Hıristiyanlık bölümü açısın?

Hıristiyanlık bölümü açılsın mı ?

• Kullanılan toplam oy
    29
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aSLihaN' Alıntı:
eskiden nie böle bisi dile getirmedin madem?
zorunamı gtti islam bolumunun acılması?
orası acılıncamı depresti dini duyguların?
ilgi cekmekten bska bisi deil bu konu.

dikkatlice okuyuver bir önceki mesajımı...

acılıpta nolucak ? camiye papaz atanmaz=)

Boyle bır Sıkta olmaz guselım yaa adam gıbı hayır yaz ..Bune dalga geCer gıbı

fXf' Alıntı:
acılması taraftarı olduğumu sakın ola düşünmeyin heee
bana sorarsanız
-1 değil
-3645534324354

sadece cıkan tartışmalara son (.) koyalım dedim ,
anlayana tabikide....

hristiyanlık bölümü acılınca biticekmi bu tartısmalar?
cocukca düsüncelerini kndine sakla..

fXf' Alıntı:
forumda islam dini bölümü var bende hıristiyanlık adına bir bölüm istiyorum
(hıristiyanım ) benim görüşümü savunanlar olacaktır muhakkak
anket e sunuyorum
saygılar ...

Bu arada birşey diyeceğim aklıma takıldı senin asıl nickin nedir?...

Foruma yeni üye olmuşsun mesaj sayın neki... Ne bilelim ortalığı karıştırmaya gelip gelmediğini... Ya da başkalarından çekindiğin için başka bir nikle yazmadığın

Benim kanaatım o....
[/SIZE]

http://www.hackhell.com/member.php?u=70653
MesajlarTüm Mesajlar: 10 (Ortalama 10 günlük mesaj)
Ettiği Teşekkür: 10
2 Mesajına 2 Kere Teşekkür Edildi
fXf nickli üyenin teşekkür edilen mesajlarını bul
fXf´ait bütün Mesajları arattır
fXf´ait bütün Konuları bul

Referanslar: 0

ne zaman avrupalılar bize karşı sürdürdüğü kinlerini bir tarafa atar ve özellikle islamiyete ve türklere karşı hoşgörülü davranırlarsa işte o gün +1 dir dostum ...

prim yapmak istiorsun dienleri nedense burada görüorum kim prim istior bunuda görüorum nese ben hala yönetimi bekliorum inanıorumki özgürlük ve adalet içinde güsel bi sonuç meydana çıkacak bulaşmıorum bundan sora kounları okurum bana bulaşmaykn sadece cevap vermek istemiorum çünkü sabah 10dan beri bişeyi anlatmayı başaramadım ben kendi bölümümde yönetimi bekliorum

artı bu başlığın kapatılmasını talep ediorum çünkü aynı başlığı ben açtım:)

rottegroupe yazılarını neden 5 fontta yazıyorsun herkes gibi normal yaz

yanı daha buyuk yazınca daha haklı olmazsın .

Boyle bır Sıkta olmaz guselım yaa adam gıbı hayır yaz ..Bune dalga geCer gıbı

Su Seceneq hayır olarak degıstırebılırmı??

konu kapatilabilirmi benim açtığım başlıkla birleştirmeyinde yani aynı konu deilmi neticede???

son durum ;

evet bence acılmalı 1 4,55%
acılıpta nolucak ? camiye papaz atanmaz=) 17 77,27%
kararsızım 0 0%
diğer ... pls yorum yapın 4 18,18%

açılması yönünde oy kullanıcak birileri yokmu burda ?
açalım bu bölümü faaliyete sokalım bir an önce ?

seceneği tam yerinde kullanılmış durex!

Bu herkesin hakkı bence olmalı bizde ayrım yok

herkes dinini yaşamakda özgür buna forum içersindede özgür kılmak gerek die düşünüyorum

fXf' Alıntı:
seceneği tam yerinde kullanılmış durex!

saygıLı ol ılk once tamammı!!!

nereSı duzgun onun ..HAYIR yazmaq varken neden aLaycı bı tavırLa ole bır secenek koyuyorsun...

Ustune basa basa belırtmeq ıstıyorum yenı uyelıq alıp forumu karıstırmayın...

volkan-1' Alıntı:
Bu herkesin hakkı bence olmalı bizde ayrım yok

herkes dinini yaşamakda özgür buna forum içersindede özgür kılmak gerek die düşünüyorum

yahudi ayrım yapıor ama , her gün bir filistinli bebenin kafasına kurşun sıkıldığından haberin varmı ?

utanc duvarından haberin varmı senin israil ve filistin sınırları arasındaki ?

Jackal Yönetime Tavsiyem.... Şu anda yeni üye olmuş elemanlar mesaj atıp oy kullanmaya çalışıyor... Lütfen kişilerin özellikle konu açan kişinin mesaj sayısına filan dikkatinizi çekerim...

