googlenın kurbanıyım

gokhan_aga

New member
Reaction score
0
arkadaslar oncelıkle 3 yıldır google adsensden reklam alıp sıte yapıyorum. ve hesabıma toplamda 2000ytl ye yakın para almıs bulunmaktayım. YANI GOOGLEDEN KAZANC KESINLIKLE VAR. fakat basıma gelen bır olayı anlatmak ıstıyorum:

benım en son 15 tane sıtem vardı hepsının uzantısı com net info ve hatta ıcınde bedava host ve domainlilerde vardı. ve sıtelerımın hepsı bırbırıne tavsıyelıydı. dıger yandan 20 den fazla yaptıgım ve tavsıyesını aldıgım sıteler vardı. benım para kazanmamı ıstemeyen GEREKSİZ... bır tanıdıgım benı googleye sıkayet ettı ve google benım yaptıgım ve kendı sitelerımı bamlattı. ve hesabımı durdurdular once sonra 15000$ sadece benım kendı sıtelerımde olan param bamlandı. ben gecemı gunduzumu tam 4-5 ayını vermıstım. hatta googledekı muhendıslerle gorusen tanıdıklarım vardı ama ben bamlandım. gercekten bır hılsı varmı bılmıyorum ama ben durustce kazanmıstım el emegımle. suan yapmamamaya yemın ettım. yakın arkadasım gozumun önunde 5000ytl aldı 25 sıte ıle. sunu hıcbır zaman unutmayın google sıtelerının omru 6 aylıktır (istisnalar hariç) cunku para kazanmak ıcın bellı 15 - 20 ip reklama tıklıyordur ve ılk 3ay robotlarca denetlenır muhendısler baktıgında ıse gozunden kacması ıcın dua edersınız. durum bu google bu. keske baska bır secenek olsa turk webmasterları olarak saglam hıleler bulsak gurup olusturup soysak googleyı veya dıger reklam verıcılerı.

herkese bol şansve ıyı kazanclar...:clap:clap:clap

bu arada googlenın verdıgı paralarıı icra ile geri isteme gıbı bır hakkıda var. yenı arkadasların kulagına küpe olsun...

ilginc dikkatli olalım:D

ya saçmalık referans olayı adsense yayıncısıyım bendede yaklaşık 10 site falan var en aşşa hiti olan günlük 500 falandır şöyle bişey tatil sitelerim ve genel taraftar forumum var bu aralar ringofon garanti arkadaş vb siteler azdığı için reklam gelirleri düşük hiç bi şekilde hile hurda yapmadan ayda 250-300 dolar civarı gelirim oluyo kışları bazen 100 dolar olmadığıda oluyo ama 6 ayıda geçtiği halde banlanmadım bence hile bulmak yerine daha düzgün arkadaşlar bul ve herkese bu kadar kazanıyom şu kadar kazanıyom deme adlogger var onuda kur bence sitelerine ve günde bir kişinin 1 tıktan fazlasını yapmasına izin verme benden tavsiye doğru düzgün hile hurda olmadan yaptıktan sonra google düşman olmas ayrıca bu devirde googleden banlanmak kadar kötü bişey olamas mesala hackhell e giricek insan bile www.hackhell.com yazmak yerine hackhell yazarak giriyodur googleye %60 nın Türkiyede giriş sayfası google tahminim :)

3 senedir düzenli olarak googleden paramı alıyorum. Yaklaşık 1 senedir asıl mesleğimle uğraştığım için sitelerimle fazla ilgilenmiyorum ama yinede kazancım artarak devam ediyor. Hakkıyla kazananları google herzaman destekler ;)

Arkadaslar google dan aldiginz paralarii 2-3 ay sonra harcasaniz daha iyi olur arkadasin dedigi gibi icra ile alabiliyolar eger hileyle aldiginizi anlarlarsa..

hileye hurdaya ne gerek var ki heryerde adımızı kötüye çıkarma hakkını size kim verdi adı üstünde haram para ne faydasını göreceksin ki birde utanmadan başlık açmışsınız sizi kınıyorum....

..................... sitelerımı bamlattı. ve hesabımı durdurdular once sonra 15000$ sadece benım kendı sıtelerımde olan param bamlandı...............................

bu arada googlenın verdıgı paralarıı icra ile geri isteme gıbı bır hakkıda var. yenı arkadasların kulagına küpe olsun...

Valla arkadaş googleden bende para alıyorum 6 aydan fazla oldu. hile hurda yapmadığın müddetçe düzenli olarak para ödeniyor. Ayrıca kendini acındırmak için içerde 15bin $ kaldı gibi saçmalığa da kimse inanmıyor herhalde. :durdurun

onbeşbin dolar içerde para bırakacak kadar tuzu kuru bir insanın burda işi ne olaki ?

Geri