Guvenlik Duvarı YapaLım!!

Herkez istediini kullansın ancak update olayı çok önemli. güvenlik duvarı koymuşlar konunun başlıını ancak iş anti ye dönmüş.

Firewall olarak ben sygate personal kullanıyorum. Walla korsan kullandıım programlrın nete girişini de bloklamak zorundayım yoksa kullanmam ve web antivirusu olan bir anti size yeter yoksa.

norton 2006 var bir şey olunca yeni oturum açıyorum digerini siliyorum.bçle böle gidiyorum ...laz aklı bizdeki....

kasperkiden başka tanimaaaaaaaaaaa nod32 eh iştee avast adami hastaa ederrr microsoft ssp işe yaramazzz cünkü işi bilmiyorrrrrrr

hocalar bence nis 2006 baska bısıyı atrtısmayın cunku bıll gates bıle bunu tavsıye ettı

Adware, Norton SystemWorks 2006 Premier ve Norton İnternet Security 2006 ı kullanıyom gayette mukemmel we sorusuz calsiyo pc im ve hepsinin orjinal kutulu (lisansli) kullaniyom. ayrica Xp Pro yuda lisansli kullaniyom. gayet memnnunum ve rahat 1 senddir format atmadim pc ye

Açıkça konuşmak gerekirse,

Hiçbir Antivirüs'e ve Firewall'a güvenmiyorum. (en güvendiğin hangisi dersen tabiki Kaspersky)

98 yılından beri aktif olarak Bilgisayar işindeyim. O günden bugüne Bilgisayarımda hiçbir zaman "aktif" Virüs programı+firewall+ spyware yoktur. Ki işim nedeniyle (yazılım) yaklaşık 12 saat makina başında olmama ve meraklarım yüzünden crack sitelerini dolaşmama rağmen..

Kaspersky ve ad-aware kuruludur ancak çalışmazlar. Ayda 1 aklıma gelirse çalıştırırım...

Allah nazardan saklasın 98'den bugüne ne bir virüs yedim ne de saldırıya uğradım.

Bence makinamızı antivirüslerle firelarla dolduracağımıza,

1) Windows'un güvenlik açıkları nelerdir, nerelerden saldırı olur nerelerden olmaz,
2) Her mail neden lapinleme açılmamalıdır,
3) Internet Explorer açıkları yüzünden neden başka browser tercih edilmeli ve o browserda gerekli güvenlik ayarlamaları yapılmalıdır

vsvsvs

bunları öğrenmeye çalışmalısınız.

Çünkü herşeyi kurduğunuz koruma programlarından beklerseniz çok ciddi hüsranla karşılaşabilirsiniz..

McAfee SecurityCenter
kullanıyorum bana yetiyoor

Nod32+Kaspersky Anti-Hacker ve Windowsun kendi güvenlik duvarı bana yetiyor. İnternette çatır çatır sörf yapıyorum. En tehlikeli sularda bile geziniyorum makina pırıl pırıl.

qasdqasd' Alıntı:
Açıkça konuşmak gerekirse,

Hiçbir Antivirüs'e ve Firewall'a güvenmiyorum. (en güvendiğin hangisi dersen tabiki Kaspersky)

98 yılından beri aktif olarak Bilgisayar işindeyim. O günden bugüne Bilgisayarımda hiçbir zaman "aktif" Virüs programı+firewall+ spyware yoktur. Ki işim nedeniyle (yazılım) yaklaşık 12 saat makina başında olmama ve meraklarım yüzünden crack sitelerini dolaşmama rağmen..

Kaspersky ve ad-aware kuruludur ancak çalışmazlar. Ayda 1 aklıma gelirse çalıştırırım...

Allah nazardan saklasın 98'den bugüne ne bir virüs yedim ne de saldırıya uğradım.

Bence makinamızı antivirüslerle firelarla dolduracağımıza,

1) Windows'un güvenlik açıkları nelerdir, nerelerden saldırı olur nerelerden olmaz,
2) Her mail neden lapinleme açılmamalıdır,
3) Internet Explorer açıkları yüzünden neden başka browser tercih edilmeli ve o browserda gerekli güvenlik ayarlamaları yapılmalıdır

vsvsvs

bunları öğrenmeye çalışmalısınız.

Çünkü herşeyi kurduğunuz koruma programlarından beklerseniz çok ciddi hüsranla karşılaşabilirsiniz..

Arkadaş doğru söylüyor. Benim naçizane bir tavsiyem var. Öyle yabancı güvenlik duvarıyla falan uğraşmayın. İnternette kendi güvenliğinizi sağlamak için bir sürü döküman var hangi portlar kapatılmalı hangi maillere bakılmamalı falan, windowsun kendi güvenlik duvarına güvenebilirsiniz. Bilgisayarı evde kullanıyorsanız. Ek bir güvenlik duvarına ihtiyacınız yok demektir. Güvenlik duvarları genellikle ağ sistemlerinde yararlı olur.

bit defender ve ad awre anti spy

Arkadaşlar nod32 de çok iyi iş görüyo makinayıda kasmıyo....

kardesler nod 32 silemiyor buluyor ama sılemıyor o varken awastın fullunu yukledım profosyonelı 4 tane yakaldadı sıldı nod 32 uyuyordu ayrıca nod32de taramada 150 bin dosya tarıyor ama awastta 225 bın farkı sız dusunun avasttan vazgecmem helede 5 yıllık lısanslısı varken:D

Geri