Griport Kolpaları Hackhelli indexliyor....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reaction score
0
Arkadaşlar sizden bir konuda yorum alacağım....

1.Aynı template i kullandığım için griport.xxx adlı sitede jackal adında bir üye bana hakaretlerde(kolpa, şerefsiz ve diğer) bulunuldu ve hırsızlıkla itham edildim.

2.Şu anda hackhellde bulunan bazı üyeler olduğu gibi topicleri alıntı yapmadan taşımak için hackhell de üye oldular.....Şu anda mesajlarınız griport a aynen kopy paste yapılıyor....ve siz eger böyle bir nedenle başlık açtıgınızda banlanacağınız garantisini veriyorum...

Sizden isteğim bu konuda bu sitede başlıklar açarak bu kişilere gereğini söylemenizdir....(Gerçi bunu yaptıgınızda ip ban yiyorsunuz ve Karaliste( showbans.php) ye sizin adınızı küfürle açacaklardır...)

Isim istiyorum...

şu anda bu konuda açtgım bir başlık nedeni ile banlandım...oradaki başlıkarı takip ettiğinizde göreceksiniz zaten....şu anda foruma giremiyorum. Sygate anonim kullanarak dalmaya çalıştım...Fakat izin verilmiyor....benim açtıgım başlığı da sildiler...başka bir yolunu bulunca hemen söyliycem....ama siz bu arada n son mesaj olarak sorunlu'nun hackhell de açtığı irem adlı parçaya ait kopy pasteye bakabilirler...

ok bakıcam. adminiyle konuşurum oranın böyle bir durum varsa

size pek net bişey söylemeyecektir....hatta başlık açmak istediğinizde size türlü laflar ediyorlar....özellikle jackal ve phb+( phb+ ya burada da rastlamıştım bi ara..)

jackal kötü biri değildir peşin hükümlü olmamak lazım senin bir kuyruk acın olmasın oradan ? sadece soruyorum

jackal bizim jackal mı? bizim jackal olduğunu düşünmüyorum pek...çünkü benim jackal la bi sorunum yoktu...Başka bi jackal olmasın? çünkü kendime ait sitenin(Dark abiye ayıp olmasın diye link vermediğim site) bana ait olduğunu biliyordu...

Söz konusu sitede yapmış olduğum araştırmalar sonucu buradan oraya "direkt" olarak aktarılmış içerik bulamadım. Senin de başka bir husumet yüzünden o siteden uzaklaştırıldığını öğrendim. Birbirleriyle herhangibir problemi olmayan iki güzide siteyi karşı karşıya getirmek suretiyle, yalan ve yanlış beyanlarda bulunduğun için tarafımca "2" gün uzaklaştırma cezasına tabi tutuldun.Geri dönüşünde herşeyin daha güzel olması dileğiyle..

Saygılarımla..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri