Gorsel C#.net - Visual Studio.NET - ASP.NET Egitim Seti

Çok Teşekkür Ederim Emeklerine Sağlık Bu seti Çok Aramıştım fakat bulamamıştım

arkadaşım senin yapmış olduğun bu paylaşım gerçektende çok güzel bir paylaşım ama u fprumdakiler hiç kusuruma bakmasın darıl gücenmesinlerde ama bu paylaşım gibisini görmedim gerçektende tam istediğim ve aradığım gibi bişey gerçektende çok hoşuma gitti ve çok işime yaradı ellerin dert görmesin devamını bekliyorum

eywallajhhhhhhhhhhh kardeş.......

Hata kodu 2 :) veriyor. işletim sistemim xp . iso ları daemon la açıyorum.

Güzel kardeeşim sağol ellerine sağlık.Yalnız şifre hatası veriyor bu.Hata veren partları yine indirdim yine hata verdi.ByBetho elle yazdım bu şifreyi kopyala yapıştır yaptım yine olmadı.Bi el at kardeş...

Arkadaşım teşekkürler paylaşımın için...

Arkadşlar şifre hatası veriyor doğru şifresi nedir bunun acaba.

dostum cd 3 de şifre hatası verio winrar ı da güncelledim ellede girdim sonuç aynı bi denermisin kendin

ok dostum hallettim ben hata veren partları tekrar indirince oldu diğerleride öle yapsın şifre doğru partlar bozuk :D

Cd'lerden birinde eleman iyi bi küfür sallıyo.:)

registry icersinde degisiklik yapamazsiniz diye diye bi hatayla karsiliyorum lisanslama islemi sonunda. gorsel.exe'yi de yonetici olarak calistiramiyorum. vistada bu dosyalari calistirabilen varmi?

setler c# öğrenmek isteyenler için mükemmel bir kaynak a dan başlıyor hiç bilmeyen biri bile kolaylıkla uygularsa öğrenir teşekkürler paylaşım için

arkadaşım sana hiçbirşey diyemiyorum tek soylediğim şey bugune kadar indirmiş olduğum en güzel kaynak ALLAH tazı olsun teşekkür ederim Paylaşımlarının devamını dilerim Bu tarz c++ anlatan bir programda olsa süper olucak valla Varsa elinde en yakın zamanda Uploadlarını bekliyorum :))

hellall valla emeğine sağlık kardeş

Geri