HİT 22-23-24 Ağustos [Tek BaşLık]

Cumartesi İdeaL

1-139.jpg

Hadi BakaLım...

Dai kupon tutacak gibi,ama son maç'da sorun oLabiLir =)
Hadi bakaLım,boL şans.

Cumartesi Değerlendirmem - Kuponum

188 - Arsenal / Porthsmouth:

Arsenal tabiri yerindeyse sezona nefis bir başlangıç yaptı, Everton'u darmadağın etti ve oldukça formda, o maçın moraliyle çıktığı Celtic maçından da galip gelmesini bildi. Formsuzluğu ile dikkat çeken Porthsmouth bu maçta çok zorlanır.

Tahmin: Mutlak surette üst oynanması gerekir.

190: Birmingham - Stoke:

İlk maçta şanssız bir şekilde Manchester'a kaybeden Birmingham, deplasmanda çok da iyi olmayan Stoke karşısında. Birmingham rakibine bir gömlek fazla gelen bir takım.

Tahmin: Mutlak surette Birmingham galibiyetine oynanmalı.

192: Manchester City - Wolverhampton:

İyi transferlerin iyi değerlendirilememesi diye bir cümle ortaya atsak sanırım ilk akla gelen takım City olur. Takım adeta yıldızlar topluluğu fakat takım ruhu olmadığı bir gerçek. Geçen hafta deplasmanda Blackburn'u devirip moral depoladılar. Misafir ekip ise geçen hafta adet dört ayağıının üstüne düştü ve eksiklerine rağmen Wigan'ı mağlup etmeyi başardı.

Tahmin: Misafir ekibinin eksiği çok olduğunu göz önüne alıp City'nin kendi evinde oynama avantajını doğru yönde kullanacağını varsayarsak City bu maçı alır.

194: Sunderland / Blackburn:

İlk hafta deplasmanda Bolton'u deviren evsahibi takım deyim yerindeyse geçen hafta intihar etti, öne geçtiği maçta çok bariz hatalar yapıp Chelsea'ye kaybetti. Moral bozukluğunu üstünden atmaya çalışan Sunderland bu hafta oldukça hırslı görünüyor. Blackburn ise bu sene düşmemeye oynayacak gibi görünüyor ve zayıf kadrosuyla yine işi çok zor.

Tahmin: Evsahibi takıma oynanmalı.

195: Wigan Athletic / Manchester United:

Evsahibi takım oldukça zayıf görünüyor, geçen hafta yine zayıf rakipleri Wolverhampton karşısında kaybettiler. Manchester ise Ronaldo'yu sattıktan sonra yerine oyuncu koyamamanın bedelini ağır ödedi ve geçen hafta kaybetti. Misafir takımın bu sene özellikle gol yollarında çok zorlanacağını düşünüyorum. Bu yüzden maçın seyir zevki olmayacağını düşünüyorum.

Tahmin: Alt oynanmalı. Manchester galibiyete daha yakın, 2 de verilebilir.

299 - Bursaspor / Ankaragücü:

Bursa geçen hafta son anda kaybetti, haftayı puansız kapatmak onların demoralize olmasına neden oldu, bu yüzden maça çok hırslı bir şekilde çıkacaklar. Ankaragücü ise gol yollarındaki eksiği Vassell ile kapatmış görünse de defansında çok bariz hatalar yapıyor.

Tahmin: Bursa'nın güçlü forvet hattıyla beraber taraftarının da yoğun desteğini alarak maçın bol gollü geçeceğini ve Bursa'nın alacağını düşünüyorum. Üst de oynanabilir.

