admiral
New member
- Reaction score
- 0

Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan, 20 yaşındaki İsveçli golcü, "Galatasaray çok büyük bir takım, muhteşem bir taraftara sahip. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacaklar. Bana ilgi göstermeleri çok güzel bir şey. İstanbul, çok güzel bir şehir. Elmander, bana Galatasaray'dan övgüyle söz etti" dedi.
BENİM İÇİN ÇALIŞAN İNSANLAR VAR
"Galatasaray'dan teklif aldın mı?" şeklindeki soruya genç golcü, "Dürüst olmak gerekirse somut bir teklif var mı? Ya da bu konudaki temaslar ne aşamada bilmiyorum. Ama Galatasaray'ın bana ilgi duyması çok güzel bir şey. Benim için büyük bir onur. Benim için çalışan insanlar var. Benimle ilgileniyorlar. Bu durum gerçekten çok güzel" diye konuştu.
GALATASARAY ÇOK ÖNEMLİ BİR SEÇENEK
Galatasaray'ın fantastik bir kulüp olduğunu düşündüğünü ifade eden John Alberto Guidetti, "Galatasaraylı yetkililerin benim iyi bir oyuncu olduğumu düşünmeleri gerçekten büyük bir onur. Manchester City'le 2 yıl daha kontratım var; fakat transfer sezonu her türlü gelişmeye açık. Elbette ben de var olan seçenekleri değerlendireceğim, Galatasaray'a transferimin gerçekleşmesi için çalışan insanlar var. Ne olacağını bilememem bakalım onlar ne diyecekler. Tabii ki Galatasaray benim için çok önemli bir seçenek. Şu anda Manchester City'nin oyuncusuyum. Ne olacağını bilmiyorum. Ama transferim iyi bir sonuç doğuracaksa elbette bu herkes için iyi bir şey demektir" şeklinde konuştu.
ELMANDER'LE BİRLİKTE OYNAMAK BENİM İÇİN BÜYÜK BİR ONUR
Yurttaşı Johan Elmander'den de bahseden Guidetti, "Elmander çok iyi bir oyuncu, komple bir futbolcu ve bana göre çok iyi bir forvet. Galatasaray için gerçekten çok çalışıyor. Onun gibi bir oyuncuyla oynamak benim için büyük bir onur olur" dedi.
TERİM, ÜST DÜZEY BİR TEKNİK ADAM
Galatasaray'ı çok iyi tandığını döne döne vurgulayan Guidetti, "Fatih Terim, çok deneyimli üst düzey bir teknik direktör. Hamit Altıntop'un Real Madrid'ten Galatasaray'a geldiğini biliyorum. Melo'yu tanıyorum, Muslera, Elmander hepse çok kaliteli. Galatasaray'ın mükemmel oyunculardan kurulu çok iyi bir ekip" diye konuştu.
KAPILAR AÇIK
Guidetti, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynamasının da çok önemli bir faktör olduğunu vurgulayarak, "Elbetteki önemli bir faktör. Sadece bekleyip göreceğiz. Benim kapılarım açık. Transferimde neler olacağını hepimiz göreceğiz" dedi.
KIZ ARKADAŞI TÜRKLERLE BÜYÜDÜ, TÜRKİYE'Yİ ÇOK SEVİYOR
Guidetti'nin Türkiye ziyaretinde kendisine eşlik eden menajer Doğan Ercan ise, "Guidetti, makul fiyatlarla Türkiye'ye getirilirse, gerçekten büyük bir transfer yapılmış olur. M.Ctiy, menajeri Roberto Mancini'yle görüşüyoruz. Guidette'yle ilgili fikirleri değişiklik gösteriyor. Sözleşme fesih bedeli olarak 30 milyon uero istiyorlardı, 15'e düştüler şimdi 10 milyon euro istiyor. Rubin Kazan ve Spartak Moskova'da istiyor, Guidetti'yi... Ama futbolcu Rusya'ya gitmek istemiyor. Lucescu'nun takımı da istedi.Kabul etmedi. Borussia Dortmund ve Bayern Münih'de Guidetti'yi istiyor. Kız arkadışı Türklerin yaşadığı bir mahallede büyümüş, Türkleri çok seviyor. Guidetti üzerinde çok etkili, oyuncunun Türkiye'ye transfer olmasını istiyor. Guidetti de Galatasaray'a çok sıcak bakıyor. Umarım, Galatasaray, Guidetti'yi alır. Henüz 20 yaşında, geleceği çok parlak, sayın başkan, sayın Fatih Terim isterse biz kendisini getiririz. Guidetti, gelecekte Galatasaray'a çok fazla para kazandırabilir" dedi.
John Guidetti, Mayıs ayında sevgilisiyle birlikte Türkiye'ye gelerek, Antalya'da tatil yapmış ardından da İstanbul'a gelip Fenerbahçe-Galatasaray şampiyonluk maçını izlemişti.
Guidetti, geçen sezon Eredevise'de Feyenoord forması giydi. 23 maçta 20 gol kaydetti.