)

- ama abi yakışıyor mu size adamın ekmek yediği mesleği ile dalga geçmek alay etmek

- .... ?

beşiktaş bu son olaylardan çok büyük yara almıştır

sen beşiktaşın başkanının şeyine çomak sokup oynatacaksın sonra beşiktaşın saygınlığına bi zarar gelmez diyeceksin

bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

neyi tartışıyoruz, bu adam bu işi beceremiyor. işte önemli olan bu işi nasıl tartıştığımız

hayatın her evresinde seviyemizi korumalıyız ki aynı duruma biz de düşersek ( allah korusun) karşıdan seviye beklemeye yüzümüz olsun

ve kimse karşıma geçip küfürü hakareti savunmasın, bu insanlık dışı bir şeydir

biz düşünen varlıklarız

Geri