Grub Üyelikleri Olsun

blackwolf

uid=0(root)
Reaction score
0
vALLA aRKADASLAR Bir çok sitede gördüm böle grublara üye olmak var misal takım lar olarak konrol panelinden üye olabiliordun mesela takım için olsun fener besiktas gibi şeçiodun o sekil grublar olmasını isterim tabi daha çok geliştirilir :(

aslında olabilir ama genel olarak blade'e katılıorum eğer etiketimiz dahada cafcaflansın diosak olabilir:)

Olup olmaması arasında pek fark olmayacağı için şu an hiç gereği yok diye düşünüyorum...

bence mantıklı hatta birlikler kurulabilirr karadenizliler istanbullular vss gibi guzel olurr icerde hem geyik olur hemde paylaşım ??

değişik bişeyolur ama biraz daha ileride düşünsek ii olur aslında dertsiz başımıza dert almayalım öle değil mi:eek:
sen şu bölümdensin benle takılma konuma msj atma gibi bölünmeler olabilir sitede oluda göz önünde bulundurmak lazım bence!:sigara:

aslında kızlar erkekler diye 2 grup olsak bile yeter :)

şehir olarak gruplama olabilir
ya da oyunlarla ilgili belirli takım isimleri gibi de olabilir mesela knight onlindan ya da bitefightdan (o-game dende olur :p)

+1 diyebilirim :)

ya bence şehir olarak olur bölge olarak da olur ve oralara isteyen herkes girebilir mesela adam karadenizli bi karadenizliler birliği var bi misal istanbullular istanbullulara giipde geyik yapabilir paylaşım yapabilir sonucta hepimiz forumdaşız yaw :)))

devilin grubu
squ nun grubu ehuehu
2 grup :D

olabilirde olmayabilirde : )

boyle seylere gerek yok cunku sitede

Hernekadar cok ıyı ınsanlar olsada karsılıgında;

Fesatcı cok kişi var..olmasını bende ısterdım ama bu gıbı uyeler yuzunden

Forumun tadı kacabilir

olmaması daha iyi kardeşim kargaşaya gerek yok diyorum

Grup Olayina Her Turlusune Karsiyim

Herkes Yekten Takilsin

Daha Gecen Gun Gruplasmadan Sikayet Ediodunuz Boyle Olursa Gruplasma Had Safa Ya Cikar (benim Sahsi Fikrim)

Geri