GOTHİC NEDİR??tüm ayrıntılarıyla!!!

Kelimenin nerden geldiğini, tarihini, şuan ne anlamda kullanıldığı ve hangi alanlarda geçtiğini çok iyi anlatmışsın arkadaşım.. Emeğine sağlık.

gothic yinede ii bişi deil tavsiye etmiyoruz

evet benimde gothic bir arkadaşım var :) aynı odada kalıyorum ...!!!! yardım edin:):):p

sağoL Lem biLgi için :)

ya gecmisi gelecegi beni ilgilendirmiyoda, sadece siyah sac ve siyah makyaj bu ikisini tasiyabilene cok yakisiyo, ben hastasiyim..o ilk resimlerde cok hos...cok sey anlatiyo bence..

paylaşım için çok tşkler resimler çok güzel en azından bilmeyen arkadaşlar gothic in ''ayy çok gothic olmuşan kızııaam'' şeklinde takılan insanlardan ibaret olmadığı örenmişlerdir. :D :D

sansar dior yaa şarkısında canavar gibi bembeyaz yüzleri gotich mi götik mi belli deil hali :D:D:d

ya adam gibi adam olmak varken gidip gotik motik oluyorlar yaws :) ıkı ustama da tesekkür ediorum konu için...

bilgiler için saol ellerine sağlıık

emeğe saygılar kardeş

şmdi sn İstihbarata Karşı Koyma sın dielim 85i ne? doum tarihin mi puhaha :hhdil ya da bu ikk farklı bi ikk mı :p

eft elinize sağlık, gothic sanat hakknda detaylı bilgi için

yaşam tarzından dolaı deil de özentiliktn "GÖTİK" olanlar iice annasın bnu... bu tip maymunları görmek için sosyal ağ/arkadaşlık sitelerine bakabilrsiniz

Okuyamadım Ama Teşekürler Yinede

Geri