-=C4ŠĦ=-
ΡŜίĶǾΡΛţ ЎАzãŗ
Sıradaki lütfen =)
tebrikler galatasaray mac özetini seyrettim macın hakkı beraberlik hatta beşiktaş daha iyi oynamıs gsnin golleri dısında dogru dürüst pozisyonu yok onlarda rüştünün hediyesi
tebrikler galatasaray mac özetini seyrettim macın hakkı beraberlik hatta beşiktaş daha iyi oynamıs gsnin golleri dısında dogru dürüst pozisyonu yok onlarda rüştünün hediyesi
VolkaN;
Bi bala mala yendi GS Demediğin kaldı. Belki iyi oynamadık kötü oynayarak 3 - 0 aldık maçı . Peki bir de şöyle düsün bu maç milli maçlar dönüsü olmasaydı da GS'nin iyi bir anına denk gelseydi skor ne olurdu sence ? Bizim İlk 11'in %90'ı Milli. BJK'nin %10'nu. Ondan BJK Daha direncli atak oynamıs olabilir mi ? Önce kendine bazı soruları sor cevaplarını al ondan sonra bir yere var. Böyle karambole yorum yapılmaz.
Biz rüştüyü boşuna vermedik bjk ye
hep bizimi yakacaktı :durdurun:durdurun:durdurun