google gecmisi nasil silinir

raiden3201

New member
Reaction score
0
arkdaslar gmail hesabimdan google girdigimde gecmiste ne kadar googledan arama yaptigim kelime varsa cikiyor
google arama gecmisinin nasil silindigigni bilen var mi
yardimci olursaniz sevinirim

araçlar >> internet seçenekleri >> içerik >> otomatik tanımlama dan Oradıki Tüm İşaretleri Kaldır. Sonra Formları Sil. Bu Kadar

araçlar-internet seçenekleri-geçmişi sil-tamam hepsi bu

bunuda mı bilmiyom yaw anlatmışlar işte neyse :p:p

Bu Bilgiye İhitiyacım Vardı Gerçekten Teşekkürler Ellerinize Sağlık.

Bende bu başlık altında konu acıcaktım

Gerçekten işime yaradı

Teşekürler

bilim bilmeyen yazmasın internet explorer 7 de geçmişten silebilirsin 6da elle silecen

soruya cevap zaten verilmiş neden uzatıyorsunuz ki....?

arkadaşlar adam google diyor yaw.:Dgoogleyi aç eski kelimelerden biriniseç ve tıklamadan shift-delete basılı tut yada tek tek bas deleteyi ok

kimse adamın ne sorduğunu anlamamış ve herkes geçmişi - çerezleri falan silmeyi anlatmış. adam diyor ki;
"arkadaşlar google.com a kullanıca adı ve şifremle girdiğimde yapmış olduğum aramalar arama geçmişime kaydediliyor ve bunları ben nasıl silerim?"

arkadaşım şunları uygulayacaksın...

1) www.google.com 'a ... kullanıcı adın ve şifrenle giriş yap,
2) Sol Üst Köşeden Hesabım Yazısına Tıkla,
3) Açılan Sayfadan Web Geçmişi Sekmesine Tıkla,
4) Açılan Sayfada Sağ Kısımda Öğeleri kaldır Diye Bir Seçenek Var Ona Tıkla,

denemedim ama sanırım böyle olacak... ve eğer bundan sonra da web geçmişini yani aramalarını kayda almasını istemiyorsan gene Öğeleri kaldır sekmesinin üzerinde bulunan Duraklat sekmesine tıkla...

Alıntı değildir ve web geçmişimi silmemek için denemedim... umarım işine yarar...

edit: hala okumayanlar var... üstüne gel sil diye yazanlar var. biraz daha büyük yaziym bale :D

Tıkla Arama çubuğuna alt tarafta açılacak zaten delete ile sil hepsini 2 saniyenin bile almio :D

bizzat bana sorsaydın cevaplardım ama genel sormuşun :goz:

Bak Bu Benim Için çok Iyi Olduuuuuuuuu

Geri