guiza mı baros mu?

guiza mı milan baros mu?

• daniel guiza

Kullanılan: 29 32.6%
  • milan baros

Kullanılan: 60 67.4%

• Kullanılan toplam oy
    89
  • Anket kapatılmış .

anakinrick

1.618
Reaction score
0
ewet arkadaşlar bugün basında ciddi ciddi olarak çıkan baros transferi haberi üzerine size sonucunu gerçekten merak ettiğim bi anket
fanatiklik değil de gerçek düşüncelerimizi sölersek sevinirim

milan baros mu?
guiza mı?

heh hemen başLadık karşıLaştırma yapmaya.. :D

kariyerLerini karşıLaştıracak oLursak,sadece şu soruyu sormak istiyorum iki sezon önce Güiza'yı kim tanıyordu?

Bekleyip ikisininde performansını görmek gerek adam
sahaha bile çıkmadan nasıl derimki milan baros diye :)

İyi Olsalar Türkiyeye GelmezLerdi =)) =))​

kariyerLerini karşıLaştıracak oLursak,sadece şu soruyu sormak istiyorum iki sezon önce Güiza'yı kim tanıyordu?

yha lazish normalde katılıorum ama dun tv de duyunca baros haberını bı Fenerbahçe li olarak bozuldum sayılır hani bi şekilde açıkçası hangisi daha iyi transfer diye cidden merakımdan actım konuyu

Milan BAros un 2002 den beri ligde attığı toplam gol sayısı 35
Guiza ise sadece geçen sezon 27 gol atmış

Liverpool' da 68 maçta 19 gol
Aston Villa' da 42 maçta 9 gol atmış
Lyon' da 24 maçta 7 gol
sonra Portsmouth'a kiralık gitmiş ve ordan Galatasaray'a geldi

sırf forma satmak yapılmış bir transfer
yaşı gençte olsa(26) fazla faydalı olacağını düşünmüyorum
hayırlı olsun

Evet tamamen katıLıyorum.Bunu bende çok anLatmaya çaLı$tım.
Güiza 24 ya$ında profesyoneL oLabiLmi$ bir oyuncu.Ayrıca 24 ya$ına kadar ispanyanın B takımLarında oynayan bir futboLcu.KaLdı ki neredeyse her sene takım dei$tirmi$.
Baros'a baktığımızda istikrarLı bir futboLcu.Yani Aston ViLLa - LiverpooL - Lyon ve Porsmouth gibi takımLarda oynamı$ ve özeLLikLe LiverpooL'da kendini kanıtLamı$ bir oyuncu.
Euro 2004'tede goL kraLı oLan bir futboLcuyu son sene yıLdızı parLayan Güiza'yLa kar$ıLa$tırdığımzda ondan kat kat iyi oLduğu açıkça görüLüyor

ikiside aynı yaşta.$imdi bu iki yıLdızı aynı keseye koymak yanLış oLur.ßir kere Guiza Pivot Forvet oLarakda oynayabiLmekte ama Baroş iin bunu söyleyemeyiz.o bizden giden kezman tibinde ayaklarına hakim,yüzü kaleye dönük biçimde oynayan bir oyuncu ve tek forvet oLarak sahaya sürüLürse Nondadan çok daha düşük bir verim alınabilir.Fenerbahçe kezmanı geçen sene tek forvet oLarak oynatmaya ÇaLıştı oLanları az çok hatırLıyorsunuzdur.Lafın kısası ikiside ayrı futboLcu ama ben performansLara bakaraktan guiza'ya oy verdim =)

Ayrıca fletch'in bu yorumuna da katıLıyorum eski baroş yok artık genç ama 3-4 sene önceki baroş değiL =)

cewap wermesı zor barosun gecmısı ıyı ama son yıllarıda pek werimli oldugu sölenemez guızada eldı qelelı gözle görulur pek bişey weremedı tabı buna fenerbahcenın cokmus ortasahası sıfır dısıplınle oynayan defansınında etken oldugunu söyleyebılırız ama son yıllardaki performanslarına bakarsak ki mantıklısı budur guıza derim isimse roberto carlos war ama pek bi halta yaramıyo tam tatıl hawasında :D hernyse benım tercıhım guıza yınede =/

Ne olursa olsun ben Baros derim neden? Cünkü diger arkadaslarimizin dedigi gibi Guiza 24 yasinda profesyonel futbolcu oldu.Ama bir de bakin Sabri Sarioglu Galatasaray'da(A takiminda) 17 yasinda iken forma sansi bulmaya baslamisti.Zaten Baros kariyeri futbolculugu herseyi belli bir futbolcu.EURO 2004'te 5 golle kral olmustu.Guiza Fenerbahce'de su ana kadar cok basarili bir futbol ortaya koyamadi.Diyeceksiniz daha 3-4 mac oynadi.Ama size diyorum: Eger Guiza o 3-4 macta 9-10 gol atsaydi o zaman cok güzel diyecektiniz.Bunu bir düsünün!(Konuyuda nerelere getirdim ya :hhmanD )

Not: PompishKA arkadasim biz Baros'u kralligiyla taniyoruz, gittigi takimlarla degil!!

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;3414797' Alıntı:
Milan BAros un 2002 den beri ligde attığı toplam gol sayısı 35
Guiza ise sadece geçen sezon 27 gol atmış

Liverpool' da 68 maçta 19 gol
Aston Villa' da 42 maçta 9 gol atmış
Lyon' da 24 maçta 7 gol
sonra Portsmouth'a kiralık gitmiş ve ordan Galatasaray'a geldi

sırf forma satmak yapılmış bir transfer
yaşı gençte olsa(26) fazla faydalı olacağını düşünmüyorum
hayırlı olsun

Güiza Baros'tan 1 yaş büyük.. ve baros LiverpooL'dan ArsenaL'e transfer oLduğnda Güiza daha yeni GetafeyLe La Liga'da oynadı (2005)
Baros LiverpooL'dan sonra ViLLa,Lyon gibi takımLarda oynadı -büyük bir sakatLık geçirdi-
ama güzeL oyununa devam etti..

Güiza ise 2 sene önce kimsenin tanımadığı bi adamdı.. Geçen sezon La Liga'da müthiş bi patLama yaptı-devamı geLecek mi? Merak konusu..

Şimdi ne söyLesek havada kaLır,bakaLım Ligde ve inş şamp Ligi maçLarında ne yapacakLar.. =)

Baros'a goL atamıyor diyenLere sormak isterim Çek miLLi takımı aLtında 66 maçta 32 goL atmı$...
Ayrıca Güiza dediğim gibi 24 ya$ında profesyoneL oLan bir futboLcu.Sorarım size Güiza'yı geçen seneden önce kim tanıyordu ? Sadece son sene goL kraLı oLdu diğer yıLLar zaten adını bırak futboLundan bi haber yok...
Her$ey beLLi kariyer beLLi.Tanınmı$Lık beLLi.
LiverpooL-Aston viLLa-Lyon-Porsmouth gibi takımLarda oynamak her yiğidin harcı deiL..Sonucta premier Lig gören bir futboLcu.ŞampiyonLar Ligi $ampiyonLuğu ya$amı$ bir futboLcu.$ampiyonLar Ligi finaLinde iLk 11'de oynayan bir futboLcu..
BunLar yeter :goz:

Ben bişey sormak istiyorum ?
Guiza'nın ; Kezman'dan ne farkı var ?? Bana biri önce bunu acıkLasın ben daha sonra kıyasLama yapıcam :p

Geri