GS 1-0 OLympiacos [UEFA GrupB- I.Maç][Tek BaşLık]

TebrikLer...................

tebrikler aslanım ama bi tonda gol kaçırdık. olsun grupta şu an lideriz. :clap diğer maç berabere..

<< Gurur Duyuyorum >> Harry Kewell

Bu sezon 6. golünü atarak Galatasaray'ı Olympiakos önünde galibiyete taşıyan Kewell, "Tüm arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Mükemmel bir iş çıkardık" dedi.

fd7dc4.jpg

Attığı mükemmel kafa goüyle dün gece Galatasaray'a 3 puan kazandıran Harry Kewell, çok önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi. Takım arkadaşlarıyla gurur duyduğunu söyleyen Avustralyalı yıldız, "Çok iyi bir maç çıkardık. Daha farklı olması gerekiyordu. Hayatımda gördüğüm en muhteşem atmosfer Ali Sami Yen'de var, taraftarımız bizi hep destekledi" ifadesini kullandı. Galatasaray formasıyla daha önce Süper Kupa'da Kayseri'ye 1 ve UEFA'da Bellinzona'ya 1 gol atan, ligde de 3 golü bulunan tecrübeli yıldız, dün da Olympiakos filelerini sarsmayı başardı ve taraftarın gönlüne taht kurdu. Kaynak:Takvim

Kalaye O golü atamamak daha Zor ama Galatasaray Zoru basarıyor :D

KeweL coq ii adam........

açıkçası fark bekLiyordum ve oLmaması için de hiç bi engeL yoktu..
güzeL oyundu.. böyLe devam.. =)

2 top direkte patLadı 1 tane veriLmeyen penaLtı ve kaçan 2 tane şansızLıktan kaçan %100Lük goL pozisyonu vardı maçı tam ızLıyemedım ama gördükLerim bu kadardı ve sonuç : 1-0 oLympiacos öpsün başına koysun bu skoru..

Yunan basınında yankılar

G.Saray'ın UEFA Kupası 2. Tur B Grubu'ndaki ilk maçında Yunanistan'ın Olympiakos takımını 1-0 mağlup etmesini Yunan basını, "Olympiakos İstanbul'da uyudu" şeklinde verdi.

Olympiakos.png

Yunan basın organları, maçın ardından şu başlıkları manşete taşıdı:

SPORT24: "Taş kesildiler...Olympiakos İstanbul'da uyudu...Kewell Pireus'luları uykuda yakaladı...Diogo'ya penaltı verilmedi"

ETHNOSPOR: "Siyah premier..Olympiakos için kötü bir başlangıç oldu..Artık Benfica ile maç "final" oldu. Penaltı ısrarında haklıydı"

İN.GR: "Olympiakos merkezden teslim oldu ve Galatasaray'a 1-0 yenildi"

ERT: "Olympiakos için kötü başlangıç ve yenilgi"

SKAİ TV: " Kötü başlangıç"

GOALDAY: "İstanbul trajedisi...Olympiakos 20 dakika futbol oynadı, sonra da hakim olan Galatasaray oyuncularının isteklerine teslim oldular"

ELEFTEROS TİPOS: "Kewell fark yaptı"

KATHİMERİNİ: "Olympiakos başaramadı"

KaynaK

2 top direkte patLadı 1 tane veriLmeyen penaLtı ve kaçan 2 tane şansızLıktan kaçan %100Lük goL pozisyonu vardı maçı tam ızLıyemedım ama gördükLerim bu kadardı ve sonuç : 1-0 oLympiacos öpsün başına koysun bu skoru..

maçın tamamını izLeyerek söyLeyebiLirim ki en az 3-4 atabiLirdik..
maç öncesi 3-0 yada 4-2 tahmini yapmıştım,oyuna ve kaçan pozisyonLara göre oLmayacak skorLar değiLdi..
oyuncuLara tşk etmek Lazım bize bu kdr zevkLi bi maç izLettirdikLeri için ama 2.goLü buLsak çok daha rahat oLacaktık..
atmosfer çok iidi.. :)

GOALDAY: "İstanbul trajedisi...Olympiakos 20 dakika futbol oynadı, sonra da hakim olan Galatasaray oyuncularının isteklerine teslim oldular"

Bu güzeLmiş

TÜRK(!) polisi Eski acıkda yapacağımız mükemmel kareografinin en önemli parçasını [temsili yunanlıların denize dökülüş resmi] elimizden alarak gene bir büyüklük gösterdi.

Utanın biraz.

Geri