Haşim Kılıç Nasıl Anayasa Mahkemesi Üyesi Oldu?

kardeşim televizyon seyretmek günah diyen sorulduğunda laikim diyemeyen bir adamdan bahsediyoruz .bu adam yobaz olduğunu cumhuriyet düşmanı olduğunu değişemez maddeler değişsin dedi ve rengini belli etti zaten . sorun anayasanın başında bir yobazın olmasıdır . tv seyretmek günah diyor bu adamdan hayır bekleyen sizler yüzünden memleket bu halde zaten .

bırak şimdi chp yi akp yi .

ben mhp liyim . sizde sol görüşlü olan yada atatürkçüyüm diyen herkesi ergenekoncu diye damgalamıyormusunuz . biraz söylediklerinizde tutarlı olun ki inandıclığınız olsun .

bu söylediklerine bi tarafıyla güler millet tutarlı olmazsanız . nedir bu yobaz savunma aşkı anlamadım ki .

yok shp yok chp yok akp .

yaptığına bakacaksın .

kim bu ülkenin cumhuriyetin zarar görmesini istiyorsa kim o değişmez maddelerin değişmesinden yanaysa topunun ..... bu akp li içinde geçerli shp li chp li içinde .

neden anlamak istemiyorsunuz . yada pardon kapasiteniz elvermiyorsa kusura bakmayın bizide boş işlerinizle mesgul etmeyin konuyu kirletmeyin

benim chp li olduğumu nerenden uydurdun sorması ayıp ?

yobazlara karşı çıkan atatürkçüyüm diyen milliyetçiyim diyen herkese ergekoncu yada chp li demeyin . yanılırsınız . sırf biseyler yazmak adına bi tarafınızdan uydurduğunuz şeylerle konuyu işgal etmeyin

Yaarkadaşım git işine .televizyon seyretmiyormuş.Sizin bu saçma sapan sözünüz

2008 yılının en geyikleri arasında hit olur

adamın bu daha yakın zamanda kızı evlendi ve kızının başı açık olan birisi nasıl tarikatcı oluyor

her duyduğunuz saçma sapan şeylere inamayın

kendi seviyenizi düşürürsünüz. gerçekten komik olmayın.

Eski genelkurmay başkanını Hilmi Özkök ün dediği gibi

Kör cehalet çirkefleştirir insanları,
Suskunluğum asaletimdendir.
Her lafa verecek bir cevabım var
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye

bu söz anlayana yeter

ayrıca sen nasıl MHP lisin ya.

benim arkadaşlarımın çoğu hatta aile çevrem den bir çok kişi de MHP li ama hiç biri senin gibi MHP li değil.tamam onlarlada bazı konularda anlaşamıyorum ama se tamamen uçmuşsun yav

adın MHP li kafan CHP li gibi senin

Af edersin ama sen çakma MHP li olmayasın.

Kendini bir daha kontrol ya yanlışlık olmasın sakın :)

Nedir arkadşlar bu meleketteki insanların birbirlerine güvensizliği.Haşim Klıç bu vatanın evladı değilmi, vatanınımı sattı.Ne yaptı işinizemi gelmiyoo........Brakın bu ayaklarıda sağcısı solcusu, laik antilaik, ulusalcı hepimizin hedefi bir olamlı oda vatanımızı muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak .Bırakın bu düşmalığı. Biz içeride bir birimizi yeken başkalrı malı götürüyo fakında değiliz......................

sadece bu vatanın evladı olmayan bu ülkeye zarar verse iyi . yaptığı icraata bakalım .

değiştirilemez maddeler değiştirilebilmedi diyen anayasa mahkemesinden bu memlekete hayır gelmez . o maddeleri bir okuyun da hangisi değişebilir siz söyleyin madem . ülkenin sınırımı bayrağımı dilimi neyini değiştirmek istiyor bu haşim kılıç bana onu söylesin birisi .

keşke güvenebilsem ama abuk subuk konusursa ve ilk fırsatta değiştirmeye yelteneceğini düşündükçe güvenemiyorum . zaten kendi beyanları sarstı bizim güvenimizi .durup dururken olmadı bu . biraz açın gözlerinizi

Yaarkadaşım git işine .televizyon seyretmiyormuş.Sizin bu saçma sapan sözünüz

adamın bu daha yakın zamanda kızı evlendi ve kızının başı açık olan birisi nasıl tarikatcı oluyor

ben tarikatçımı dedim kardeşim

tv seyretmek günahtır diyen adam yobazın kralıdır . konuyu çarpıtma .

