Habere GeL!!!

ßLu£

Banned
Reaction score
0
Turkcell Süper Lig`de Cumartesi günü oynadığı maçta Kayserispor`a evinde 1-0 yenilerek büyük yara alan ve tarihinin en kötü sezon başlangıçlarından birisini yaşayan Beşiktaş`ta kazan iyice kaynıyor.

Gbjklogo1.jpg

Turkcell Süper Lig`in ilk 6 haftasında 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan ve bu maçlarda sadece 3 gol atabilen Beşiktaş`ta kötü gidişat camiada taşları yerinden oynatırken, hafta sonu Kayserispor maçından önce yaşanan bir olay Siyah-beyazlı taraftarlar arasında son günlerin en çok konuşulan olayı oldu. Geçtiğimiz sezonun çifte kupalı şampiyonu Beşiktaş`ın bu sezon ligde kötü başlamasının ardından yaklaşan seçimler öncesi Başkan Yıldırım Demirören`i devirmek isteyen muhalefet hemen harekete geçti. Son dönemde medyada başkan adaylarının isimleri sıkça yer almaya başlarken özellikle Kayserispor yenilgisinin ardından yönetim içinden Asbaşkan Levent Erdoğan`ın hem Başkan Demirören`i hem de Mustafa Denizli`yi istifaya çağırması kulüp içerisinde kılıçların iyice çekildiğini ortaya koydu.

Ancak geçtiğimiz gün yaşanan bir olay Siyah-beyazlı taraftarlar arasında son günlerin en çok konuşulan olaylarından birisi oldu. Kayserispor maçını izlemek üzere Cumartesi günü iftardan sonra Üsküdar`dan Kabataş vapuruna binen Siyah-beyazlı yaklaşık 20 kişilik bir taraftar grubu tezahüratlar eşliğinde yolculuklarını sürdürdüler. Ancak grup Kabataş`a indiği sırada yanlarına yaklaşan iyi giyimli 1.80 boylarında siyah saçlı bir kişi taraftar grubuna yaklaşık 200 adet Kayserispor bilet vererek gruptan maçta `Demirören istifa` diye bağırmalarını istedi. Taraftarlar şaşkınlıklarını gizleyemezken gizemli kişi hızlı bir şekilde taraftarların yanından uzaklaştı.
Kayserispor karşılaşması sırasında kapalı tribünden başlayan tepkilere daha sonra numaralı tribün dahil olmuş ve yönetimi istifaya çağırmıştı. Ve ardından tüm stada yayılan istifa tezahüratları maçın sonlarına doğru ise ise şeref tribününün önünde toplanan kalabalık bir taraftar grubunun tepkisiyle doruğa çıkmıştı.

Bu arada Beşiktaşlı taraftarlar arasında yapılan bir araştırmada taraftarların büyük bir çoğunluğu Yıldırım Demirören`in Ocak ayında yeniden başkan adayı olmamasını isterken, Mustafa Denizli`nin ise en azından devre arasına kadar takımın başında kalmasını istedikleri ortaya çıktı.

ERSİN ŞİYHAN - İHA
Kaynak

bilet vermelerine gerek yoktu zaten beşiktaşlı taraftarlar yeterince kin kusuyor demirören başkana =)

iyi olmuş yine de biletler beleşe gelmiş :D

bu arada başkanlarına tüpçü düyen beşiktaşlılar var lütfen arkadaşlar ne kadar başarısız da olsa o sizin başkanınız en azından beşiktaşın başında kaldığı sürece kulüpten gelen şerefle saygıyı hakediyordur

başkanlıktan çekilince ne derseniz deyin ama halen bjk başkanı olan birisi hakkında aşağılayıcı kavramlar kullanmaktan uzak durun derim

Demirören uydurmuş. ben kimsenin gazına gelmedim istifa diye bağırırken tamamen kendi irademle

~SiLenT ScЯeaM~;4658270' Alıntı:

