GS 2-4 A.Gücü [STSL - 8. Hafta - Tek BaşLık]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
siteHeaderTRv1009.jpg

11u9lxy.png
ndask6.png
34dg41d.png

2u8uxyv.jpg

sectionTopFloryaGunluguv2.jpg

Ankaragücü Maçı Öncesi Antrenmandan GörüntüLer

B_efec6850f6082389f686fb64a1c45e98.jpg

B_012a628443451cdd6e835dd4f0858ca5.jpg

B_25235af511430ea9d3ac1150e642958c.jpg

B_e0c212b4cd745d93bcb8bb0fc5604c6c.jpg

B_8f6de25737e338d368e55a11ef58cced.jpg

B_ce5f03fb540bf8d59c81bc8243c1f1e5.jpg

B_129ad7bac32d8addd619d22c7267a76f.jpg

B_e93ebc74ec46e630b92a4c22503770da.jpg

B_275870c7630977bf5d58159cd19e6007.jpg

Mehmet Batdal 2.yarı oyuna alınıp yavaş yavaş formaya alıştırılmalı bence...

Herşeyden önemlisi tribünlerce dobErman'a verilecek cevabı bekliyorum...

Gördüğüm en rezil takım.. Pino,Ayhan,Sarp ortasahaya bakar mısın yol geçen hanı.. G.Saraylılar haftaya derbiden derbiye fenerbahçeliliğini hatırlayanlar tarafından dalga geçilmeye hazırlansın..

yhaf fıtık oldum hacı bunların yüzünden yhaf artık ne yorum yapacağımı neremden küfür edeceğimi şaşırdım.... bir değil iki değil hacı ayrıca maçı izlemek isteyen varsa link verebilirim tabi özelden. tabi yasak değilse

hala 1-0

Doğru Bu Takımı ÇaLıştıran Ve Kuran Benim, Sende HakLısın :001_cool:

tamam haklısın fakat şöyle bir düşün adam gibi oynayan oyuncu yok adam ne yapabilir biraz empati kur bu takımın teknik direktörü sensin sir realist.... takıma neler yapabilirsin oyunu oynamayan adamlara ne yapabilirsin adamlar sadece gs değil a milli takımda bile oynamıyor ne yapsın reejkard

tamam haklısın fakat şöyle bir düşün adam gibi oynayan oyuncu yok adam ne yapabilir biraz empati kur bu takımın teknik direktörü sensin sir realist.... takıma neler yapabilirsin oyunu oynamayan adamlara ne yapabilirsin adamlar sadece gs değil a milli takımda bile oynamıyor ne yapsın reejkard

Oyuncu Yoksa ALtyapıdan Koysun 2-3 Çocuk, En Azından Bu MaL AdamLardan İyi Top OynarLar... Bu Takıma Bu Yüzden GetiriLmedi Mi? Bu Adam. Hazır İsim Yapmış OyuncuLarı ALıp Oynatması DeğiL MeseLe, Onu Her Hoca Yapıyor Zaten.

Bu İşi Yapamıyorsa, Beceremiyorsa Da Şayet, Bırakıcak Bu Kadar Basit, En Azından Benim Düşündüğüm Rijkaard Bunu YapmaLı..

valla hocam onu bunu bilmem takımda sadece tek oyuncu var oda baros başkada yok...

alt yapıda görende messi,delpiero,ronaldo,becham var..... adam gibi maç kazanılması isteniyorsa adam gibi transfer yapılmalı madem alt yapıdan oyuncu oynayacak as takıma ne gerek var çıksın çocuklar oynasın

valla hocam onu bunu bilmem takımda sadece tek oyuncu var oda baros başkada yok...

alt yapıda görende messi,delpiero,ronaldo,becham var..... adam gibi maç kazanılması isteniyorsa adam gibi transfer yapılmalı madem alt yapıdan oyuncu oynayacak as takıma ne gerek var çıksın çocuklar oynasın

Ben Şu Anki Durumdan Bahsediyorum. Devre Ara GeLmeden, Sezon Ortasında Takıma Transfer YapıLamadığını BiLiyor OLmaLısın.

Ben Şu Anki Durumdan Bahsediyorum. Devre Ara GeLmeden, Sezon Ortasında Takıma Transfer YapıLamadığını BiLiyor OLmaLısın.

transfer sezonunda sanki çok transfer yapıldı da herşeyi rijkaarda atarsınız ama yönetime hiç suç yok, oyunculara hiç suç yok rijkaardın istediği hangi oyuncu alındı ki.

transfer sezonunda sanki çok transfer yapıldı da herşeyi rijkaarda atarsınız ama yönetime hiç suç yok, oyunculara hiç suç yok rijkaardın istediği hangi oyuncu alındı ki.

Yönetimin Suçu Yok Diye Bişey Demedim, Yönetimin Suçu Kadar Rijkaard'da SuçLu. Bana Rijkaard'ın Yaptığı Tek Doğru İşi SöyLer Misin? 2 Senede? Bu Adam Sadece Adı Rijkaard Diye Bu Kadar KaLdı Bu Takımın Başında. Şu Anda Hikmet Karaman OLsaydı 1000 Kere KovuLmuştu. Ayrıca Hikmet Karaman 2 Sene KaLsa Takımın HaLi Bundan Daha Kötü OLmazdı. Ben Bu Açıdan Bakıyorum. Rijkaard Geçmişinde Ne Yapmış, NasıL FutboLcuymuş Vs. Bu Beni İLgiLendirmiyor. Beni GaLatasaray'da Yaptığı İcraat İLgiLendirir. Başarısızdır, Bu Da İstatistiki BiLgiLerLe Ve Ortaya KoyuLan FutboLLa Sabittir. Gerisi Hikaye...

Geri