GS 1-1 İBB [TSL 15. Hafta - Tek BaşLık]

Fenerbahçe puan kaybedince Gs de dayanamıyo :D

Gs kaybedincede Fenerbahçe dayanamıyo :D

Ondan sonra saçma sapan takımlar liderliğe oynuyo.

Neeyse bu sene lig çok eğlenceli olacak gibi =)

Hakem Son 85-95 Arası SaçmaLadı Doğrudur, Ama BizimkiLerin O Amatör TakımLar Gibi ÇırpınışLarı Topu Sağa SoLa AtmaLarı, Son 10 DakikaLardaki TavırLarına Ne DemeLi...

SöyLeyecek Söz Yok, İLk Yarı Nonda'nın Karşı Karşıya, 2. Yarı Da KeweLL'ın GoLü, Arda'nın Direkten Dönen Topu Harici Pozisyon BuLamazsan, Nonda Efendi Koşmadan Durarak, Paso Orta Sahaya GeLerek 4-6-0a Katkı SağLarsa Bu Maçın Sonucu 80'den Sonra Bağıra Bağıra GoL GeLiyorum Diyordu, Hiçbir Şeye Bahane Aramaya Gerek Yok, Maçı Hakeden GaLatasaray'dı Her Ne Kadar Pozisyonumuz Az OLsada Çünkü Rakibin GoL Dışında Pozisyonu Yoktu, Ama 1-1 Yinede OLabiLecek Bir Skordu, BeLediyeye TebrikLer, BizimkiLerde De Baros AciL Takıma DönmeLi, Nonda'nın Devri Kapandı, Sezon Sonu YoLLanmaLı...

Takımda Nonda Gibi Bir kalas var .. Galatasaray 2. Golü Atması lazımdı ... Maç bitince Ettiğim küfürleri maç esnasında ettiğim küfürleri duysanız varya .. Ben hayatımda Böyle Satılmış , Şerefsiz Bir hakem Görmedim maçın kaderiyle oynadı Futbolcuları çileden çıkardı .. Gitsin iNgiltereden örnek Alsın 2 Puanımız Hakem Sayesinde Gitti Helal olsun sana Federasyton Allah Belanı Versin Satılmış HAKEM ! Fenerliler Fink Atmaya başlamış Gene ;)

Takımda Nonda Gibi Bir kalas var .. Galatasaray 2. Golü Atması lazımdı ... Maç bitince Ettiğim küfürleri maç esnasında ettiğim küfürleri duysanız varya .. Ben hayatımda Böyle Satılmış , Şerefsiz Bir hakem Görmedim maçın kaderiyle oynadı Futbolcuları çileden çıkardı .. Gitsin iNgiltereden örnek Alsın 2 Puanımız Hakem Sayesinde Gitti Helal olsun sana Federasyton Allah Belanı Versin Satılmış HAKEM ! Fenerliler Fink Atmaya başlamış Gene ;)

Ya arkadaşım fb puan kaybedince biz sevinmiyomuyuz?Biz kaybedincede haliyle onlar sevinecek bu çok normal bu kadar sinirlenmenin anlamı yokki.Bu saatten sonra hiçbirşey yapamayız,hiçbir şeyi değiştiremeyiz.3-5 kuruşa tamah eden insanlar utansın...

Ya arkadaşım fb puan kaybedince biz sevinmiyomuyuz?Biz kaybedincede haliyle onlar sevinecek bu çok normal bu kadar sinirlenmenin anlamı yokki.Bu saatten sonra hiçbirşey yapamayız,hiçbir şeyi değiştiremeyiz.3-5 kuruşa tamah eden insanlar utansın...

Bazıları Şov Yapıyor Biz de mi şov Yapalım ?

Geri