Bu arada Beşiktaşlı taraftarlar arasında yapılan bir araştırmada taraftarların büyük bir çoğunluğu Yıldırım Demirören`in Ocak ayında yeniden başkan adayı olmamasını isterken, Mustafa Denizli`nin ise en azından devre arasına kadar takımın başında kalmasını istedikleri ortaya çıktı.

araştırmada şu seçenekler vardı galiba

a)hemen gitsin
b)daha gitmedi mi hala
c)cska maçından sonra gitsin
d)s_ _ _ _ _sin gitsin
e)ocağa kadar dursun bari öyle gitsin

bilet vermelerine gerek yoktu zaten beşiktaşlı taraftarlar yeterince kin kusuyor demirören başkana =)

iyi olmuş yine de biletler beleşe gelmiş :D

bu arada başkanlarına tüpçü düyen beşiktaşlılar var lütfen arkadaşlar ne kadar başarısız da olsa o sizin başkanınız en azından beşiktaşın başında kaldığı sürece kulüpten gelen şerefle saygıyı hakediyordur

başkanlıktan çekilince ne derseniz deyin ama halen bjk başkanı olan birisi hakkında aşağılayıcı kavramlar kullanmaktan uzak durun derim

adamın işi o.. tüpçülük..

mimar olsa mimar..mühendis olsa mühendis derdik..
bizmi dedik tüpçü olsun..

kulüpten gelen şerefle saygıyı hakediyor demişsin..
serdar bilgili ondan daha mı az şerefliydi de parayla adam tutup ailesine varana dek küfrettirdi vakti zamanında..
ektiğini biçiyor şimdi TÜPÇÜ..

adamın işi o.. tüpçülük..

mimar olsa mimar..mühendis olsa mühendis derdik..
bizmi dedik tüpçü olsun..

kulüpten gelen şerefle saygıyı hakediyor demişsin..
serdar bilgili ondan daha mı az şerefliydi de parayla adam tutup ailesine varana dek küfrettirdi vakti zamanında..
ektiğini biçiyor şimdi TÜPÇÜ..

emin ol mimar olsa mimar mühendis olsa mühendis demezdin

tüpçü derken bile aşağılık bir ifade ile söylüyorsun bunu bari kendini kandırma

bir kişiyi aşağılamak için ekmek kazandığı mesleğini seçmeyin

adamın kafada saç yok kel deyiverin bari madem aşağılayacaksınız:durdurun

ama yine de koskoca bjk başkanını hem de kendi taraftarının çeşitli sıfatlarla aşağılanması kötü bir durum bir beşiktaşlı için

ana avrat küfür mevzuuna gelince eden de ettiren de haysiyetsizdir

ha bu sonra bjk başkanı olmuştur bu ayrı bir haysiyetsizliktir

yazık bu düzene :D

emin ol mimar olsa mimar mühendis olsa mühendis demezdin

tüpçü derken bile aşağılık bir ifade ile söylüyorsun bunu bari kendini kandırma

bir kişiyi aşağılamak için ekmek kazandığı mesleğini seçmeyin

adamın kafada saç yok kel deyiverin bari madem aşağılayacaksınız:durdurun

ama yine de koskoca bjk başkanını hem de kendi taraftarının çeşitli sıfatlarla aşağılanması kötü bir durum bir beşiktaşlı için

ana avrat küfür mevzuuna gelince eden de ettiren de haysiyetsizdir

ha bu sonra bjk başkanı olmuştur bu ayrı bir haysiyetsizliktir

yazık bu düzene :D

aşağılık bir ifadeyle söylüyorsun derken sanırım onu aşağıladığımı kastediyorsun..başka bir anlam yüklememişsindir umarım..

ewt onu aşağılıyorum ve senin neden bu kişiye yapılan yorumlara bu kadar kafayı taktığını da merak ediyorum..

saygılar..

aşağılık bir ifadeyle söylüyorsun derken sanırım onu aşağıladığımı kastediyorsun..başka bir anlam yüklememişsindir umarım..

ewt onu aşağılıyorum ve senin neden bu kişiye yapılan yorumlara bu kadar kafayı taktığını da merak ediyorum..