Eski genelkurmay başkanını Hilmi Özkök ün dediği gibi

Kör cehalet çirkefleştirir insanları,
Suskunluğum asaletimdendir.
Her lafa verecek bir cevabım var
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye

bu söz anlayana yeter

benden asaletli olduğunu düşünüyorsun galiba . bırak onu başkası söylesin . bir insan kendini övüyorsa o adamdan benim gözümde bi nane olmaz . bırakın kendinizi övmeyi . başkasına bırakın .

madem lafa baktın laf değil madem baktın lafı diyende adam değil o zaman iki saattir benim konumda neyin mücadelesini veriyorsun . bu yazdığın söz güzel bişey de sen daha kendi yazdığın sözü anlamamışsın . anlasaydın adamların söylediği lafların olduğu konularda gezerdin .

bir yandan bende konuyu açtığıma siizn gibi insanlar yüzünden üzülüyorum . çünkü anlamıyorlar ve çarpıtmak için bir taraflarını yırtıyorlar nedense . cahil olmalarından diyorum geçiyorum tabi ki

benim arkadaşlarımın çoğu hatta aile çevrem den bir çok kişi de MHP li ama hiç biri senin gibi MHP li değil.tamam onlarlada bazı konularda anlaşamıyorum ama se tamamen uçmuşsun yav

bu ülkenin sistemine karşı olan atatürk düşmanı bazı mhp lilerde var . ben onlarada karşıyım ve eğitimsizlikten kaynaklanan şeyler bunlar . onlar daha bu atatürkün ve cumhuriyetin büyüklüğünü idrak edememiş insanlar olabilir ama düşmanlık etmiyorlar yobazlar gibi anlıyormusun . onlardan bazılarının aramızdaki fark onlar atayı ve cumhuriyeti ileri düzeyde savunmazlar .ben ileri düzeyde savunurum benim için olmazsa olmazlardandır . mesele bu . bunu anlıcak kapasitedesindir inşallah

adın MHP li kafan CHP li gibi senin

atatürkü ve cumhuriyeti bu devleti savunana sen chp li diyorsan bu senin sorunun kimseye kendimizi ispatlamak durumunda değiliz . sende bu hatadan çark et . işte bu anlayışınızdan dolayıdır ki chp kendini bisey sanıyor . sen onlardan daha fazla ve doğru bi şekilde savuncaksın ki onlar meydanı boş bulmasınlar . chp nin içlerinde dürüst insanlarda var bu şekilde kendini bisey zannedenlerde .

Af edersin ama sen çakma MHP li olmayasın.

bu lafını bu seferlik affediyorum ama bi daha olursa sana çakarım çakma yobaz olursun .

Kendini bir daha kontrol ya yanlışlık olmasın sakın :)

çok bilmiş edasıyla konuşma kardeşim . biraz alçak gönüllü ol . gerçekten ayıp yaptığın

" Sayıştay yasası anayasaya aykırı şekilde değiştirildi. Televizyon
izlemeyi günah sayan bir Nakşibendi mensubunu, Anayasa Mahkemesi' ne
üye seçmek istiyorlar.
Yasanın iptali için Anayasa Mahkemesi' ne
başvurun" diyor.

