Grand Theft Auto IV [Full RiP] - [RS] - [Hackhell Farkı]

oyunu kurarken internet bağlantısını kesin kurulumdan sonra kısayoldan oyunu çalıştırın social club menüsü çıktığında skip login dedikten sonra uyarı verir ok deyin bir pencere açılacaktır ctrl+c ye basın bi süre sonra oyun açılacaktır ama oyunu kurarken kesinlikle net bağlantısını kesin aksi taktirde oyunu silip tekrar kurmak zorundasınız

oyunu kuranlar bi yardım edin 64part indi çıkardım o 2dosyayı da indirdim ama bi tane daha rar var (binaries) setup ı bunun içine mi atacam bi iki resim koyarsanız sevinirim benim kurulumda %1 de kaldı :(

neti kestim,herşey güzel giderken 60 da taklıp kaldı

partların hepsini kim çekicek yaaaaaaa,ölme eşşeğim ölme

o iki dosyayı oyunun bulunduğu klasöre kopyaladım setupa tıkladım internetimi kestim 30 dk boyunca %1'i geçmedi. torrentteki aynısının kurulumu böyle değildi. Bu fix ne ve kuranlar üstüne kopyalayarak mı kurmuşlar?
Bu da ripleyenin söyledikleri:
Installation:
1. Unrar with 7z or Winrar
2. Run setup.bat
3. Wait
4. Run Social Club from desktop.
5. Rockstar Game Social Club window will pop up press login or skip login.
6. In game create Windows Live account, make it Offline. So the Game will get saved.
7. Play the game
2dvu4h0.jpg

Senin bize indirdiğin dosyayla ilgili bir şey yok BURADA

Eline sağlık dostum bu oyuna hastayım hiç sıkılmadam günlerce oynarım

bunu indirdim ama bir türlu açamıyorum gta clup mulup çıkıyor bunu acaba nusıl açarım yardımlarınızı alabilirmiyim

Pentium D işlemcide sorun oluyo yaf biraz donuk oluyo oyun

oyun setup bat dedikten sonra yüzde 1 ile başlıyor,oradanyüzde 20 ye sonra 50 ye atlıyor fakat bir türlü benim bilgizayarıma kurulmadı oyun..başka bilgisayarda denedim orada kuruldu..bende e5200 işlemci var hız 2,5 ghz ekran kartı 4830 ati,320 gb hdd..ancak bilgisayarımda gta vice city ile san andreasta mevcut .bunlarla bir alakası olabilirmi..neden kuramıyorm acaba hocam??Neden %1 den %20 ye oradan 50 ye oradan 80 lere atlıyıor ve 8-9 dk sürüyor acaba..diğer blgsyrda ise 40-50 dakika arasında kurulum sağlandı..ben neden kuramıyorum acaba..sp3 sonra yüklenmişti..yorum alabilirmiyim shark hocam!!

süper oyun valla bitirdim,gta serisinin en gerçekçi en kaliteli oyunu olmuş...

lan korsanı emin önünde 15 milyon o kadar sıkıntıya değmez
bul 5 arkadaşını al hepsinden 3 kaat oldumu sana 15 :D

social clup olayını gecemiyorum yukleme %95 te duruyo directx windows live ve birkaç baska pro yukluyor bazı proları yer yok diye yuklemiyor ancak yerde mevcut pcde neticde oyun kuruluyor ancak social clup tan oyuna gecemiyorum üye bile oldum gene gecemiyorum crack olayı vistada yemiyor galiba yeni bir crack verirsen iyi olur.

Aloooo sesimi duyuyormusun herhangi bir yorumun olacakmı???

Geri