Google'den 100 MB Lık Ücretsiz Site !!!

Hell

Başarıda bir sanattır.
Reaction score
0
logo9zz.gif

E-postalara can veren Google, en sonunda web sitelerimize de hayat verdi. Gmail hesabı olan herkes, 100 MB'lık, reklamsız ve kolayca hazırlanabilecek (hem de birkaç dakika içerisinde) web sayfası imkanı sunuyor. Dosya sıkıntısı yok, bandwith (bant genişliği) sıkıntısı yok. Bu yazıda, Google'ın sunduğu bu hizmetten faydalanmanız için gerekli olan bütün bilgileri paylaşacağız. Bütün ayrıntıları ile Google Pages.

Hazır mısınız?

Hazır olabilmeniz için daha önceden başvuruda bulunmanız gerekiyor. SDN forumlarını takip eden kişilerdenseniz bu başvuruyu mutlaka yapmışsınızdır. Yok, yapmadıysanız o zaman bu rehberi izleyin. Daha sonra Google, nasıl olsa bu servisi de herkese açacak. Ama bunun zamanını vermemiz şimdilik mümkün değil.

Siz de bizim gibi test için başvuruda bulunduysanız o zaman kolları sıvayabiliriz. Neymiş bakalım Google'ın bize verdiği 100 MB'lık site.

Sayfanın yapısı

Google'ın size vereceği sayfanın yapısı, statiktir. Yani ASP veya PHP gibi veritabanı uygulamalarını kullanan dinamik bir yapıya sahip değil. Bu haliyle bile gerçekten cezp edici. Düşünün bir kere, önemli dosyalarınızı paylaşmak için artık Rapidshare kullanmanıza gerek kalmayabilir.

SaHiP 0lmak için:

|--------> http://pages.google.com <-----------|

Ayrıntılı bilgi için :

http://shiftdelete.net/site/content/view/597/1/

teşekkürler dostum. gmail hesabı nasıl açabiliriz, bilgilendirirmisiniz.

saol dostum bunu duyurdugun için...

kardeş banada g-mail daveti yaparmısın. almak isterim bu siteden

bu olayı bende duymustum ama sunu soliyim yıllık site alanı ücreti ne kadar ki zaten bence hiç gerek yok parayı basın alın saglam olsun haa dediği gibi dosya upload falan işime yarar diosanız onu bilemem...

ya ne davetiyesi hangi yüzyıldayız.

girin www.google.com.tr adresine sağ üst köşede kabbak gibi Oturum açın yazıyor.

tıkla oraya

Bir Google Hesabınız yok mu?
Şimdi bir hesap oluşturun

yazısı çıkacak karşına. ekranın sağında biraz altta gir ona al sana kayıt. davetiye geçmişte kaldı.

revolation' Alıntı:
ya ne davetiyesi hangi yüzyıldayız.

girin www.google.com.tr adresine sağ üst köşede kabbak gibi Oturum açın yazıyor.

tıkla oraya

yazısı çıkacak karşına. ekranın sağında biraz altta gir ona al sana kayıt. davetiye geçmişte kaldı.

dostum mesajların atıdığı tarihe bakarsan o yüzyıldaki şartlarda davetiye gereiyodu
:)
teşekkürler hell bu yararlı bilgin için

Ewet arkadaslar bana da Gmail davetyesi gönderirmisinzacaba? [xxxxxxxxxxxx mail adresim bu .....

semihim01' Alıntı:
Ewet arkadaslar bana da Gmail davetyesi gönderirmisinzacaba? [email protected] mail adresim bu .....

girin www.google.com.tr adresine sağ üst köşede Oturum açın yazıyor.

tıklayın

forumda msn hesabı yayınlamak yasaktır..

Geri