Forumda kiimliğinden korkanlar başka nicklerle foruma üye oluyorlar... İP taraması yapılsın....

Burada düpedüz farklı olaylar yapılmak isteniyor...

Arkadaşlar... Susayım susayım dedim artık dayanamadım.. Sabahtan beri aynı konu tecrit pilavı gibi ısıtılıpı ısıtılıp önümüze konuluyor.. Özellikle yapılıyor.. Bu kadarda fazla bence ...

İyi niyetli düşünmeye çalışıyorum.. 4-5 kişi arasındaki çekişme diyorum... Peki bu ısrar niye tartışma yaratmaya uğraşmanın ne anlamı var durduk yere.. Özelinizde halledin..

Yada bunun altında başka sebepler var diye düşünüyorum... Bir komplo en çok çıkaranın işine yarar...

Bu konunun artık kapanmasını istiyorum.. Yönetime duyurulur.. Ve de bununla ilgili artık hiç bir şekilde başlık yada konu açılmasını istemiyorum...

arkadas filistinli cocukların oldugunden bahsediyor ve inan dostum buradakimse kimsenin olmesini istemez ayrıca bunun hristiyanlıkla ne alakası var biturlu cozemedim biz muslumanlar filistinlilerin yada hristiyanların olmesinimi istiyoruz...lutfen konuları saptırmayalım

DureX' Alıntı:
saygıLı ol ılk once tamammı!!!

nereSı duzgun onun ..HAYIR yazmaq varken neden aLaycı bı tavırLa ole bır secenek koyuyorsun...

kimsenin yeni üyelik alıpğ gelip forumu karıştırdığı yok arkadaşım
ben burya yardım almak için geldim sabah kaydoldum açtığım konuya bakabilirsiniz
ana sayfayı yenilediğimde islamiyet adlı bi başlık hit yapmış bir vaziyetteydi meraktan tıklayı verdim dedim acaba kopnu ney
baktım ki adamın biri adam gibi bir konu açmış , hem hıristiyanlığı savunduğu da yok zaten siz adamın üzerine cullanmışınız nerdeyse kişiyi hıristiyan konumuna getiriodunuz dilerseniz attığım mesaja bkz o bölümdeki
dedim bi hıristiyanlık bölümü için önerti getiriyim foruma öneriyi getirmem den kasıt ortalığı karıştırmakj filan değil sadece verilebilecek oyların nasıl sonuclanacağı kanısındaydım
hem sabah çıkan o tartışmalara kapak olsun niyetindeydim
ben hıristiyan filan değilim
elhamdülillah müslüman ım
hristiyanlık bölümünün açılması yönünde kullanılan oyları da görmüş olduk
sadece 2 oy . demek oluyorki görünen köy kılavuz istemez arkadaş burası müslüman bir ülke ve yüzde 99 u müslüman kullanıcılardan oluşan forumda hıristiyanlık propogandası yapılamazmış .

durex kırıcı konuştuysam özür ,
sende biaz sakin olurmusun ...
ifyi forumlar arkadaşlar ...

arkadaslar bence sonuc apacık ortada ve bu konunun kapatılmasını istiyorum

fXf' Alıntı:
kimsenin yeni üyelik alıpğ gelip forumu karıştırdığı yok arkadaşım
ben burya yardım almak için geldim sabah kaydoldum açtığım konuya bakabilirsiniz
ana sayfayı yenilediğimde islamiyet adlı bi başlık hit yapmış bir vaziyetteydi meraktan tıklayı verdim dedim acaba kopnu ney
baktım ki adamın biri adam gibi bir konu açmış , hem hıristiyanlığı savunduğu da yok zaten siz adamın üzerine cullanmışınız nerdeyse kişiyi hıristiyan konumuna getiriodunuz dilerseniz attığım mesaja bkz o bölümdeki
dedim bi hıristiyanlık bölümü için önerti getiriyim foruma öneriyi getirmem den kasıt ortalığı karıştırmakj filan değil sadece verilebilecek oyların nasıl sonuclanacağı kanısındaydım
hem sabah çıkan o tartışmalara kapak olsun niyetindeydim
ben hıristiyan filan değilim
elhamdülillah müslüman ım
hristiyanlık bölümünün açılması yönünde kullanılan oyları da görmüş olduk
sadece 2 oy . demek oluyorki görünen köy kılavuz istemez arkadaş burası müslüman bir ülke ve yüzde 99 u müslüman kullanıcılardan oluşan forumda hıristiyanlık propogandası yapılamazmış .

durex kırıcı konuştuysam özür ,
sende biaz sakin olurmusun ...
ifyi forumlar arkadaşlar ...

Bu lafı geneLLeme yaparak soledım...Ustune alınırsın alınmazsın senın sorunun..

Burda lafım kendını bılmezlere...Burdan bır daha soyluorum o gence...

Sen daha anne sutu ıcerken bız aslan sutu ıcıOrduq aslanım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri