Guiza iLe birLikte ağLadım.. #

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Altın Üye
Reaction score
0
Fenerbahçe ile Bursaspor arasında oynanan lig maçı, skorundan çok Daniel Güiza ile ilgili yaşananlarla gündemde kaldı. İspanyol yıldızın yuhalanması, kulübeye gidip oturduğunda yükselen protestolar nedeniyle ağlayacak hale gelmesi, 90 dakikanın çok ötesine geçti. Bu görüntüler sadece Fenerbahçeliler’i değil başkalarını da etkiledi. Bunlardan biri de Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli’ydi.

307m1kz.jpg

Herkes gibi tecrübeli çalıştırıcı da Fenerbahçe-Bursaspor maçını televizyondan izlemiş ve özelikle Daniel Güiza’ya yapılanlar ve yıldız futbolcunun kulübedeki hali kendisini fazlasıyla etkilemiş. Siyah-Beyazlılar’ın hocası, işte o dakikaları, “Güiza’nın yedek kulübesinde ağladığını görünce televizyon başında ben de gözyaşlarımı tutamadım” diyerek özetledi.

Denizli ayrıca gazetecilerden bunun yazılmamasını istedi. Fakat bu yazılmayacak bir haber değildi. Kusura bakma hocam.
(Htspor)

Bir futbolcunun o halinden ancak Mustafa Denizli gibi görmüş geçirmiş, insanlar anlar

Kişilik Olarak Adam Gibi Adam Mustafa Hoca Helal Olsun

O Maçta Güiza'nın Konumunda OLmayı Kim İsterdi Ki, Kimse SuçLu Aramasın Tek SuçLu Daum'dur, Bu Güiza HaftaLardır Bağıra Bağıra GeLiyordu Her Maçtaki Kötü PerformansıyLa, "Hocam Beni DinLendir Biraz, PsikoLojikmen Hazır DeğiLim Maça Çıkmaya" GibiLerinden Ama Daum Efendi BiLdiğini Okumaya Devam Etti, Hem Güiza'ya, Hem Semih'e, Hem De Fenerbahçe'ye Yazık Etti...

Varmı daha ötesi Guiza nın fb sevgisi o gözyaşlarıyla gözler önüne serildi.Biz kızarız mızarız ama Guiza ya dikkat edin maç içerisinde gol attığı zaman içten sevinen kaçırdığında ise yüzündeki o tedirgin ifade çok açık bi şekilde ekrana yansıtan bir futbolcu.Başka futbolcu olsa bu gözyaşlarını dökmez,Kezman guiza ya benzer protestolara maruz kaldı duygulanmamış daha tersi soyunma odasına giderken camları yumruklamıştı.Bu ülkeden kimler eleştirilerek gitmedi ki ama guiza bir başka. ondan hiçbirzaman ümidimizi kesmedik aslında eleştirmeize rağmen.Gerçekten o gün bende ağladım.Aslında biz Türk toplumu olarak birazda kendi hatalarımızı görmeliyiz.Guiza yı ağlatacak kadar protesto ettik ki bu hazmedilir bişey değil.

Yine senden ümidimizi kesmeyeceğiz Dani Guiza...İçin rahat olsun

SORRY GUİZA!!

Geri