GS 4-3 Trabzon [TSL 9.Hafta - Tek BaşLık]

GüzeL maç oLdu yediğimiz 3 goLde tra$tan hataLar..
Mustafa Sarp ve Sabri çok iyiydi..
Pres konusunda ßiraz daha üstünde durması Lazım takımın.. Her topu izLiyoruz..

527_B_taraftar065.jpg

Taraftarlar, AC Milan'ın, Rijkaard'a öneride bulunduğu iddialarına yönelik de, ''Sahipsiz Mi lan Rijkaard'' diye pankart açtılar.

4-3 ÖLüp ÖLüp DiriLdiğimiz Bir Maç OLdu... GaLatasarayLı Ve TrabzonsporLu OLmayanLar İçin Çok KeyifLi Geçtiği Kesindir... Takımın 60.Dk Sonrası Kondisyon Sorunu Çıkıyor, Takım Enerjisini Ekonomik KuLLanamıyor, Maçın İLk Yarısı Resmen Trabzon'u Boğduk, 2. Yarısı Takım DöküLdü, Mevcut Kondisyonu 90 Dk'ya Eşit Yaymamız Lazım, Bu Açığı KapatmaLıyız, Yoksa Fenerbahçe Maçında Çok Sıkıntı Yaşarız, Yine De Sonuç OLarak Zor Da OLsa 3 Puan ALmış OLmamız Çok GüzeL, Fark 2'ye İndi, Ne DemişLer ŞampiyonLuğa Giden YoLda İyi Oynadığın MaçLarı Zaten Kazanacaksın Da Kötü Oynadığın Veya İdare Ettiğin MaçLarda Da 3 Puan ALmak Zorundasın, Bugün GaLatasaray İdare Ettiği Maçta 3 Puan ALmıştır, Gerekeni Yapmıştır, Takımı Tebrik Ediyorum, Rijkaard Kondisyon Sorununa Gereken Çözümü BuLmaLı...

maçı izleyemedim ama sonuca bakılırsa çekişmeli bi derby olmuş..

tebrikler..

maçı izleyemedim ama sonuca bakılırsa çekişmeli bi derby olmuş..

tebrikler..

Evet çok çekişmeli oldu gerçekten.Bol gollü bi maç olacağını tahmin ettim ama 7+ tahmin etmemiştim açıkçası.Trabzon beklediğimden daha çok pozisyon buldu ve mücadele etti,galibiyet hakkımızdı ama aradaki fark muazzam değil küçük bi farktı,zaten skorada o şekilde yansıdı...

Gs çok gol atar ama yer her zamanda söylğyoruz Söylüyoruz .
GS tüm maçlarda gol yiyor .

TS'un adam gibi Golcüleri yada topçuları yok .
İyi mücadele etmiş olabilirler fakat yetmez .

Gelecek hafta Fener karşısında böyle oynarsa bu Gs 8'lik olur .
:001_rolleyes:

Fener her ne kadar belli sistemde oynasada Derbilerde gaza gelen bir takım .
Heleki Gs Derbisi onlar için çok önemli .
Gs Kendine gelmezse haftaya Derbide bir 7+ daha çıkar .
Ama TS gibi bir rakip yok karşısında .

Haftaya olacak derbinin favorisi belli...Fb tabiki,ama en azından söylediğinin aksine bu sene bence çok kaliteli,kıran kırana bi derbi izleyeceğiz ;)

Trabzonunun goller aptalca gsnin goller ne ? slyv denen kaleci olmasaydı siz 2tane zor atardınız

Geri