GS 5-0 Levadia [Avr. Ligi PLay Off 1. Maçı - Tek BaşLık]

2crx1co.jpg

Ve karşılaşma sona erdi... Galatasaray 5-0 Levadia

Ama olmuyor böyle. Bu ne ya ! Herkese 5 atıoz. Daha Fener var. Onlara Saklayın biraz :D

maçın gollerini izliyebilecegimiz adres var mı

geLene 5 gidene 6.. napıcaz böyLe.. :hhmanD

Kanka Her Maç Üst OLur :gulumseCocuk:

BiLyoner'de BiLe 1 VerenLer %33, Üst VerenLer %66'dı, MiLLet İşi BiLiyor :gulumseCocuk: Gerçi Üst 1.25'ti İddaa'da ÇakaL :gulumseCocuk:

Maça GeLecek OLursak SöyLeyecek Birşey Yok Sadece MaşaLLah Diyorum Ramazan'a Süper Bir Giriş Yaptık, Hep BöyLe Devam Etmesi TemennisiyLe :)

Bir Not Daha Son 3 Avrupa Maçında TopLam 15 GoL Attık, MaşaLLah :)

maşAllah galatas aray ii yolda ama bu rakipler ölçü değil...!!!!!!!!

Toplama Oynama Yüzdeleri

GS: %73 ---------------- Levadia Talli: %27

Bu ne adamlar defanstan çıkamamışlar ya da galatasaray onlara top göstermemiş. sonuçta her ikisi de aynı kapıya çıkar.

Keita gene muhteemdi takıma uğur,elano ve topalda tam olarak katıldığında inşallah kimse duramayacak önümüzde :D

levadia için netanya'dan daha iyi bir takım diyolardı doğrumuş, 6 değil 5 yediler.

Abdulkadir Keita madem o kadar iyi niye sattı Lyon adamı çok büyük hedefler için aldı ama adam büyük takımda bi şey yapamıyor bence fazla işe yaramaz GS'de . . .
Kendi küçük takım gibi görüyosan gör sezon sonu görüşürüz bi cacık olmadı dersiniz o zamanda . . .
Arkadaşım Lyon un maçlarını hiç izlememiş gibi konuşma berbat oynuyordu izledik herhalde . . .
SoηєR!uм;4433490' Alıntı:

Ben FenerbahceLi oLarak Bu Konuda Tarafsız Yorumum Şudur ;

Keita Bana Göre İyi DeğiLdir . . .
Bence Çoğu Gs'Li Arkadasın Gözündede öyLe .. .
Ama TaraftarLık DuygusuyLa Takıma GeLen Her Adamı Zirveye Çıkarıyoruz.
Kimse İnkar Etmesin Bunu !

Bana HayırLı oLsun Demek Düşer ;)

Sanırım dedikleriniz tutmadı arkadaşlar :D Tek kelimeyle muhteşemdik.

Geri