GS 3-0 BJK [TSL 5. Hafta - Tek BaşLık]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
Sıradaki lütfen =)

TebrikLer, Takımın En İyi Oyuncusu Serdar Özkan OLunca İnsan Şaşırmıyor Bu Skora.

tebrikler galatasaray mac özetini seyrettim macın hakkı beraberlik hatta beşiktaş daha iyi oynamıs gsnin golleri dısında dogru dürüst pozisyonu yok onlarda rüştünün hediyesi

tebrikler galatasaray mac özetini seyrettim macın hakkı beraberlik hatta beşiktaş daha iyi oynamıs gsnin golleri dısında dogru dürüst pozisyonu yok onlarda rüştünün hediyesi

ahahahahahahahahhahahahahahahaha :hhmanD :hhmanD :hhmanD $akamısın sen :hhmanD

Içme oLm ramazanda..ayıp günah ya..

Volkanım bende izledim maçı (internetten) dediğin kadar da değil

tamam bir ara iyi atakları oldu ama iyi oynadı demek biraz abartı oldu

senin söylediğini ~SiLenT ScЯeaM~ bile söylemez :D

karma ebluextreme ertugrul

yazımı iyi okuyun macın "özetini" seyrettim ve galatasaray top oynamadı yaw kyomadılarsa pozisyonları bilemiyprum artık seyrettigim özette beşiktaş atak oynuyordu

ayrıca daha sonra Hakan şükürün yorumlarıda benı destekler nitelikteydi gs 3-0 kazancak top oynamadı macın hakkı beraberlik gibi duruyordu dedi hakan

ama sizin gibi profesyonel futbol yorumcuları varken hakan şükürde kim oluyor :)

ayrıca kötüye kötü demeyi öğrenin yaw bende galatasaraylıyım hatta kötü oynuyalım ama kazanalım diyenlerdenim ama kötü oynmadıgımızıda kabul edenlerdenim :)

VolkaN;

Bi bala mala yendi GS Demediğin kaldı. Belki iyi oynamadık kötü oynayarak 3 - 0 aldık maçı . Peki bir de şöyle düsün bu maç milli maçlar dönüsü olmasaydı da GS'nin iyi bir anına denk gelseydi skor ne olurdu sence ? Bizim İlk 11'in %90'ı Milli. BJK'nin %10'nu. Ondan BJK Daha direncli atak oynamıs olabilir mi ? Önce kendine bazı soruları sor cevaplarını al ondan sonra bir yere var. Böyle karambole yorum yapılmaz.

Biz rüştüyü boşuna vermedik bjk ye
hep bizimi yakacaktı :durdurun:durdurun:durdurun

VolkaN;

Bi bala mala yendi GS Demediğin kaldı. Belki iyi oynamadık kötü oynayarak 3 - 0 aldık maçı . Peki bir de şöyle düsün bu maç milli maçlar dönüsü olmasaydı da GS'nin iyi bir anına denk gelseydi skor ne olurdu sence ? Bizim İlk 11'in %90'ı Milli. BJK'nin %10'nu. Ondan BJK Daha direncli atak oynamıs olabilir mi ? Önce kendine bazı soruları sor cevaplarını al ondan sonra bir yere var. Böyle karambole yorum yapılmaz.

ya arkadasım saçmaldıgının farkındamısın

galatasaray iyi oynamadı (bana göre) ve bunun bir sürü sebebi olabilir milli takım olabilir gününde olamyabilir vs vs ama bu galatasarayın iyi oynamadıgı gercegini degiştirir mi?

karambole yorum yapan sensin benım söyledikleriin aynınısı "Hakan şükür" söyledi..

oda karambole yorum yapıyor degil mi?

ne kadar cok biliyosunuz futbolu arkadas gidin futbol yorumculuğu yapın fanatikte falan aç kalmazsınız...

benim yorumlarım hakkındada "yorum" yapma son olsun bu...

yapacaksanda karambol marambol degil düzgün yorum yap

ne beklentiniz vardıki tarih tekerrürden ibaret

bjk modası geçti bi 5 sene daha beklemesi gerek

asıl tarih 10 - 09 - 2009

Cimbombomum oleyyy!!!
Tüm camiamızı gönülden tebrik ediyorum,bu yorgun kadroyla gözdağı niteliğinde bir skor oldu harbiden.Namağlub şampiyonluk dileklerimle...

Beşiktaş Gibi EzeLi Rakibimizi Yenmekten Öte İLk 5 Haftada 15 Puan Yapıp Beşiktaş'ı 6 Puanda Tutmuş OLmak Muhteşem Bir OLay, 9 Puan Fark, 5 Haftada Hemde, Sezon Başında BöyLe Bir TabLo Önümüze SunuLsa Çoğumuz Hadi Be O Kadar Da OLur Mu?? Abartmayın Derdik Ama OLdu =) İyi Oyun, Kötü Oyun ÖnemLi DeğiL Bu Aşamada, Kısacası Beşiktaş'ı İLk 5 Hafta Sonunda Ligden Devre Dışı Bırakmış BuLunuyoruz, AsıL ÖnemLi OLan Bu =)

Geri