GS 2-1 DenizLi [TSL 19. Hafta - Tek BaşLık]

Takımın ipleri eline alması 10 dakikayı buldu,bırakmasıda en çok o kadar...Genel anlamda çok silikti Galatasaray bugün.Kötü oyuna rağmen 3 puan süper oldu ama kötü oyun her zaman galibiyet getirmiyor malesef.Bu arada Dos Santos gibi zayıf birisi bizimki gibi tatlı-sert bir ligde santrfor olarak tercih edilmemeliydi.Çocukcağız İngiltere'de oynamaya oynamaya çalım atmayı unutmuş adeta ama bunu aşacağını düşünüyorum.Jo taktik ve dizilim gereği çok fazla topla buluşamadı,golü fena değildi.Barış'ın itiraz ettiği penaltı istediği pozisyonu defalarca izledim ağır çekimde,kendisiyle aynı görüşteyim.Galibiyeti çok arzulayan bir takıma karşı oynama kelbette kolay olmayacaktı ancak beklediğimden dahada kötüydü diyebilirim.

bence takımda konsantrasyon eksikliği vardı.iyi oynayamadık.
Leo franco yine basit hatalar yaptı, aynısını FB macında da yapmıstı, çok fazla rahat takılıyor franco.
Franco konusunda durulması lazım diye düşünüyorum, ufuka versin bikac kez formayı da aklı başına gelsin!

bence takımda konsantrasyon eksikliği vardı.iyi oynayamadık.
Leo franco yine basit hatalar yaptı, aynısını FB macında da yapmıstı, çok fazla rahat takılıyor franco.
Franco konusunda durulması lazım diye düşünüyorum, ufuka versin bikac kez formayı da aklı başına gelsin!

ABi sonuna kadar Haklısın .. Adamda refleks denen bişe yok .. Tuttuğu köşeden gol yiyor .. Bu golde Zıplasa kesinlikle kurtarırdı .. Onun yeRine Ufuk ' u Oynatsak çok daha iyi olur Bence ..

Leo'nun kırmızı görmesi gerekiyordu ama hakem maç boyu kartını ekonomik kuLLandı.. Ben görmesini isterdim,Ufuk daha ii bi kaLeci..
Tabi NeiLL'ın bacağını,biLeğini,tendonunu mahvedecek darbeye sarı kart gösteren bi hakemden de bu pozisyon da kırmızı bekLemek hata oLur..

Geri