saygılar..

sen onu kişi olarak görüyorsun

ben se bjk başkanı demirören

sen bjk başkanı demiröreni ekmeğini kazandığı işin ünvanı ile aşağılamaya çalışıyorsun

benim kimseyi kafaya taktığım yok

sadece kişiye olmasa bile taşıdığı ünvan için kuruma saygı duyulması taraftarıyım

ayrılsın bjk nin başından ne derseniz deyin

şu yorumun yanındaki avatara bakarsan kuruma karşı ne kadar saygılı olduğumu sende görürsün..

ewt ben onu sadece ve sadece kişi olarak görüyorum..benim için başkan maşkan değil o..

o bu takımın başındayken diyeceklerimi derim ben..ayrıldıktan sonra ne yaptığı zaten beni ilgilendirmiyor..

ayrıca konu hakkında yazdığım son mesajdır bu..çünkü konudan uzaklaşıyoruz..
senin o kişi için ne düşündüğün de beni ilgilendirmiyor..saygımı duyarsın sevgimi duyarsın senin bileceğin iş...

saygılar..

şu yorumun yanındaki avatara bakarsan kuruma karşı ne kadar saygılı olduğumu sende görürsün..

ewt ben onu sadece ve sadece kişi olarak görüyorum..benim için başkan maşkan değil o..

o bu takımın başındayken diyeceklerimi derim ben..ayrıldıktan sonra ne yaptığı zaten beni ilgilendirmiyor..

ayrıca konu hakkında yazdığım son mesajdır bu..çünkü konudan uzaklaşıyoruz..
senin o kişi için ne düşündüğün de beni ilgilendirmiyor..saygımı duyarsın sevgimi duyarsın senin bileceğin iş...

saygılar..

yahu ben ne diyorum sen ne diyorsun :D

yine de sabırla anlatayım anlatmak istediğimi

sen beşiktaş kulübü başkanını aşağılıyorsun

hem de bir beşiktaş taraftırısın

yazık

beşiktaş bu hallere düşmemeli düşürülmemeli

basın bir plan hazırlıyor hepiniz uyuyorsunuz çok yazık

gitsin dersin anlarım, kötü dersin anlarım, bu işi bilmiyor dersin hadi onu da anlarım ama

sen beşiktaşın başındaki adamı hemde ekmeğini kazandığı meslekle dalga konusu yapamzsın

bjk başkanı olmasa istediğini de

amma velakin aşağıladığınız adam koskoca bir tarihin liderliğini yapıyor şu an

lidere saygın yoksa tarihe olsun

bu konuya ne ilk ne de son msjım

kendini bilmezlere haddini bildirmektir amacım :D

yahu ben ne diyorum sen ne diyorsun :D

yine de sabırla anlatayım anlatmak istediğimi

sen beşiktaş kulübü başkanını aşağılıyorsun

hem de bir beşiktaş taraftırısın

yazık

beşiktaş bu hallere düşmemeli düşürülmemeli

basın bir plan hazırlıyor hepiniz uyuyorsunuz çok yazık

gitsin dersin anlarım, kötü dersin anlarım, bu işi bilmiyor dersin hadi onu da anlarım ama

sen beşiktaşın başındaki adamı hemde ekmeğini kazandığı meslekle dalga konusu yapamzsın

bjk başkanı olmasa istediğini de

amma velakin aşağıladığınız adam koskoca bir tarihin liderliğini yapıyor şu an

lidere saygın yoksa tarihe olsun

bu konuya ne ilk ne de son msjım

kendini bilmezlere haddini bildirmektir amacım :D

Bu Takımda SüLeyman SebaLar, Serdar BiLgiLiLer de BaşkanLık Yaptı.
Taraftar Hiç Birinden Bu Kadar UzakLaşmadı.
Başkan Dediğin İnsanLarın Verdiği KararLarLa BeLLi OLur, TÜPÇÜ ise KuLübü Borç Batağına DaLdırıp Karşına Aday Çıkmamasını SağLadı...
BöyLe Bir Diktatöre Taraftarın Saygı Duymasını Kimse BekLemesin.
MeseLa Başbakan Erdoğan'a Hakaret Eden, Nefret Eden İnsanLar Var.
BunLar Tayyip Erdoğan'a mı Hakaret Ediyor Yoksa Atatürk'ün Bize Emanet Ettiği Türkiye Cumhuriyeti DevLetine mi? Bunu Bi Ayır...
Demirören BuLunduğu Mevkiye Yakışmıyor Dediğim Gibi Demokratik Bir SeçimLe Başa GeLse, Başarı ELde Edemese Dahi Göz Göre Göre KuLübü Maddi SıkıntıLara SürükLemese İnsanLar Saygı Duyar.
Hangi Beşiktaş Başkanı Bu Derece İstenmeyen Adam HaLine GeLdi?, Taraftar Bütün BaşkanLarına Sevgi, Saygı Gösterirken, Savunurken Bu Herifi Neden Yeriyor Otur Bi Düşün.

okunmuyo okunmuyo okunmuyo aq. üstadlar yapın bişeler yaww....

~SiLenT ScЯeaM~;4660677' Alıntı:
Bu Takımda SüLeyman SebaLar, Serdar BiLgiLiLer de BaşkanLık Yaptı.
Taraftar Hiç Birinden Bu Kadar UzakLaşmadı.
Başkan Dediğin İnsanLarın Verdiği KararLarLa BeLLi OLur, TÜPÇÜ ise KuLübü Borç Batağına DaLdırıp Karşına Aday Çıkmamasını SağLadı...
BöyLe Bir Diktatöre Taraftarın Saygı Duymasını Kimse BekLemesin.
MeseLa Başbakan Erdoğan'a Hakaret Eden, Nefret Eden İnsanLar Var.
BunLar Tayyip Erdoğan'a mı Hakaret Ediyor Yoksa Atatürk'ün Bize Emanet Ettiği Türkiye Cumhuriyeti DevLetine mi? Bunu Bi Ayır...
Demirören BuLunduğu Mevkiye Yakışmıyor Dediğim Gibi Demokratik Bir SeçimLe Başa GeLse, Başarı ELde Edemese Dahi Göz Göre Göre KuLübü Maddi SıkıntıLara SürükLemese İnsanLar Saygı Duyar.
Hangi Beşiktaş Başkanı Bu Derece İstenmeyen Adam HaLine GeLdi?, Taraftar Bütün BaşkanLarına Sevgi, Saygı Gösterirken, Savunurken Bu Herifi Neden Yeriyor Otur Bi Düşün.

fesuphanallah :durdurun

allahım sen anlama kıtlığı çeken şu kullarına at gözlüklerini atmalarını ilet yarabbi... amin :D

arkadaşlar bir fb li bu söylediklerinizi zaten söylüyor. bir gsli ve tsli de...

siz beşiktaşlısınız kol kırılır yen içinde kalır...

bu yıpratma çalışmasında baş aktör sizlersiniz farkında mısınız...

orada TÜPÇÜ diye aşağılanan demirören değil BEŞİKTAŞ KULÜBÜ BAŞKANIdır

kanmayın şu ayak oyunlarına

sonra da neden basın hep bizi eleştiriyor da diğerlerine bakmıyor diorsunuz

kendinize gelin

herkes biliyor demirörenin bu işi yapamadığını ama eleştrirken bile biraz düşünün

çok şey mi istiyorum ya uymayın şu yıpratma çalışmalrına

sizin söylediklerinizi herkes söylüyor farkınız olsun siz beşiktaşlısınız

daha ne diyim hala anlamadıysanız vay halinize :confused:

Konuşma ÜsLubuna Dikkat Et.

