Hİtleri yüksek Site sahipleri Kaçırmayın Bu fırsatı..

sessizkumsal_01

New member
Reaction score
0
Tam tamına 1 gb alan sınırsız trafik sınırsız bandwith veriyorum (php, asp destekli) karşılığındada her sayfada, indexte reklam bannerım atılıcak..

hackhell i taşıyalım ozaman :)

guzel bir firsat yuksek hit sahibi siteler degerlendirir umarim ama bandwidth ve trafik ayni sey zaten ikisini de sinirsiz vermene gerek yok :)

kabul vallaha hackhell i de taşırız :) kabul ederim..
görüşmek için [email protected]'u kullanın

Yalnız benim reklamımı yapıcanız yerde forum :d o nasıl olcak bilmiyorum sorun olurmu olmazmı :eek:

sessizkumsal_01 - bence herşeyi bu kadar ciddiye alma :eek:

bencede hackhell.com kendi sunucusu üzerinde şuan başka bi host hackhell kaldırmak diil :) çalıştıramaz diebilirim.

Arkadaşım espiriyse bile espiri yapmış olduk espiriye katılmış olduk bundan güzeli ne olabilirki dimi :)

Solariz' Alıntı:
bencede hackhell.com kendi sunucusu üzerinde şuan başka bi host hackhell kaldırmak diil :) çalıştıramaz diebilirim.

Öyle mi diyorsun? :D

Portal Servisleri - Hakan;
Saygılar...

bence sessizkumsala güvenin.cunku cok durust birisi banada host verdi cok hızlı sunucusu var.ben zate indexe reklamını koyacam sessizkumsal.bana sen beyaz tonlu banner hazırla 460x80 :D kendinize iyi bakın

bandwith ıle trafık aynı sey ıkısınıde nasıl sınırsız verceksın anlamadım ehuehue

Portal Servisleri' Alıntı:
Öyle mi diyorsun? :D

Portal Servisleri - Hakan;
Saygılar...

evet öle dıyorum 2 gb ram 3 ghz ıslemcı kaldırmıyor senın vps lerının kaldıracagınımı dusunuyorsun :eek: komık olmayın gunluk 12 gb bw gıdıyor + vip yı acarsam eger bu sayı gunluk 140 gb a ulasıyor ...

Dark_Angel' Alıntı:
evet öle dıyorum 2 gb ram 3 ghz ıslemcı kaldırmıyor senın vps lerının kaldıracagınımı dusunuyorsun :eek: komık olmayın gunluk 12 gb bw gıdıyor + vip yı acarsam eger bu sayı gunluk 140 gb a ulasıyor ...
:clap: :clap: :clap: :clap:
bu konuda dark haklı :)

benim siteme günlük 4000 kişi giriyor.istersen bana verebilirsin.

Geri