300 - Büyükşehir Bld. / Eskişehirspor:

İki takımın da sağı solu belli olmuyor gerçekten, Eskişehir geçen hafta son anda 3 puanı aldı Youla sayesinde. Bu haftaki maçta takımın sakat ve cezalı futbolcu sayısı yabana atılmayacak kadar fazla. Bu yüzden Eskişehir'den bu hafta birşeyler beklemek manasız olur. Büyükşehir ise İbrahim Akın gibi bir forveti olduğu için bu maçta daha şanslı görünüyor. Defansif hatalar yapmadıkları sürece ibrenin evsahibi takımda olduğunu söyleyebilirim ancak yine de temkinli olmak lazım böyle bir maçta.

Tahmin: Bol gollü bir maç olur, önce üst oynanmalı. Riske girmeye değer derseniz evsahibine verebilirsiniz.

301- Gençlerbirliği / Beşiktaş:

Evsahibi takım bu sene kurduğu kadro itibariyle özellikle
defansif oyuncularıyla adından söz ettireceğe benziyor. Bu yüzden Beşiktaş'ın bu maçta geçen haftaki gibi zorlanacağına adım gibi eminim.

Tahmin: Gol atılma ihtimalini düşük görüyorum, bu yüzden ilk tercihim alt. Riske girmeye değer derseniz beraberliğe oynayın derim.

Premier Lig Kuponum:

188: ARSENAL / PORTHSMOUTH: üst - 1.35
190: BIRMINGHAM / STOKE CITY: 1 - 2.00
192: MANCHESTER CITY / WOLVERHAMPTON: 1 - 1.15
194: SUNDERLAND / BLACKBURN: 1 - 1.85
195: WIGAN / MANCHESTER UNITED: alt - 1.60

Ganyan: 9.19 tl

Turkcell Süper Lig Kuponum:

299: Bursaspor / Ankaragücü: 1 ya da üst. 1.50 / 1.70
300: Bşb / Eskişehir: üst. 1.70
301: Gençlerbirliği - Beşiktaş: alt. 1.60

Ganyan: 4.08 ya da 4.62.

Ganyan az gelirse kuponlar karma yapılabilir.

Bol şans diliyorum hepinize.

barçayla porto maçını sil çok bi yarar sağlamaz
Onun Yerine 305 Siena Milan 2 1.70 BANKO ORANIDA İYİ

güzel bilgiler sağol ama Eskişehirspor Bursa'yı zar zor yenmedi aksine çok net pozisyonlar harcadı.Ama bu maç tahmini zor olur.

Cumartesi + Pazar Karışık Kupon.. Değerlendirmenizi Bekliyorum ..

301 : Gençlerbirliği - Beşiktaş | 21:00 |
Tahmin : 2 oRan 1.50
279 : Auxerre - Lyon | 20:00 |
Tahmin : 2 Oran 1.60
305 : Siena - Ac Milan | 21:45 |
Tahmin : 2 Oran 1.70
317 : Palmeiras - İnternacional | 00:30 |
Tahmin : Üst Oran : 1.60
198 : Cyristal Pal - Newcastle U.| 17:00 |
Tahmin : 2 Oran 2.10
194 : Sunderland - Blackburn | 17 : 00 |
Tahmin : 1 Oran 1.85

MİSLİ - 2
TOPLAM ORAN : 50.72

Arkadaş sana banko maç sölüyeyim.
Galatasaray-Kayseri
Kesin üst 4-6 gol olabilir.

Sezonun iLk sistemi

2h8akgl.jpg

Kupon aynen yatırıLmıştır :goz:

Herkese BoL ŞansLar. .

Arsenal maçını tutturduk =)
Birmingham beni yanılttı =)
Manchester City tuttu=)
Sunderland tuttu=)
Manutd şaşırttı ya 5 tane attı :durdurun

fio bjk normal de marsilya nasıl berabere kaldı ya :(

Zaten bu kuponu değiştirdim. Oynamadım..

2gtbx3l.jpg

Hadi bakaLım bayıLdık 22 Lira . . .​

ßank Asya AğırLıkLı Sürpriz Kupon .. :goz:
aaglzd.jpg

Geri