- Reaction score
- 0
Hülya Avşar'ın Emre Karayel ile prezervatif hakkındaki konuşmaları ekran başındakileri de çok güldürdü....
Televizyon Gazetsi'nin haberine göre, 'Hülya Avşar Soruyor' programına, Türkmax ekranlarında yayınlanan '1 Kadın 1 Erkek" dizisinin oyuncuları Demet Evgar ve Emre Karayel konuk oldular.
Hülya Avşar, Emre Karayel'e bir röportajından alıntılayarak eskiden insanların prezervatif almaya bile çekindiği bir ortamda şimdi dizilerde prezervatifin konuşulduğu şeklindeki sözlerini anımsattı.
Emre Karayel, soruyu farklı algılayınca ikili arasında komik bir muhabbet ortaya çıktı. Karayel, gençliğinde, 20'li, 30'lı yaşlarında prezervatif kullandığını ama artık kullanmadığını söyleyince Hülya Avşar, "Niye gençliğinde? Yani sağlıklı, sıhhatli bir şey. Şimdi de kullanmak lazım diye düşünüyorum. Tabi ilişkileriniz ne doğrultuda bilmiyorum ama" dedi. Emre Karayel ise Hülya Avşar'ı onaylayarak "Mutlaka lazım da şimdi alması daha rahat diyorum. O zaman alması çok sıkıntılıydı" dedi.
Avşar'ın "Nasıl gidip de öyle hani direk, hele ünlü olduktan sonra nasıl alınıyor?" şeklindeki sorusu ü...
Devami...