Hıncal Uluç'a tepki yağıyor!

herşey ortada ve apaçık. herkes istediğini söylesin istediğini düşünsün aa ben olay gecesi orada değildim. tanımam etmem. tanısam da farketmez. bana düşmez. beni ilgilendirmez.
heydi size iyi akşamlar.

Başka bir arkadaşında söylediği gibi bizim inancımızda ölenin arkasından konuşmak yoktur. Bu bir tarafa demokrasi, çok seslilik diyorsak konuşanlarda olacaktır. Şahsen nekadar rahatsız olsamda bu yazıdan. herkez fikrini söyleyebilmeli noktasında itiraz etmiyorum. Hıncal uluçun yazısında bazı noktalarda hemfikir olsam ne olur olmasam ne olur. Sonuçta kişi ölmüş ve cevap veremeyecek. Kaldıki bir söz daha vardır ''para ile imanın kimde olduğu belli olmaz'' hıncal ulucu da iyi kötü özel hayatı ile birlikte bilir bu millet.! büyük konuşmamak gerek. Her ölüm zaten başlı başına bir ibrettir almasını bilene...!

Her insanın hayatta hataları vardır sonuçta hepimiz insanız Hıncal Uluç dört dörtlük kusursuz bir insan mı ki böyle yorum yapabiliyor şahadede kavuşmuş biri için

Bence yazdıklarının farkında bile değilsin. Önce şehadete (ulaşmak) kavuşmak nedir onu bir çözmelisin bence. TDK'yı tavsiye edebilirim.

TDK'ya ve yerleşik kanıya rağmen D.J.Foster'ın şehadete kavuştuğunu iddia etmeye devam edersen, artık mezarının şehitliğe naklini istemekten başka çaremiz kalmayacak. :)

İkincisi Barış Manço'nun da benzer şekilde vefat ettiği iddia edilmişti, ama kimse ona bu minvalde bir yazı döşemedi. Hıncal hayatında ilk defa doğru bir yazı yazdı, yazıyı yazan kişinin kendisi yanlış olduğu için tepki aldı. Daha doğru dürüst biri yazının altını imza etmiş olsa kesinlikle dört dörtlük bir durum olurdu.

Söylenecek bir tane cümle kaldı sanırım; Allah taksiratını affetsin.

Geri