Bak Soruyu SoraLım Şimdi Basın Beşiktaş'ı NasıL Yıpratır?
ŞampiyonLuktan Sonra M.Topuz Çıkmazını GünLerce Haber Yapar Ortamı Bozar ŞampiyonLuk 2. PLanda KaLır Beşiktaş Yıpranır.
Sahamızda Oynadığımız MaçLarda TribünLerin DoLu OLmasına Rağmen Stad Boştu vs YaLan YanLış Manşet Atar Beşiktaş Yıpranır.
3 Büyük Takımdan Sadece Beşiktaş'ın Ekonomisini Haber Yapıp DiğerLerine BoLLuk İçinde YüzüyorLar İmajı VeriLir Beşiktaş Yıpranır.
Beşiktaş'ın Başkanı Hakeme Şunu Dedi Bunu Dedi Diye KoLpa SıkarLar Beşiktaş Yıpranır.
Fakat Dikkat Etmek Lazım ELeştirmek İLe Yıpratmak Arasında KaLın Bir Çizgi Var.
Basın DeğiştiriLen 6 Teknik Adamı, 2004'ten Bu Yana 1 ŞampiyonLuğun Yetersiz KaLdığını, Gidip-GeLen 60 Küsür FutboLcuyu, Son 30 YıLın En Kötü Dönemi Geçirdiğimizi, PayLaştığım Haberi vb. KonuLarı Yazar ise BunLar Ayak OyunLarı OLmaz, Beşiktaş BunLarın Gündeme GeLmesiyLe Yıpranmaz Bu ReziLLikLerin ALtında Demirören'in İmzası Var Sonuçta... BunLar Taraftarın Uyanmasına VesiLe OLur.
İnsanLar Bu Adamın O KutsaL Mevkiye Yakıştığına İnanmadığı İçin Başkanı Savunmuyor BeşiktaşLıyım Diye Kimse YanLışa Doğru Demez Beynine Girsin Artık.
Beşiktaş'a Taraftardan Başka Değer Veren Yoktur KaLmadı Artık Baba HakkıLar, Eşref BeyLer, SebaLar vs Demek İstediğim Ortada Kötü Bir Niyet Varsa Taraftar Zaten Bozar OyunLarını Sen Rahat OL.
İşin Özeti Beşiktaş'ı Gerçekten Düşünen İnsanLar Demirören Hakkında Aynı DüşünceLere Sahipse, Gitmesini İstiyorsa ve Bu Herif KuLakLarını Kapayıp Gün Geçtikçe Takımı Kahrediyorsa Hiç Kimse Taraftar-Basın Aynı Teknede OLmasın Çabası İçine Girmez Mevzuya At GözLükLeriyLe Bakıyorsun.

teşekkürler

ellerine sağlık...

~SiLenT ScЯeaM~;4661102' Alıntı:
Konuşma ÜsLubuna Dikkat Et.

Bak Soruyu SoraLım Şimdi Basın Beşiktaş'ı NasıL Yıpratır?
ŞampiyonLuktan Sonra M.Topuz Çıkmazını GünLerce Haber Yapar Ortamı Bozar ŞampiyonLuk 2. PLanda KaLır Beşiktaş Yıpranır.
Sahamızda Oynadığımız MaçLarda TribünLerin DoLu OLmasına Rağmen Stad Boştu vs YaLan YanLış Manşet Atar Beşiktaş Yıpranır.
3 Büyük Takımdan Sadece Beşiktaş'ın Ekonomisini Haber Yapıp DiğerLerine BoLLuk İçinde YüzüyorLar İmajı VeriLir Beşiktaş Yıpranır.
Beşiktaş'ın Başkanı Hakeme Şunu Dedi Bunu Dedi Diye KoLpa SıkarLar Beşiktaş Yıpranır.
Fakat Dikkat Etmek Lazım ELeştirmek İLe Yıpratmak Arasında KaLın Bir Çizgi Var.
Basın DeğiştiriLen 6 Teknik Adamı, 2004'ten Bu Yana 1 ŞampiyonLuğun Yetersiz KaLdığını, Gidip-GeLen 60 Küsür FutboLcuyu, Son 30 YıLın En Kötü Dönemi Geçirdiğimizi, PayLaştığım Haberi vb. KonuLarı Yazar ise BunLar Ayak OyunLarı OLmaz, Beşiktaş BunLarın Gündeme GeLmesiyLe Yıpranmaz Bu ReziLLikLerin ALtında Demirören'in İmzası Var Sonuçta... BunLar Taraftarın Uyanmasına VesiLe OLur.
İnsanLar Bu Adamın O KutsaL Mevkiye Yakıştığına İnanmadığı İçin Başkanı Savunmuyor BeşiktaşLıyım Diye Kimse YanLışa Doğru Demez Beynine Girsin Artık.
Beşiktaş'a Taraftardan Başka Değer Veren Yoktur KaLmadı Artık Baba HakkıLar, Eşref BeyLer, SebaLar vs Demek İstediğim Ortada Kötü Bir Niyet Varsa Taraftar Zaten Bozar OyunLarını Sen Rahat OL.
İşin Özeti Beşiktaş'ı Gerçekten Düşünen İnsanLar Demirören Hakkında Aynı DüşünceLere Sahipse, Gitmesini İstiyorsa ve Bu Herif KuLakLarını Kapayıp Gün Geçtikçe Takımı Kahrediyorsa Hiç Kimse Taraftar-Basın Aynı Teknede OLmasın Çabası İçine Girmez Mevzuya At GözLükLeriyLe Bakıyorsun.

