GTA San Andreas - Tokyo Drift Version [MükemmeL bir oyun] //RS//US// //HH//

ne dmek çalışmıyo tozu dumana katıp sürüyorum arabaları sende sorun var muro kardeş.kafana sıktıttırma....arkadaşlar ben modifiyeli arabaları yükleyemedim nasıl olcak bi yardımcı olursannız iyi olcak.oyun için teşekkürler güsel olmuş..

ne dmek çalışmıyo tozu dumana katıp sürüyorum arabaları sende sorun var muro kardeş.kafana sıktıttırma....arkadaşlar ben modifiyeli arabaları yükleyemedim nasıl olcak bi yardımcı olursannız iyi olcak.oyun için teşekkürler güsel olmuş..

ModifiyeLi araçLar bir kaç yarı$ geçtikten sonra garajına geLiyor zaten.Bir kaç böLüm geç onLar otomatikmen geLecektir.BöLüm geçmedende sıradan bir araßaya modifiye dükkanında istediğin gißi modifiye yaptırabiLiyorsun zaten...

oyun süper allahtan ne istiyor san allah sana versin amin

lütfen yarımmmm

ya arkadaşlar tamam oyun güsel dir belki daha göremedimde arkadasım senin de eline sağlıkta herkez pc fazla bilmeski örneğin ben mesela sen bu oyunun birde nasıl kurulması gerektiğini sölesen daha iyi olucak.bence öle linkleri atıp ta çekip gitme hele bi dur şu şöle bu böle de bence bi yardım edersen sevinirim.Neyse şimde den teşekür ederim .

güzel görünüyo ceksemmi napsam :D ikinizde eline sağlık

teşekkurler paylasımın ıcın kardasım

saolun teşekkür ederım ama rarları cıkarıyorum ıkı rar olusuyor sonrasında ne yapacam

kardeş bu yeni bi oyun mu yoksa yüklü olan oyunu yükseltme yamasımı yani bunu oynayabilmek için gtasenandreas yüklü olması gerekiyormu

9 part çektik ve sonuç ;

Oyun "kaput" Çalışmıyor.

Geri