HÜrgeneral

Leke

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
DoĞDuĞuMDa O KaDaR ŞaŞıRDıM Ki , BiR BuÇuK SeNe Ko
Allaha binlerce kez şükürler olsun en sonunda askerlik bitti .
Artık HürGeNeRaL'im . :D
15 ay boyunca bir kağıt parçası için didindik durduk . Terhis belgesi .
Sabrettik .
Askerliğin öğrettiği 2 şey var .
1- SABRETMEK SABRETMEK SABRETMEK SABRETMEK SABRETMEK SABRETMEK ve SABRETMEK
2- Gerçekten ASKERDE
MANTIK Diye birşeyin kesinlikle olmaması .

Bütün asker yolu bekleyenlere Allah hayırlısını nasip etsin .

( Dark artık o şimdi asker yazan yeri silde kurtulalım . :D )

hayırlı olsun
hoşgeldin...

Bende su anda Teslım olucam saatımı beklıom ama allah yardımcım olsun arkadaslar cunku anıtkabıre cıktık nokta nobetcısı :( gecmez 300 gun sıvıl hayatında bol sans dostum sen kurtarmısın kefenı :)

dark bana ekle barı o sımdı asker dıye :)

Hadi bakalım Geçmiş olsun. Esas askerlik başladı şimdi :D

DeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:
hahahahha len askerde yicek yemeğin
kalacak yerin vardı şimdi ne yapacan :durdurun

Siz Binayı Bi Görseniz Bir daha bu caddeden gecmezsın gokdelen gıbı mubarek bına bagırıyo gelmeyın sakınnnn dıye :) bellı edıyo genel kurmay baskanlıgı karsısı denız kuvvetlerı hersey ortada sız tahmın edın artık :) ole bı yere dustuk

Simatic Gerçekten işin çok zor kardes Hergün görüyorum nöbetteki askerleri orada kımaldamıyorlar bile iğneli nöbet valla adamı mal eder orası Genede Vatan görevi senin kaderinde de orası varmış. Bide Meclisin karşısı G.Kurmay iç işleri deniz ve hava kuvvetleri falan hepsi orada Allah yardımcın olsun demekten başka bişey yok.

SimatiC' Alıntı:
Siz Binayı Bi Görseniz Bir daha bu caddeden gecmezsın gokdelen gıbı mubarek bına bagırıyo gelmeyın sakınnnn dıye :) bellı edıyo genel kurmay baskanlıgı karsısı denız kuvvetlerı hersey ortada sız tahmın edın artık :) ole bı yere dustuk

o binayı iyi biliyorum çok geçtim önünden.
şüphesiz zor askerlik kolay gelsin arkadaşım.
Lekeyle muhabebtimiz eski bizim ondan laf attım

Sende sagol daha bınaya gırmeden etkılendım moral sıfır ne dıyelım 2 ay sıkıcaz pacaları

ne çabuk geçmiş ya 15 ay

gerÇi sen izin günLerinde hep bizLeydin =)

hoşgeldin..tekrardan..

LaZiSH' Alıntı:
geçmiş oLsun Leke,hayırLı tezkereLer SimatiC..

Sağol LAzisH Bende çarşı izinlerinde Girmeye Çalısıyorum hep...Allaha emanet olun..

Simatic Allah yardımcın olsun .
Simatic = Tokat bölge komutanı tuğgeneral YUSUF KAYA gelirse deki Sivas'ta en çok beğendiğiniz karakolun askerinin selam var .
Sen uzun dönem vede 86-4 sen benim HAS TORUN sun .
:D

Desssss = Devlet yemek veriyor yatıcak yer veriyor ama TAYYİP amcam ne demiş . Askerlik yatma yeri değil .

Jandarma için hiç değil . Nöbet devriye Anamız aladı 12 ay .
Acemi birliği zaten 77 gün İzmir - Yenifoça'da berbat ötesi eğitimle geçti .
Son gün akşam 4-6 nöbet tuttum akşamda silahı teslim ettim .
Ya Des sen okuyom ayağına gez biz yardıralım .

Herkese teşekkürler .

Leke' Alıntı:
Simatic Allah yardımcın olsun .
Simatic = Tokat bölge komutanı tuğgeneral YUSUF KAYA gelirse deki Sivas'ta en çok beğendiğiniz karakolun askerinin selam var .
Sen uzun dönem vede 86-4 sen benim HAS TORUN sun .

Desssss = Devlet yemek veriyor yatıcak yer veriyor ama TAYYİP amcam ne demiş . Askerlik yatma yeri değil .

Jandarma için hiç değil . Nöbet devriye Anamız aladı 12 ay .
Acemi birliği zaten 77 gün İzmir - Yenifoça'da berbat ötesi eğitimle geçti .
Son gün akşam 4-6 nöbet tuttum akşamda silahı teslim ettim .
Ya Des sen okuyom ayağına gez biz yardıralım .

Herkese teşekkürler .

Walla kanka 86/4 üm ama su anda ustabırlıklerımıze dagıtım oldu ben bılmıyorumda bınayı gorsen herseye bedel korkuyom walla tekrar aynı yere gıtmeye ama mecbursun askerlıgını yakmamak ıcın gıdeceksın mecbur bızım askerlık yenı baslıyor ne dıyelım hersey sırayla sen bıtırdın sıra bızde bızden bızden sonrakılere bırakıp gelıcez eyw..Bu arada o dedıgın tuggeneral nerde su anda?anıttepedemı? solerız gorursek eger burda yapıosa gorevını...

Barıştaki asker, Yaz'daki ocağa benzer.

acemi birlikten sonra askerliğe başlayıp dağa çıkanlar ve teskereyi dağda alıp evlerine dönenler ve hatta tezkereye 10 günü kalıp da beyaz kefenle evlerine dönenler karşısında kimin ne kadar konuşmaya hakkı olabilir bilemem.

askere gidecekler hayırlı teskereler gelenlere hayırlı olsun. hoşgeldiler.

Geri