üslubuma başından beri dikkat ediyorum :) burada ve forum genelinde dikkat etmesi gereken kişi de sensin bunu da biliyorsun

yazdıklarının hepsini bir kenara alalım son cümlene bir bakalım

denişsin ki at gözlükleri ile bakıyorsun...

hımm şimdi bu konuya baştan itibaren attığın postlara bak bir de benimkilere bak

acaba kim atgözlüğü ile bakıyor...

ben şunu anlatmaya çalışıyorum

beşiktaş kulübünün başkanını herkes eleştirebilir ancak...

beşiktaşlıların eleştirmesi ile diğerlerinin eleştirmesi arasında bir Fark olmalıdır...

bu farkı beşiktaşlılar yaratmalıdır yoksa diğerlerinden bir farkı kalmaz

mesaj yazmam dedim ama sen beni baya zorluyorsun itiraf etmeliyim..
herkesin kara dediğine ak demenin,yani ortamda farklı olmanın peşindesin galiba..tamam eyvallah saygı duyarım..
ama dün geceden beridir sürdürdüğün bu tüpçü hayranlığına ( ki sana sorarsak sen şimdi bize kurumun başındaki kişidir,başkandır vs vs saygı gösterilmesi gerekir dersin ) hala bir anlam verebilmiş değilim..
eğer bir kişi sırf içinde bulunduğu kurumun başkanı yada ne bileyim yöneticisidir diye eleştirilmeyecekse o zaman çalıp çırpan kurum başkanlarını yöneticilerini senin mantığına göre hiç eleştirmememiz lazım..kurumun saygınlığı zedelenir sonra değilmi...
birde birşey dikkatimi çekti kullandığın üslup çok yanlış..
illa ben haklıyım benim dediğim doğrudur havalarındasın..
yaşım 34 müsadenle bu yaştan sonra kimsenin nasihatine ihtiyacım yok diye düşünüyorum..
dünde söyledim bugün de söylüyorum o adamı sevmiyorum..forum kuralları gereği burada sadece tüpçü diyebiliyorum..
aslında içimden geçen sözlerin yanında tüpçü iltifat gibi kalır..bilmem anlatabildimmi..
sen bildiğin yolda git..
tüpçüyle sana selametler diliyorum..

mesaj yazmam dedim ama sen beni baya zorluyorsun itiraf etmeliyim..

yaz canım niye kendini tutuyorsun :D

herkesin kara dediğine ak demenin,yani ortamda farklı olmanın peşindesin galiba..tamam eyvallah saygı duyarım..

herkesin kara dediğine ne zaman ak demişim msjlara bi bak bakalım...

ama dün geceden beridir sürdürdüğün bu tüpçü hayranlığına ( ki sana sorarsak sen şimdi bize kurumun başındaki kişidir,başkandır vs vs saygı gösterilmesi gerekir dersin ) hala bir anlam verebilmiş değilim..

