Google Kadar olmasakta yinede iddialı olucaz ;)

Dark_Angel

Webmaster
Yönetici
Administrator
Reaction score
0
Ana sayfada 2 gündür google kadar hızlı bir hackhell hayal edin diye bir slogan gördünüz. Kimileri inandı kimilerinede inandırıcı gelmedi bu slogan.. Amacımız son 2 aydır artan yavaslık sıkayetlerine yaklasık 150 bın hh uyesıne daha hızlı bır hızmet verebılmektı. Bunun ilk adımını attık bu sabahtan ıtıbaren, Suan sunucuların optımızasyonu ıle ılgılı calısmalar suruyor, en stabıl ve performanslı hh ye bır aksılık cıkmazsa aksamustu saat 5-6 gıbı ulasmıs olucaksınız ;)

Bızler ıcın daha hızlı daha sorunsuz bır hh yaratmak hernekadar cok kolay olmuyor olsada bız 1.5 senedır tamamen maddı cıkarsız ayakta tuttugumuz hackhell'ı onumuzdekı 15 yılda aynı cızgıde devam ettırıcez.. Bunun karsılıgında Sızlerden bekledıgımız tek sey anlayışınız. Bız sızlerle basladık sızlerle bıtırıcez bu serüvenı herkese iyi forumlar arkadaşlar...

Not: Sıtenın performansı ıle ılgılı yorumlarınızı,önerilerinizi yada şikayetlerinizi bu başlık altından belirtirseniz sevinirim. Yukarıda bahsettiğim gibi en stabil hh aksamustu 5-6 gıbı karsınızda olucak. O zamana kadarda ufak tefek aksaklıklar yasanabılır bunlarıda anlayısla karsılayacagınızı ümid ediyoruz...

İşte bu Güzel Haber :) Hayırlı Olsun,ana hemen gitti postum :)

14 kişi bakıp 2 kişi yorum yazmış buda güzel.. sanırım biz boşa yırtmısız kendımızı eskı hackhell den memnunmus herkez...

Dark_Angel' Alıntı:
14 kişi bakıp 2 kişi yorum yazmış buda güzel.. sanırım biz boşa yırtmısız kendımızı eskı hackhell den memnunmus herkez...

yok yok dark ben bu halini sevdim :D sayfalar hemen açılıyo postlar hemen çıkıyo beklemek yok şu anda çok iyi süper harika emeğinize sağlık inşaallah hep böyle devam eder çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederim :hhman: işte bu :hhman: h farkı bukadar online sayısıyla bu kadar hızlı seri ve çabuk olmak eee artık bu konuyla ilgili şikayetlerde son bulur

valla ana sayfayı ilk defa bu kadar hızlı açılır görüyorum.şaşırdım desem yanlış olmaz herhalde. şu anda gayet iyi umarım böyle devam eder :=)

Cok saol dark ;) kac gündür kanser oldum :)

walla şu an süper hızlı. Açıkcası son zamanlarda girmiyodum hh e, dayanılmaz bi hale gelmişti çünki. Elinize, emeğinize sağlık diyorum.

performans saatler geçtikce artıcak ve karşınıza çıkıcak olan hh e şaşırıcaksınız ufaktefek problemler sunucu taşınmalarında her zaman yaşandı gene yaşanabilir bunu bu başlık altında bizlere ulaştırırsanız sevinirim.

Bugune kadar soyleyip de yapmadıgın bişeymi var da inanmayacagız sana =)
ayırlı olsun HackHell camiasına

watana,millete,HH a hayırlı olsun.
dağılın biz gelioruz :D

yeni hızımız hh hayırlı olsun

yorumlar ıcın tesekkurler arkadaslar. Icınız rahat olsun hh nın bu hızı 150 bın degıl 1.5 mılyon uyesı oldugundada aynı sekılde devam edıcek...

hayıRLı oLsun.. =)

süper olmuş ellerinize sağlık...

Hayırlı bi günde hızlanacak hayırlı olacak inşallah

Valla uzun suredır yavaslık yuzunden gırmıyordum ama su an canavar denecek kadar iyi saygılar...

Geri