GS 3-2 AntaLya [ZTK Çeyrek FinaL 2. Maçı - Tek BaşLık]

İyi de Galatasaray'ın derdi niye başkalarını gerdi ki şimdi :)

En azından çıktık adam akıllı top oynadık elenebiliriz... Sonuç açısından pek de önemi yok taraftar nazarında Türkiye Kupasının....

MaaLesef santraforsuz erimeye başLadık.. NasıL goL atacağız diye 4 koLdan kaLeye saLdırınca eksik AntaLya'ya 3 goL atmış aLabiLiriz ama defansta verdiğimiz açıkLar nedeniyLe 2 goL yedik..
futboLcuLarda inanıLmaz düşük bi tempo sezdim.. Neyse ki 1 hafta var AtLetico maçına o zamana dek iyi dinLenirLer ve Rijkaard hoca da taktik anLamda takımı bize tekrar kazandırırsa AtLetico'yu değiL eLemek reziL ederiz ama şu durumda iki formsuz takımdan ForLan ve Agüero skoru yaratır biz de anamızın Liginde devam ederiz..
AntaLyaspor çok küçük bir takım.. Yani eLbette profesyoneLLiktir yatarsın edersin ama özeLLikLe kaLeci Ömer istisnasız her maç küfür yiyor ve bunu o keL kafasına yediriyor.. Aynen Sedat Ağçay da öyLe.. YaLçın'ın Jo'yu kasten sakatLaması da cabası..
Yine de yerden iyi top yaptı AntaLya ve turu haketti..

Bir de Emre ÇoLak'ın BarceLona'da iLk maçLarına çıkarken yeni dünya starı diye Lanse ediLen Dos Santos'tan bin kat iyi oLduğunu gördük,sevindirici..

Maçtan pankartLar
33o5pna.jpg

5079_20100210221443805_murat6.jpg

5079_20100210221443820_murat7.jpg

5079_20100210221443820_murat8.jpg

Rakip atak yapamadan 2 gol attı yok böyle bişe ya .. Bu Arada Servet Forvetteykebn bir ara sağ kanatta adamı geçmeye çalıştı koptum o anda ya :D Adam Gücüyle adam geçmeye çalışıo :D Neyse Bu maç çok kötü oLdu Çok şanssızdır Futbolculara Bişe Diyemem ama Dos Santos Gibi Emin olun Halı sahada 5 tane adam var yedek oturtuoruz Çok kötü bir transfer ..

DeLLy Ne Mendebur Adamsın ya :D Her aleyhte yazdığın şey çıkıo yuh diyorum :D

Rakip atak yapamadan 2 gol attı yok böyle bişe ya .. Bu Arada Servet Forvetteykebn bir ara sağ kanatta adamı geçmeye çalıştı koptum o anda ya :D Adam Gücüyle adam geçmeye çalışıo :D Neyse Bu maç çok kötü oLdu Çok şanssızdır Futbolculara Bişe Diyemem ama Dos Santos Gibi Emin olun Halı sahada 5 tane adam var yedek oturtuoruz Çok kötü bir transfer ..

DeLLy Ne Mendebur Adamsın ya :D Her aleyhte yazdığın şey çıkıo yuh diyorum :D

olm ne mendeburluğu sallıyoruz tutuyo ben napıyım :p

Yukardan vahiy gelmedi ya gece.

Şahsen üzüldüm gesenin elenmesine.

Finalde kimle karşılaşmak istersiniz diye sorsalarAntalye-GS arasında Gs derdim.Çünkü Antalya Gsden daha iyi top oynuyo :lol:

olm ne mendeburluğu sallıyoruz tutuyo ben napıyım :p

Yukardan vahiy gelmedi ya gece.

Şahsen üzüldüm gesenin elenmesine.

Finalde kimle karşılaşmak istersiniz diye sorsalarAntalye-GS arasında Gs derdim.Çünkü Antalya Gsden daha iyi top oynuyo :lol:

inşallah febe 27 Yıldır Alamadığı türkiye kupasını alıv.. Alıvsa helal olsun Dicem Aziz Yıldıvım' a:D :durdurun

inşallah febe 27 Yıldır Alamadığı türkiye kupasını alıv.. Alıvsa helal olsun Dicem Aziz Yıldıvım' a:D :durdurun

Sen r leri söylerdin önceden nooldu olm çarpıldınmı yoksa :lol:

27 yılı boşver sen bu yıla bak bi kerede değişik bişe söleyin la.Aşın biraz kendinizi :p

Sen r leri söylerdin önceden nooldu olm çarpıldınmı yoksa :lol:

27 yılı boşver sen bu yıla bak bi kerede değişik bişe söleyin la.Aşın biraz kendinizi :p

Gülizarın son dakika balığıyla aştık merak etmeyin =D

Ama bu balıklada +1 sene olacak :durdurun:durdurun

İyi oyun kötü sonuç. Elano'ya tebrikler.

Geri