Hem tarikatcı mı dedim kardeşim diyorsun hemde konuda Vur-al Savaş( Adamın isminde hayır yok ki) ın bu iddiasını kabul ettiğini belirtir bir şekilde yazıyı büyütüp birde kırmızı tonla yazarak bir anlamda desteklediğini ve bu görüşe katıldığını gösteriyorsun.Yaptığın işlerin ne anlama geldiğinden haberin yok senin

sonrada konuyu çarpıtma diyorsun.Sen önce verdiğin konun arkasında dur.

ayrıca ben o dörtlüğü senden asaletli olduğumu düşündüğüm den değil Vural Savaşın sözlerinin aslında cevap bile verilemeyecek türden olduğunu anlatmak isediğim için söyledim.Senle alakası yok. Hiç bir zamanda aslet gibi bir derdim olmadı

bu lafını bu seferlik affediyorum ama bi daha olursa sana çakarım çakma yobaz olursun .

çok bilmiş edasıyla konuşma kardeşim . biraz alçak gönüllü ol . gerçekten ayıp yaptığın

Alçak gönüllülükten bahsedip te daha onra çakarsam Yobaz olursun lafı ne alaka anlayamadım.

eğer ikinci sözünü söyleyip bıraksaydın inan ki senden özür dilerdim.

ama birincisini söylediğin için diyorum ki

İş çakmaya kadar gelmesin eğer gelirse kimin kime nasıl çakacağı belli olmaz

Bende sana bir çakarım ki kendini Vural Savaş gibi Laik yobazların yanında bulursun

vural savaş ve onun zihniyetindekilerde yani destekliyenler iyi bir islam düşmanıdır dinsiz kitapsızlar,alıştınız dimi belli yerlere dinsiz kitapsız insanların getirilmesin, yarabbi şükür müslüman cumhurbaşkanı,müslüman başbakan daha ne olsun...

bu kadar siyaset biliyosun sözde Türkiye için Türkiye menfaatleri için bişeyler yaptıgınızı sanıyorsunuz

ama daha dogru dürüst tartısmayı bilmiyorsunuz

gereken kişiler gerekli cezayı alacaklar süpeniz olmasın ...

bu kadar siyaset biliyosun sözde Türkiye için Türkiye menfaatleri için bişeyler yaptıgınızı sanıyorsunuz

ama daha dogru dürüst tartısmayı bilmiyorsunuz

gereken kişiler gerekli cezayı alacaklar süpeniz olmasın ...

Sizide gördük Volki06
konulara alakasız mesajlar kasarak tartışıp sonra şikayete koşmayı çok iyi biliyordun şimdi mod oldunda ne oldu ne değişti?tartışma anlayışımı değişti? tartışma anlayışı alakasız mesajlar kasıp kişisel tacizler yaparak tahrik edip konuları yağmalayıp şikayete koşmakmı olmalıdır?

Türkiyenin Menfeatlerinden bahsediyorsun peki Toplumsal Bilinç oluşmadan Türkiyenin Menfeatleri için bir şey yapılabilirmi?

Bizim önümüze sunulan(tv de,gazete,nette,camide vb.) haberler,fetvalar, yorumlar ve ortaya çıkan gelişmeler tartışılmayıpta kabullenilse hangi bilinçle hangi menfeat için uğraşırız?koyun sürüsünden bir farkımız kalırmı?

senin bir yönetici olarak bu tartışma ortamında kişilerin düşüncelerini özgürce ifade edebilmelerine yardımcı olabilecek olgunlukta olman gerekirken mahalle kavgası yapıyorsun sonra bir kaç kişiyi forumdan atıyorsun. madem forumdan atıyorsun peki konu açıp emek sarfeden insanlara biraz daha tolerans göstermen gerekmezmi? hiç kimse kendi konusunu yağmalayıp baltalamak istermi?

volkican bu bölüm ağır bir bölüm sanada hak veriyoruz (ne kadarda anlaşamasakta)
fakat insanları kaybetmek değil en güzeli kazanmaktır, kazanamıyorsanda kaybetmemeye çalışmaktır ben olsaydım sana ne kadar gıcık olmama rağmen kaybetmemeye çalışırdım çünkü biliyorum seninde güzel yönlerin var sende insansın.

Saygılar ...

Geri