[H&H] Fyonb CS Movie 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fyonb

предате&
Reaction score
0
arkadaşlar...hackhell serverlarında oynarken çektiğim görüntülerden birkaçını 2.film olarak yayınladım..inşallah hoşunuza gider...şimdiden çok teşekkürler...

[VIDEO]g1wqeIgndMw[/VIDEO]

Harika yaa :clap Bi şey sorsam şu sol altta fps yle ilgili bişi var. o hangi eklenti acaba forumdada aramadım ama yok sanırım?? :saskin

teşekkür ederim ..fps yi görebilmen için consola net_graph 3 yazarsan gözükür.. eklenti değil..

Osman reklam yapma len.. :D =SP4WN= Bende senin sote yaptığın videoları çekip koycam..

AntifeneR' Alıntı:
Osman reklam yapma len.. :D =SP4WN= Bende senin sote yaptığın videoları çekip koycam..

:D:D eywallah can eksik olma...ama söz ettiğin videolar için şimdiden savunma yapayım...hepsi komplo hepsi montaj... :D

fyonb' Alıntı:
teşekkür ederim ..fps yi görebilmen için consola net_graph 3 yazarsan gözükür.. eklenti değil..

peki bnde teşekkür ederim :)

KaRma' Alıntı:
SiLah ve c4 güzeLmis:D hangi silah paketi o :D

kuzen paket deil o bi site buldum tek tek beyenip indiriyorsun...veririm sana siteyi... :D

Benimde hoşuma gitti bende bir kere olsun bir video
alacağım ama fırsat olmuyor...

fyonb(k) gusel movıe olmush...eee ne de olsa ogretmenın klas bı adam...

paylasım ıcın saol...emege saygı :D:D:D:D:D:D:D

Vay yavrum bea valla korktum abi güzel olmus :D devamını bekleriz

Ama şimdi müziginde hakkını vermemez gerek müzikde dehset adamda dehset 2si 1 arada olmus :D

Yaf tek tek kapısalım fyonb xD Hade gel XD 89.19.5.242 al serverimin adres:

:D :D :D :D dehsettttttttttt :D :D :D :D

Güzel olmuş osman Allahtan görüntü kalitesi düşük yoksa bizlere attıysan o hs leri rezil olurduk valla :)

BanaDEXde' Alıntı:
Güzel olmuş osman Allahtan görüntü kalitesi düşük yoksa bizlere attıysan o hs leri rezil olurduk valla :)

ehuehehe saolasın abi :D .. nerede o günler :D kendimden geçtim sana hs atan birini yakalasam dex hs yedi sonunda diye klip yaparım walla :D in misin cin misin anlamadım :D

tekrar çok teşekkürler abi eksik olma...

BanaDEXde' Alıntı:
senin kafan küçük abi o kadar mause ayarı yapacak zaman bırakmıyosun:D
bizim kafalar sana top gibi görünüyo heral:D

ohoo osman alper abiyi delirttim bi kere hs lerimle sen o zaman görücektin baya kızmıştı :D

Tk | ReFo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri