GS 1-1 Manisa [TSL 13. Hafta - Tek BaşLık]

fauL oLmayan bi fauLün ardından geLen goLLe beraberLiği yakaLadı Manisa ama bunLar futboLda var maaLesef; KeweLL bi tane attı bin tane kaçırdı.. Maçın hakkı beraberLikti diyeLim..

kimse kimseyi aldatmasın bu takım haftalardır kötü top oynuyor
hele bugün resmen döküldü takım
3 pas yapamazmı bir takım ya
Rijkaard efendiye gelince adam resmen robot elleri cebinde
2hafta üst üstte aynı takımı ne zaman izliyecez
nezaman orgazine top oynuyacak bu takım
kısacası gerest zamanını çok özlüyorum

cimbom dökülüyor arkadaşlar gerçeği görmek lazım

KoLay Maç OLmayacak Ama Zorda OLsa ALırız...

Ardasız, Genç Ve Koşan Manisa'ya Karşı ZorLanacağımızı Tahmin Etmiştim, Skor OLarakta 2-1 Gibi Düşünüyordum Açıkcası, Gerçi 82ye Kadar 1-0 Gitmesi De Benzer Bir Durumdu Ama ÖzeLLikLe Ayhan, ELano, Hakan BaLta Bu 3Lü Bugün Resmen DöküLdü, İLeride Topu Tutacak Adam Yoktu Bu Açıdan Arda'nın YokLuğu HissediLdi, Top KanatLara AçıLdığında Nonda Ceza Sahası İçinde OLması Gerekirken Hep Ceza Yayı Ve Gerisinde KaLıyordu, Baros'un EksikLiği HissediLdi, Maça GeneL Bakacak OLursak Maçın Hakkı BeraberLikti, KeweLL Ve Nonda'nın Sağ Ve SoL Direk Dibinden Outa Giden TopLardan Biri Maç 1-0 İken GoL OLsa Maç Orada Bitecekti, Atamayana AtarLar, AsLında O GoLLer Kaçınca BişeyLer OLacağında ŞüpheLenmiştim Ama Nasip DeğiLmiş, 1-1 Bitti, Herşeyin HayırLısı, Önümüzdeki MaçLara BakmaLıyız, Daha Bu Lig Çok ŞeyLere Gebe...

Liderlik fırsatını iyi değerlendiremedi Gs. geçmiş olsun. Biraz da işimize geldi aramızdaki puan farkı azaldı. FB ye de bi puan yaklaştınız.

abi ya böyle bir durum olmaz ya galatasar mıydı bugün sahaya çıkan ?
olurmu ya yensek 1. sıraya çıkacağız tam şans geçiyor elimize galatasaray yine bizi terkediyor...

olay liderlik veya 1 puan deil
koskoca galatasaray bugün 3 pas yapamadı
son yıllarda izledigim en rezalet mactı
bakın daha çok erken ama bu Rijkaard bizim takımın hocası deil
samiyede oynuyorsun 3 ön libero maca çıkıyorsun
kanatlardan tek top gelmiyor bir tane organize atak yok
mesut bakkal futbolcularıyla macı adate yaşıyor
bizim Rijkaard efendi elleri cebinde macı izliyor
haftaya artık 4cü oluruz

Bu futbolla olmaz bu iş...Bu sene şampiyon filan olamayız millet unutun onu.Rijkaard işini bilir dedim ama bu noktadan sonra onuda eleştirmek gerekiyo.Şu Ayhan'ı nasıl hala ilk 11 de sahaya sürüyo anlamış değilim!3lü ön libero saçmalığı rakibin ekmeğine yağ süren bi hataydı zaten.Oda yetmezmiş gibi Keita'yı sonradan sokması beni çıldırttı adeta.Elano rezalet değildi ama beklenenide verebilmiş değil,Kewell her zaman beğendiğim klas bi oyuncudur yine iyidi diye düşünüyorum.Tobi'nin kaçırdığı pozisyonu şanssızlık olarak görüyorum aynı zamandada maçın kırılma anıydı olası bir gol manisayı yıkabilirdi.Hakem hatalarına gelince,köşe vuruşumuzu kullanırken Kewell'a yapılan hareket cezasız kalmamalıydı diye düşünüyorum rakibi tarafından boğazından tutuluyordu adeta kilitlenmişti ama heralde hakem görmedi,mağlubiyetin faturasınıda hakeme kesmek son derece yanlış olur.Genel anlamda ilk haftalardan çok çok uzak bir Galatasaray izledik,kendi sahasında adına yakışanı yapamayıp liderlik şansını elinin tersiyle iten bir Galatasaray vardı.İlk yarı bitene kadar o koltuğu kapamazsak (ki çok zor ) Fenerbahçe kendini o koltuğa perçinler,bağdat caddesinde taraftarlarına tur attırır benden söylemesi...

Arkadaşlar Şu Tabelacı yorumlarınızı kendinize saklayın.Kewell boş pozisyonda çerçeveyi tutursa Nonda'nın Kafası Kaleyi Tutsa MAç 3-0 Biterdi.Yada Son Dakikalarda Linderoth Atsa 4-0 Futbolda olan şeylerdir.Olmayınca Olmaz.Takım Genel olarak iyi Sayılırdı.Manisaspor çok koştuğu için berabere kalmadı.Kornerden gelen Topta beraberliği yakaladı.Yanlız Defansif bir Hata Söz konusu o topun arkaya sekeceğini Simsondan Başkası Düşünmedi.Bu da Defansta Emre aşık Yapısında bir stoperin Mutlaka oynatılması gerektiğine işarettir.Teknik Hoca Türkiye Ligini ve Futbolcuları tam olarak Tanımadığından Kaynaklandı.

Hi hi :)

Adnan Polat başka takımlar yensin die dua edeceğine kendi takımı için dua etsin.:D

Hala lideriz. :durdurun :durdurun

Ah ah kötü oynayarak kazanan Gs 4-3-3'ü oturtcam diye gaza gelen Reykard .
Barça değil bu takım dedik , Elano balon dedik .
4. 5. haftadan sonra biz gördük Reykard hala göremedi .

Bayern M. gibi 4-3-3'ü oturtucam diye TR'Deki en iyi kadro ile Şampiyon felan olamıcak bu gidişle GS . ( bayern'de Alman Liginin en iyi kadrosuna sahip )

Her seferinde diyorlarki GS Defans 4'lüsü Milli takım Savunması
Tamamda Milli takımın Yediği gollere bakın , GS'nin yediği gollere bakın .
Kornerden orta geliyor 6 Adamı aşıp Manisasporlu Futbolcu golü yapıyor .

Geri