Gs Formuna Açtiğim Ve Kilitlenen Konu Hakkinda.üst Düzeyde Bir Yetkili Okusun Lütfen

efendysz

New member
Reaction score
0
konu neden fenerbahçe formunda ben onu anlamadım.kendi formumuza açtım yani gs formuna ama konu kilitlendi.ben bugüne kadar hiçbir form sitesinde fener formuna girmedim.ama gs formuna bu konuyu açtım diye konum kilitlendi bu sayfaya yönlendirme yapan bir link ekledi arkadaş böylece burda yorum yapma hakkım oldu.form kurallarını yazan bir link verseydi keşke de onu okusaydım.bizde formlarda yetkili olduk anladığımız buranın kuralları daha katı ve farklı.formda bildiğim kadarıyla aynı konudan birden fazla açılamaz yani gs formunda bu konu varsa ben tekrar açmışsam o konu kilitlenmez silinir ve açan arkadaş uyarılır tekrar yaparsa gereken ceza verilir.fener formunda olduğunu ben gsli olarak nerden bilebilirim ki.uyardım ve kilitledim diyeceksin.neden beşiktaş formu değil ya da tarafsız bir form.buraya giridkçe fener formunun da hiti artmış oluyor sebep bu mu acaba.böyle basitce bir sebep yoktur herhalde.antu arkadaşım beni güzel bir dille uyarmana sevindim ama açılan konuda bir hata görmüyorum ben.konunun yetkililerinde yani site sahibi vs düzeyde kişilerinde uygun görmesi durumunda tekrar açılmasını istiyorum.
ben sizin anlayışımız için teşekkür ederim arkadaşlar.
saygılar.iyi çalışmalar.

AÇTIĞIM KONU LİNKİ:

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=76993

yazmış oraya neden kilitlediğini..
daha ne olsun :D

antu doğru olanı yapmış nie itiraz ediosun ki ?

Arkadaşım ben yorumumu yapıyımda sonra yöneticilerinde söyleyecek birşeylerı olur!

Burası hackhell birbirimize düşman değiliz gs lının fb fb lının gs forumuna grmemesı gibi bir engel yok,yanı senın fb forumuna grmem o bölmün hitinin artması kımsenın sevineceği yada üzüleceği birşey değil,konun aynısı orda vardı bir arakadaş açmış eger bakarsan fblıden çok bjk lı arkadaşlar yorum yapmış aynı konu varken ve o konu uzun süredır ordayken gs li birçok arkadaşta o konuya girip görüş belırtmışse aynı konunun başka bir bölümde olmasının bir anlamı olmayacağını düşündüm,olay fb gs olayı değil tam tersı olsaydıda aynı şekılde yapardım! umarım açıklayıcı olmuştur,sen görüşünü açık konuda Fenerbahçe forumundakı konuda devam edebılırsın diye düşündum herelde hata etmışım,bana pm atsaydın yine sana bu kadar zaman ayırıp yıne bu kadar detaylı ve sana saygı gösterıp elımden geldıgınce yardım etmeye cvp vermeye çalışırdım yanı bana pm atmanla konuyu buraya açman benım sana yazacağım cevabı yada sana ayıracağım zamanı değiştirmez bılmem anlatabıldımmı?

Gerisi Yöneticilere Kalmış! bu kadar uzuleceğını bılseydım kıtlemezdım açık kalırdı!

senin actığın konudan 1 tane daha olduğu için kitlendi....
yoksa herkes aynı konudan farklı bölümlere başlık açtığını düşünsene nolur halimiz...

ya arkadaşlar neden beni haksız göstermeye çalışıyorsunuz.formunuzda gsliler fb formuna girebilir yahut terside olabilir diyorsunuz bu benim için önemli değil.oradaki mesajların hepsine olmasada bikaçına baktım bazı arkadaşlarda neden konu buraya açılmış demiş.bir konu birden fazla form ile ilgili olabilir doğaldır.bu sebeple aynı konu başka bir formda da kullanılabilir.benim form kuralı anlayışım budur.bu konu fb ile de ilgili olabilir gs ilede yahut anket bölümü ilede ilgili olabilir.bu konu diyorum başka bir konu içinde geçerli bu.bütün formu takip etmek bayağı güç olur acaba açacağım konu hangi formlarda vardır diye.arama yapmak kesin sonuç değil konu ismi farklı olabiliyor.tekrar söylüyorum giren arkadaşlar olabilir gsli olarak fb bölümüne.eywallah.ama ben bu konunun yerinin tek bir formda olmasının doğru olmayacağını düşünüyorum.gs formunda da aynı konu olabilir.gs formunda 2 tane varsa o zaman silin arkadaşlar.boşuna emek vermeyelim sizinde zamanınızı almayalım.ayrıca özel mesaj olayına gelince.bu konuyu özel mesajla bana atsaydın demişsin arkadaşım ama açtığım bu konu senle alakalı değil site sahibi seviyesinde bir yetkiliye hitap ediyor konu adından da anlayacağın üzre.forma gireli kısa süre olmasına rağmen ayak uydurmaya çalışıyorum.açtığım ilk konu hakkında yani yanlış açtığım konu hakkında beni uayaran arkadaşa zaten özelden cevap yazdım.bu ilk özel mesajımdı.onu ve beni ilgilendiriyordu yani.bu olay ile aynı olsaydı sanada severek vakit ayırırdım.
saygılar.

öceden verildiği için kapatılmış bunda bişey yok !!

tamam arkadaşım madem öyle düşünüyorsun admınlerden yada yöneticilerden biri en kısa zamanda yorum yapacaktır,iyi forumlar!

sonuçta bize yetkı verende o ınsanlar bızde hata yapabılırız dogrusunu yöneticiler yerıne getirecektır1

Bir konu nıye birden fazla yerde olsun.Aynı olan konulardan daha sonra verılenler
her zaman kapatılmıştır. yani senın forum anlayısın bu ama
Senın forum anlayısına göre hareket edemeyiz;)
Hackhell kurallarına göre hareket edıyoruz.

arama yapmak kesin sonuç değil konu ismi farklı olabiliyor

konu başlığıyla değil konunun içinde geçen kelimelerle ararsan kesin sonuca ulaşırsın.konu 2 kere verilirse kapanır,yoksa forum kirlenmiş olur bizim anlayışımızda budur :)

iyi forumlar

tamam arkadaşlar her görüşe saygımız sonsuz.
saygılar konu anlaşılmıştır.

Geri