HİT [15-18] Mayıs 2009 [Tek BaşLık]

biri 1. biri 3. üymüş aralarında kim var bilmiyorum ama lyon almak içind aha iddaa lı gibi duruo marsilya kasarmı bu saattten sonra bi fikrim yok ama lyonun motiveli oalrak sahaya cıkıcağnı düşünüyorum denmeye değer ama banko kupona yazılmaz

hannover-wolfsburg 2
hoffenheim-bayern münih 2
villareal-real madrid üst
stutgart-e. cottbuss üst
werder bremen-karlsruhe

yorumlarınızı bekliyorum

werder bremen-karlsruhe 1

biri 1. biri 3. üymüş aralarında kim var bilmiyorum ama lyon almak içind aha iddaa lı gibi duruo marsilya kasarmı bu saattten sonra bi fikrim yok ama lyonun motiveli oalrak sahaya cıkıcağnı düşünüyorum denmeye değer ama banko kupona yazılmaz

Pardon ??

----
Daha 2. sıradaki takımı biLmiyosun Fransa'da maça yorum yapıyorsun..

--
MarsiLya şampiyonLuğa kitLenmiş durumda Bordo'nun Le Mans karşısında kazanıcağını düşünürsek MarsiLya için bu maç ayrı bir motive oLur,Fakat Hersene ŞampiyonLar Ligi vizesi aLan Lyon'un bu sefer 3.Lük koLtuğuda tehLikede burdaki oLası bir kayıp Paris'in işine yarar ve kendiLerini 4. sırada buLabiLirLer ;Tahmini gerçekten güç bir derbi Lyon'un nasıL bir motiveyLe maça çıkıcagını nasıL bir hırsLa oynucagını tam oLarak kestiremiyorum ama yükLü giricekLer bu maçtan biraz uzak dursun;
Sistem 1 atıcak arkadaşLarada 1 tane maç oLarak bunu veriyim iLk yarı Lyon yada 0 ikinci yarı MarsiLya oynayın (Sistem atıcak ve büyük oranLı mantıkLı bir süpriz maçı arıyanLar için)
Ama dediğim gibi oynasam bir tek süprizde oynarım banko kupona yazıLıcak bir maç değiL

SakatLar :
MarsiLyada Forvette Samassa ve Kone (YokLukLarını Niang ve Brandao hissettirmez ama forvetteki eksikLer önemLi) ve defanstan Rodriguez
Lyon da ise CLerc,Bodmer,Govou,KoLodziejczak'ın oynamıcagı söyLeniyor ama siz yinede sitesinden geneL bir araştırma yapın oynamak isterseniz.
http://www.olweb.fr

kardeşim dikkatli bak 2.likle alakalı bişey yazıyormu orda 1. ve 3. yazıyor alıntı yaptığın mesajda öle ?????????????????????????

34g1phu.jpg

buda benım kupon bakalım ne olucak sonuc :durdurun​

ilk maçtan yattık hayırlı olsun :durdurun

arkadaşlar gs maçı 1-0 alıcak

sm beyler bugun icin banko kupo az sayıda mac olsn bide cmartesi pazar karısık bi kupon soylermıınız

arkadaşlar şu iddaa kuponlarını nerdne oynuyosunuz...

1tane banko 2 tane süpriz attım
Ters biticek 2 tane maç veriyorum(Oynamadım ama ters biticegine inanıyorum tutmazsa sağLık oLsun)
Schalke 2
Bursaspor 02

2nsugaq.jpg

ya sistem 9 mu secmişim yanliskilkla anlamadim gitti :S

Geri