GS 4-1 DeNiZLi [TSL 2. Hafta - Tek BaşLık]

Helal Cimboma, doludizgin bu sene :goz:

1-0 dan 4-1 tebrikLer :goz:

Baros'ta AnLamsız Bir Form DüşükLüğü Ve ŞanssızLık Var... Bunu Yenmezse Nonda Formayı Baros'tan ALabiLir... RotasyonLa DeğişmeLi Her Maça Kadroyu Değiştirmek NormaLde TakımLarı ZorLar Ama Bu Durum Oturursa Takım 3 KuLvarda Da Manyak İş Yapar... Rijkaard Bu Hafta Çıkardığı 11 İLe Herkese ÇaLışanı 11e ALırım Mesajı Verdi, Bu Çok GüzeL Bir OLay, Takımda TatLı Bir Rekabet OLuşacak Ve Bu Durum Yine Takıma Fayda OLarak Geri Dönecektir... Rijkaard İçin ÖnemLi OLan Ligin İLk 6 Haftasıydı, İLk 2 Haftanın Kayıpsız GeçiLmesi Bu Açıdan ÖnemLiydi, Sonuç OLarak Lige 2'De 2 İLe Girmiş OLmak Çok GüzeL, Takım İLerLeyen HaftaLarda Daha Da SağLam OLacaktır, Yürüyedurun AsLanLar Diyorum...

diğer takımLar için bu sezon isteniLdiği gibi gitmeyecek bu çok aşikar oLdu iLk haftaLardan

geçen seneki gibi kötü bir Fenerbahçe ve GaLatasaray yok bu sezon

penaltı ne demek ? nasıl bir şeydir o elle mi kullanılıyor ? bir beşiktaşlı olarak bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim

ne maçtı be 1 yedik 4 attık :D

ilk golü yediğimizde hiç tepki göstermedim yerimden bile kıpırdamadım sonuçta maçı alacağımızdan adım gibi emindim :)

b4527b.jpg

Keita: “Daha Başarılı Olacağız”

Galatasaray’ın, ligin 2. haftasında sahasında Denizlispor'u 4-1 mağlup ettiği karşılaşma sonrası değerlendirmelerde bulunan Abdul Kader Keita şunları söyledi. Keita penaltı pozisyonunu anlatarak sözlerine başladı: "Her zaman olduğu gibi ceza sahasına girdiğinizde üzerinize gelen oyuncular mutlaka olur. Ben topla buluştuğumda rakibimden sıyrılmak istedim fakat rakibin hamlesiyle kendimi yerde buldum” dedi.

Penaltıyı kullanmak isteyen Keita, "Ben penaltıyı kendim kullanmak istedim fakat kaptanımız Arda başka bir oyuncuyu tercih etti. Fakat kaptanlık da bunu gerektirir. Kaptan böyle durumlara müdahale edebilir. Daha da önemlisi penaltının kimin attığı değil gol olmasıdır” dedi

Ali Sami Yen'in atmosferiyle ilgili soruya Keita, "Stadın ambiyansı harikulade, bizi hep destekliyorlar. Taraftarlarımızın hoşuna gidecek hareketler sergilemek istiyoruz” dedi.

Keita'nın yüzde kaçını izliyoruz sorusuna, "Ben futbollumu oynamaya gayret ediyorum, %100'üm de diyemem %50 de diyemem. Yapmak istediğim tek şey takıma daha fazla uyum sağlamak. Bu da oluşunca çok daha başarılı olacağımızı biliyorum. Sahada sadece Keita'yı izliyorsunuz" diyerek sözlerini noktaladı..

Galatasaray.org

Maç Sonu: Frank Rijkaard

Denizlispor karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulunan Teknik direktör Frank Rijkaard sözlerine takımımı tebrik ediyorum, çok güzel bir sonuç oldu diyerek başladı.

Frank Rijkaard sözlerini şöyle sürdürdü: “İlk yarıya bakınca rakibimizden iyi oynadık diyebilirim. Bu tip maçlarda defans yapan takımlara karşı pozisyonu iyi almalı ve basit oynamalısınız. Bu tür kurallarla uymazsanız maç zorlaşır. Bunu yaptığımız için mutluyum. İkinci yarıda da rakipten daha iyi oynadık ve farklı kazanmayı başardık”

Takımda yaptığı büyük kadro değişikliği hakkında da soruya yanıt veren Rijkaard, “Sonuçta bir takımız, futbolcular da takımın bir parçası. Öbür futbolcularımız biraz yorgundu ve böyle bir kadro sahaya sürdüm. Şimdiden ileride kadroda ne yapacağımı söylersem sürpriz olmaktan çıkar” şeklinde konuştu.

Basın Toplantısı:

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında da maçı değerlendiren Frank Rijkaard, ''Bizim için çok önemli bir galibiyet aldık. Çok iyi organize olan, defansif bir takıma karşı oynadık'' dedi.

Denizlispor gibi rakiplere karşı ilk golü atan taraf olmanın önemli olduğunu, söyleyen Rijkaard, ''Ancak biz bunu başaramayarak, maçı daha zorlu duruma getirdik. Ama takım ruhuyla beraberliği sağladık. İkinci yarıda onlardan daha iyiydik ve haklı bir galibiyet aldık. Takıma yeni giren oyuncuların performansı da beni mutlu etti. Bu, rekabeti artırır. Sonuçta bir galibiyet aldık ve bunu abartmamak gerekir'' diye konuştu.

Denizlispor maçında olduğu gibi kadro değişikliklerini ilerleyen haftalarda da yapabileceğini vurgulayan Rijkaard, ''Şimdiden yapacaklarımı söylemeyeyim, sürprizi kaçar'' dedi.

Rijkaard, takıma takviye yapılmasını isteyip istemediğinin sorulması üzerine, ''Şu andaki takımdan memnunum. Ama futbolda olabilecek şeyler bunlar. Eğer makul olanaklar gelirse, iyi fırsatlar gelirse, değerlendirilebilir. Şu an oynayan futbolcularımıza güvenimiz tam'' diye konuştu.

Elano'nun Brezilya Milli Takımı'nda Estonya'ya karşı 52 dakika sahada kalmış olmasının kimseyi yanıltmaması gerektiğini belirten Rijkaard, Brezilyalı futbolcunun Galatasaray ile daha fazla antrenmana çıkması gerektiğini, ayrıca Levadia Tallinn maçında Elano'ya yer vermeyi planladığını aktardı. Rijkaard, Servet'i ise dinlendirmek için kadroya almadığını sözlerine ekledi.

Galatasaray.org

galatasaray gol rekoru kırabilir..
yanlız defans sanki güven vermiyor..
bu maçlar kolay maç onemli olan derbiler..

Kırkbin kere masallah diyelım arkadaslar Böyle Devam Edelim Lige

Geri