Google'n yapımcısı lamermiş meger :)

TéuféL' Alıntı:
Adam Olayı Asmıs Artık Bende Adobe nin Ortagıyım:D

Bende macromediyayi satın aldım ama Biraz puruzlerçıktı fontları tanımıyor bazen:D

Sustum, konuşamıyorum, ayağa kalktım, gidiyorum, Köprüyü gördüm, Korkuluklara çıktım, Aşağı bakıyorum, Atladım, Uçuyorum, Ölmek istiyorum....

tigin_alporu' Alıntı:
Sustum, konuşamıyorum, ayağa kalktım, gidiyorum, Köprüyü gördüm, Korkuluklara çıktım, Aşağı bakıyorum, Atladım, Uçuyorum, Ölmek istiyorum....

konuyu kısaca özetlemişin aferinnn töbe töbe

beyler bende bi itirafta bulunayım bende vistanın deskop ve .dll lerini hazırladım biars kastı ama kbitti allaha sukur bak kimsyeee sölemeen heuheuhe olm bu cocuk yasamıoo lem idiot beyninde zerre kadar yasayan hucre kalmamıs :D

seviyorum böle adamları yawww
bi kez bana da denk geldi böle bi hacker amcamızzz gül gül ölüyorum bilgisayarı başında adama diyorum mp3 lerimi silme ha diyorum oda diyor yoq begendilkerimi alıyorum diyor gülmekten kırılmıştım :)

angel bea ben kendimi bill gates sanıodum sen bill gates çıktın ne bu bea yumurtadan çıkar gibi dur bende kendimi bi b*k sanıyım hmmm ben varya ben photoshop programı falan şirketi hepsi benim yaaa :D benim şirketim senin şirketini döver :D

intel benim amd yide kardeşime aldım kardeş oldu şirketler yani:)

ewet ole cdler var ama o cdlerin fiyatlarini bilen varmi bilmiyorum bence bu konusmalari yapan kisiler en fazla 15 yasinda ve sadece istekliler okadar bildikleri hicbisey yok iyice koptum lavuklara bak fbı gibiler hahahahahahaha koptum be salak bunlar

Kendisine göre bir dünya yaratmış... Ama bi dakka ya, diğer yönden bakınca işleten ya oysa :) :) :)

22:41:17] BU MSN TÜRK : olm ben fransizca,italyanca,ingilizce,
türkce,almanca potekizce biliyom
[22:41:51] (¯`·.¸¸.·´¯`: nesin lan sen sözlükmü

Abi ben bu kısma koptum ya gerisini okuyamadım gülmekten abi bu espri o anda nerden geldiki aklına helal olsun walla eli öpülcek adamsın hehehe :)

kardes böyle adamlar çok ya atıyosan bari benim gibi destekli at yahu :D

ya apollo nerden bulup cıkardın bu konuyu harbı forumun dibinimi eşeliyonuz napıyonuz taaa 2005ten kalma bu konu:)

bu arada bu 700. mesajım wildwolf kardeşime nasip oldu Allah bilir oda unutmustur bu konuyu:)

Geri