Hüzün Gözlerine Yalan Bakmak mıydı Sevmek .

Kyriel

New member
Reaction score
0
Hüzün Gözlerine Yalan Bakmak mıydı Sevmek .

Gözlerin camlarda yağan yağmuradoğan güneşe aya gökyüzüne ya da yıldızlara ağladın mı sen?
Sebepsiz yere boynun bükük kaldı mı saatlerce?İşi gücü bir kenara bırakıp günler boyu düşündün mü gözün yaşlı?Sevdin mi sen?Yoksa sende mi sevdiğini zannedenlerdensin? Kimseye boyun eğmem diyenlerden mi?

Aşka kafa tutulamayacağını öğrendin mi sen?Yoksa hala aşk cahili biri olarak mı geziniyorsun..

Ah unutmuşum..Sorular boğar değil mi seni?
Öyle ya..Sen de haklısın..Geçmişe sünger çekmek deyince gülümseyişinle dağıtırdın tozlu bulutlarımı..Bazen gözyaşım yere düşmeden silerdin binlerce kez tutup milyonlarca kalp atışıma tanıklık eden ellerinle..Gülümserdin..Sen sadece tebessümünle döndürürdün beni hayata..Sevdin mi bilemedim..Gözlerinin gülümseyen ışıltısına bakmaktan göremedim kalbindki parıltıyı..Yani..Var mıydı yok muydu bilemedim işte..
Hem var mıydın yok muydun bilemedim..

Kendimden bile emin olamadımama sevdim işte..Haylaz zamanlarımın asi çocuğu gibi sevdim..İncittinsevdim..Kırdınsevdim..Parampa rça oldu yüreğimyine sevdim..Sevmek bu değil mi zaten?Bin parçaya bölünmüşken yüreğinher bir parçasında yardan eser taşıyarak ürpermek değil mi sevmek?Çiçeklere sevdiğinin adını vermekmaviye sevgili demek değil mi? Gökkuşağı renklerine bürünmüşkenbirden tüm renklerin kırılması değil mi sevmek? Değilse ne?

Karşındakinn yüreği bin parçaykeno yüreğin parçalarını toplayıp her gece başka birine bağışlamak mı o zavallı parçadaki senin sevginin eserini? Sevmek..Benim sevdiğim kadar ihanet etmek mi? Hüzün gözlerineyalan bakmak mıydı sevmek?Sevgin boş bir arazide terkedilmiş viran bir ev gibi boynu bükük mü duruyor? O senin sevgin değil ki..Güldürüyorsun beni yine..Gülümsüyorum bak..Hay Allah yine ağlamıyorum sayende..

İşte hikayem buydu..Zavallı çırpınışlarımın boynu bükük gülüşlerinin sebebininsenin ihanetlerinsenin acıların olması zor geliyor inan..Ama sana inathayata inattüm ihanetlere inat..

GÜLÜMSÜYORUM!...

*alinti*

eLLerine sağLık..güzeL seçim..

Geri