Graitec Advance Suite 2013

Keşke daha küçük boyutlar olsaydı , 500 mb. gibi. Yinede emeğine sağlık , daha indiremedim ama azimle uğraşıyorum. 1300-1500 mb arası iniyor ve sonra kesiliyor.

Keşke daha küçük boyutlar olsaydı , 500 mb. gibi. Yinede emeğine sağlık , daha indiremedim ama azimle uğraşıyorum. 1300-1500 mb arası iniyor ve sonra kesiliyor.

Elden geldiğince az parçayla vermeye çalışıyorum.Aksi durumda da mutlaka eleştirilecekti , ne diyeyim.

Ne desen haklısın!!! (Nasrettin hoca'nın fıkralarını hatırlamış olduk) Teşekkürler , Emeğine sağlık...

İndirdim , fakat crack yapmak konusunda problem oldu tekrar sildim. Yeniden yüklemek için , farklı yerleri inceledim fakat çok da açıklayıcı değildiler. Biraz daha açıklayıcı bilgilerin verilmesi mümkünse (yükleme konusunda) çok iyi olur.

Arkadaşım aynı sorunu bende yaşıyorum çözüm buluduğunda paylaşırmısın

arkadaşlar normal yükleme yaptıktan sonra server isimli bir dosya vardı onuda kurdum ardından patch yapıyoruz...bende çalıştı güzel bir program tekla ve sap autocad arası veri aktarımı yapılabilmekte ancak tekla dan birleşimlerde sıkıntı olmakta

arkadaşlar patc yapmakda sorun yaşamaktayız.biraz daha açıklayıcı yazabilirmisiniz.teşekkürler

arkadaşlar
! GAS2013.part1.rar: GAS2013\1-Program\Install\AD\x86\ADConv.cab dosyasında CRC hatası. Dosya bozuk
! GAS2013.part1.rar: GAS2013\1-Program\Install\AD\x86\ADGTC.cab dosyasında CRC hatası. Dosya bozuk

hatası veriyor benim indirdiğim dosyadan mı kaynaklanıyor karşılaşan varmı ?

! GAS2013.part1.rar: GAS2013\1-Program\Install\AD\x86\ADConv.cab dosyasında CRC hatası. Dosya bozuk
! GAS2013.part1.rar: GAS2013\1-Program\Install\AD\x86\ADGTC.cab dosyasında CRC hatası. Dosya bozuk

bendede bu dosyalar eksık

bu eksıklere ragmen yınede kurulum yapıyor ama buseferde

Microsoft acces database engine 64 bit versiyonu yüklemesi başarısız oldu. Advance steel bazı performans problemleri yaşayabilir

hatası verıyor

Geri