buna anlam verememene ben de şaşırdım... kurumun başındaki kişi aşağılanmaz... aşağılanırsa kurum da zedelenir... ( vay böyle kuruma böyle başkan, başkanlarına nasıl davranıyorlar, vs.)

eğer bir kişi sırf içinde bulunduğu kurumun başkanı yada ne bileyim yöneticisidir diye eleştirilmeyecekse o zaman çalıp çırpan kurum başkanlarını yöneticilerini senin mantığına göre hiç eleştirmememiz lazım..kurumun saygınlığı zedelenir sonra değilmi...

buraya dikkat !!!

sen eleştirmiyorsun AŞAĞILIYORSUN ...

birde birşey dikkatimi çekti kullandığın üslup çok yanlış..
illa ben haklıyım benim dediğim doğrudur havalarındasın..
yaşım 34 müsadenle bu yaştan sonra kimsenin nasihatine ihtiyacım yok diye düşünüyorum..

diğer msj yazan arkadaşların üslubu çok mu başka sorarım size...

peki ya sizin üslubunuz ?

dünde söyledim bugün de söylüyorum o adamı sevmiyorum..forum kuralları gereği burada sadece tüpçü diyebiliyorum..
aslında içimden geçen sözlerin yanında tüpçü iltifat gibi kalır..bilmem anlatabildimmi..

dün de söyledim bugün de söyleyeyim :) neredeyse tüm beşiktaşlılar demirörenin gitmesini istiyor ve siz forum kuralları içerinde tüpçü diyorsunuz dışarıda ana avrat düz gidenler de var belki bunlardan biri de sizsiniz :D

evet demirören gitsin ama giderken bizim bu davranışlarımızla beşiktaşın saygınlığını da alıp götürmesin

şerefsiz olabilir, beceriksiz olabilir ama bak beşiktaşlılar başkanlarına ne yapıyor dedirtmeyelim

sen bildiğin yolda git..

her zaman :)

tüpçüyle sana selametler diliyorum..

hala insanların ekmeğini yediği mesleğe hakater içerikli sıfatlar yakıştırıyorsunuz

bu yetişkin bir insanda olmaması gereken özelliklerden

cidden insanlar kızdıklarında ya küfüre ya hakarete ya da kaba kuvvete sarılıyor

bu da bizim milletimizin bir özelliği sanırım

biz daha eleştirme ve aşağılama arasındaki ince çizgiyi bile belleyemedik

sonumuz hayrolsun :D

1. mesaj yazmam derken konunun bu şekle gireceğini tahmin etmiştim o yüzden öyle dedim..yoksa kendimi kastığım falan yok..sen rahat ol ;)

2. iş tamamen üste çıkma çabalarına döndü..altta kalanın canı çıksın ;)

3. sana elimden geldiğince saygılı davrandığımı düşünüyorum..sen ne anladın onu bilemem artık..sadece sen değil bu güne kadar forumda kimseye bi saygısızlığım yoktur buna emin olabilirsin..

4. insanlara ne yapmalarını gerektiğini anlatırsın ama onları bunu yapmaya zorlayamazsın..
senin yada benim doğrumu kabullenmek zorunda değil hiç kimse..

5. milletimizin özelliklerine dair iyi tespitlerde bulunmuşsun ama bu karakter analizini yaparken doğruyu yanlışı iyi ayır bence..herkesi aynı kefeye koyma..
bu fıtratımızda olan bişeydir..kimisi olaylara tepkisini sakin bir şekilde ortaya koyar kimiside hakaret eder küfür eder vs. vs.

6. o kişiye takılan bu lakabın kurumu aşağıladığı fikrine katılmamakla beraber sana sadece bu kadar atışmanın yeterli olacağını söylüyorum..tamammı canım benim..
sen boş ver.. kişiler gelir geçer beşiktaş kalır..
öyle senin dediğin gibi beşiktaş'ın saygınlığına da bi zarar gelmez korkma..

kal selametle..

Geri