Googlede Bası Cekmek

DrEaM_y

Banned
Reaction score
0
Googlede yaptıgımız sıtenın ustte gorunmesını nasıl saglayabılırım mesela

abc.net seklınde bır sıtemız varsa google arama motoruna abc yazdıgımızda ( herhangı dıger kelımelerde olabılır ) abc.com cıkmasına ragmen abc.net cıkmıyor bunu nasıl saglayabılırız?

Kısacası Arka sıralardan on sıralara nasıl tasırım?

legandundertaker' Alıntı:
kayıt olman gerek heralde google a

site zaten kayıtlı benim arama motorundan da çıkyo zaten ama geri sayfalarda yer alıyo benim sorduğum öğrenmek istediğim siteyi nasıl ilk sayfalara ilk sıralara taşıyabilirim....!

parayı basarsın google çıkarsın en üst tarafa... bu kadar basit.

dream bugün bir dönü ama pir döndü :D:D ;)

blackmilk' Alıntı:
parayı basarsın google çıkarsın en üst tarafa... bu kadar basit.

öpücük versem olmazmı :D

uzun efe kardeşim yakında daha iyi bi şekilde dönücem az kaldı okul kayıtları yapim evimi tutim o zaman işte aman sabahlar olmasın :D

walla onu google'ın müşteri hizmetlerine soracan... :D :p

arkadaşlar googlce hacks diye bir pdf döküman verilmişti onun içinde bunlar fazlasıyla mevcut.nasıl üst sıralarda gösterilir. hangi kelimelerle daha çok bulunma şansınız var gibi. forumda olcaktı yoksa emule de aratın google hacks.

işin en kolay yolu metatag ları yani anahtar kelimeleri çok yazman mesela mp3,kitap,magazin gibi

Arkadaşlar birde Meta Taglar arasına yazılanlarda çok önemli mp3,Program vss. yazılırsa başı çekebilirsin tabiki birde robot.txt kurulması gerekli...

Benim bildiğim google a kayıt diye bişey yok google belirli aralıklarla indexler siteleri senin sitenin ön sıralarda olması için hit alması lazım siten ne kadar çok yerde kayıtlı olursa google o kadar önce çıkarır .

sitenin link popülerliğine bakabilirsin burdan

http://www.gezginler.net/modules/arama_motorlari/link-popularity.php

antiix google veya diğer arama motorrları siz istediğinizz kadar keywords e kelime yazın 200 kelimeden fazlasını bloke luyor o yuzden öncelikli olarak sitenin hangi kelimeler yazılınca bulunmasını istiyorsan o kelimlerle tag lara başlamalısın.

ayrıca Dream ; üst sıralarda görünmek i.in arama motorlarının kriterleri oluyor mesela yahoo ilk zamanlar meta taglara göre sıralama yapıyor idi şimdi nasıl bilmiyorum goggle ise tamamen pagerenk değernie göre yani sitenin en fazla tıklanma ve hitine göre sıralama yapıyor o yuzdne sitenin ilk olarak reklamının ii yapılması ve hitinni yukselmesi şart mesela superonline şu an ççok ünlu bir web sitesi özellikel ekart yonundne google da ekart dediğin zaman ilk olarak superonline ı gösterir ve hit sıoırasına göre alt alta sıralamasını yapar bu bi ara benimde dikkatimi çekti bir yerde okumuştum ve bir zaman dikkat ettim hakketten google da ki olay bu şekilde işliyor

Geri