Grand Theft Auto IV [Full RiP] - [RS] - [Hackhell Farkı]

kardes sagol ellerine saglik oyun harika indirdim 64 parti biraz uzun oldu ama oyunu save lemek icin serial istiyo nasil yapacaz biliyomusun

Aman kimse seni durdurmasın allah bileklerine güc versin internetine de zeval vermesin yoksa biz garibanlar nerden sebeplencez

kurulum %1 den ileri gitmiyor ne yapmam lazım beceremdim

kardeş hangi oyunu arasam senden buluyorum :D
pes 2009 u indirdim mirrors edge de iniyo bunu çeksem mi çekmesem mi kararsız kaldım =)

emeğine sağlık

şehrin bi bölgesine geldiğimizde hep fatal error veriyor neden olabilir? bu strip bar ın olduğu bölge.. köprüyü geçince direk oyun kapanıyor bu konu hakkında bilgisi olan varmı?

sistemi yazayım: e8400, pcs+ hd4870, crucial ballistix 1066 2gb ram yani sistemden kaynaklancağını sanmıyorumda onun için yazmak istedim

bu oyunu nasıl kurcaz kardes aciklarmisin yaw :s

abii yüklemeye geldigmde :%1den fazla ilerlmior bi bilgi veririmisn...ne yapmma gerekior:):)vede ayrıca elin kolun et görmesinn cok saoll...

cok süper kardesım emeğine saqlık

Arkadaşlare Serial Istedi Bu Oyun Yaw Bi Yardım Etsenizde Başlasak Artık

İndirdim kurdum. Emeğine sağlık.
Fakat bi sorunum var :S Buna kayıt filan istiyo. Crack'e gerek yok yazdın ama sanırsam bi yerde yanlış yaptım. Ne yapmam gerekiyor?
Şimdiden teşekkürler.. Uploadlarının devamını bekliyoruz.

Oyunu açınca Rockstar Social Club kayıt istiyosa onu kayıt yapamadan geçebilirsin.Login'e tıkla sonra Skip Login var ona tıkla sonra oyun açılır

kurulum %1 den sonra ilerlemiyor.bi açıklama yapsanız

Geri