GS 4-1 Kasımpaşa [TSL 23. Hafta - Tek BaşLık]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
Dos Santos'un performansını gördükten sonra geçmişte söylediklerim için vicdan azabı çekiyorum =)

Keita'nın golünü arşive koymak lâzım...

Son Golümüz Bariz Ofsayt Keşke Bayrak Kaldırıp İptal Etseydi,
Gerçi Maçın Skoruna Etki Etmedi Zaten 3-1 Öndeydik Ama Genede İptal Edilmeliydi.
Durmak Yok Yola Devam.

Tebrikler Aslanlar Özlediğimiz Türden Bir Maçtı.

Pek FazLa Söze Gerek Yok, GaLatasaray 2. BiLe OLamaz Diyen İsmi Lazım OLmayan Spor YazarLarına Kapak OLsun...

Bu Sene ŞAMPİYONUZ Kısa Ve Öz =) Yürüyedurun AsLanLar =)

Yürüyoruz biz yolda gögüs gerdik zorluklara....
helal olsun özlemiştim böyle maçları avrupadada yokken hazır lig sonuna kadar daha çok göreceğiz inşallah böyle galibiyetler...

Mesele galip gelmek değil yeğen, mesele bunu devam ettirebilmek, bu çizgiyi bozmamak yeğen =)
Galatasarayımızı, Aslanlarımızı tebrik ederim. İnşallah önümüzdeki haftalarda bizi böyle sevindirmeye devam edeceklerdir...

Ne yaLan söyleyeyim 4 Atacağımız aklımın ucundan bile geçmedi ama kadroyu Görünce Gs yener Dedim haftaya sakatlar iyileşiyor Daha iyi olacağız Tebrikler Aslanlar !

Çok güzel oyun oldu. Helal olsun. Kimse böylesine bir oyun beklemiyordu. Ama orta saha hala alarm veriyor. Caner, Ayhan, Mustafa Sarp, Mehmet Topal bunlar Gs'yi kadıramıyor. Yediğimiz golde Mehmet Topal'ın bir hatası var. Amatörler yapat ancak. O nasıl top uzaklaştırmak. Yönetimdem tek istediğim bunların yerine oyunu iki yönlü oynayabilen, güçlü, yana ve geriye değil dikine oynayabilen şöyle Neill gibi nokta transfer ya da transferler.

Geri